19/01/2023

Γ. Σαρακιώτης: “Με τιμιότητα και ειλικρίνεια θα εξακολουθήσω να βρίσκομαι στο πλάι των Φθιωτών”

Την επικαιρότητα σχολίασε στη ραδιοφωνική συχνότητα του STAR FM 97.1 ο Βουλευτής Φθιώτιδας και Αναπληρωτής Τομεάρχης Ανάπτυξης & Επενδύσεων του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Προοδευτική Συμμαχία. Παρακάτω ακολουθoύν σημεία και βίντεο των τοποθετήσεων του.

Η χώρα μας έχει τις περισσότερες απώλειες λόγω κορονοϊού ανά εκατ. κατοίκους σε επίπεδο Ε.Ε., ενώ τα απανωτά σκάνδαλα έχουν καταστήσει την Ελλάδα πρωτοσέλιδο για τους λάθος λόγους σε παγκοσμίου εμβέλειας Μ.Μ.Ε.. Και δυστυχώς τα επιτεύγματα της ΝΔ δεν σταματούν εδώ…

Οι κύριοι Παππάς και Παπαγγελόπουλος δεν καταχράστηκαν χρήματα του Ελληνικού Δημοσίου ούτε έχουν αδιευκρίνιστους λογαριασμούς. Δημοσιογράφοι και καναλάρχες ομολογούν πλέον ότι ορθώς η Κυβέρνηση ΣΥ.ΡΙΖ.Α. προχώρησε στη διαδικασία με τις τηλεοπτικές άδειες και ως αρμόδιος Υπουργός ο Νίκος Παππάς στοχοποιήθηκε ακριβώς λόγω αυτών των συμφερόντων, επειδή εφάρμοσε τις επιταγές του Συντάγματος.

Ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-Π.Σ. έχει παρουσιάσει πρόγραμμα με 6 εθνικές προτεραιότητες και ο Αλέξης Τσίπρας έχει μιλήσει για την ανάγκη προοδευτικής διακυβέρνησης. Συνεπώς, καμία πόρτα δεν κλείνει. Αν κάποιοι κλείσουν τις πόρτες, ο λαός θα τους απαντήσει στην κάλπη.

Το σύστημα της απλής αναλογικής εφαρμόζεται σε 21 από τις 27 χώρες της Ε.Ε.. Ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α. δεν ήταν εξαίρεση, όταν νομοθέτησε ένα επί δεκαετίες πάγιο αίτημα του προοδευτικού κόσμου. Όλες οι προοδευτικές δυνάμεις το υπόσχονταν, καμία δεν το υλοποιούσε. Ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α. τόλμησε και το νομοθέτησε.

Η κατάσταση στο Νοσοκομείο Λαμίας, τα τελευταία 2,5 χρόνια, πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο και οι ευθύνες έχουν ονοματεπώνυμο. Από τον Πρωθυπουργό, που προεκλογικά έλεγε ότι “υπάρχει λίπος από γιατρούς στο Ε.Σ.Υ.” έως τους Υπουργούς Υγείας αλλά και τους Βουλευτές Φθιώτιδας της Ν.Δ..

Το 2019, το Νοσοκομείο Λαμίας παραδόθηκε από την Κυβέρνηση ΣΥ.ΡΙΖ.Α. σε ικανοποιητική κατάσταση, έχοντας προχωρήσει σε προσλήψεις ιατρών (από 76 γιατρούς το 2015 φθάσαμε τους 111 το 2019) σε κρίσιμες ειδικότητες και στη βελτίωση των υποδομών και την προμήθεια μαγνητικού και αξονικού τομογράφου. Τα τελευταία 3 χρόνια η κατάσταση επιδεινώνεται μέρα με τη μέρα.

Έθεσα κοινοβουλευτικά στην κα Γκάγκα το θέμα των μαζικών αποχωρήσεων γιατρών από το Νοσοκομείο Λαμίας και η απάντησή ήταν πρωτοφανής: “Πείτε μου εσείς, κ. Σαρακιώτη, γιατί αποχωρούν”! Η Υπουργός ρώτησε τον Βουλευτή για ποιο λόγο αποψιλώνεται το μεγαλύτερο νοσηλευτικό ίδρυμα της Στερεάς Ελλάδας..!

Με την ίδια αγωνία και κοιτώντας τους συμπολίτες μου στα μάτια, θα εξακολουθήσω να βρίσκομαι στο πλάι των Φθιωτών και να απαντώ στα προβλήματα που προκύπτουν. Πάντοτε με τιμιότητα και ειλικρίνεια.

Με μνημόνια, τους δανειστές πάνω από το κεφάλι μας και ανεργία στο 27%, η Κυβέρνηση ΣΥ.ΡΙΖ.Α. κατάφερε να βγάλει τη χώρα από τα μνημόνια, να βελτιώσει την καθημερινότητα των πολιτών, να αφήσει 37 δισ. ευρώ στα ταμεία του κράτους και να ρυθμίσει το δημόσιο χρέος, που Ν.Δ. και ΠΑ.ΣΟ.Κ. είχαν δημιουργήσει. Βάσει συνθηκών, πετύχαμε πολλά και θα πετύχουμε ακόμη περισσότερα στο μέλλον.

Διαβάστε άλλες συνεντεύξεις μου

Γ. Σαρακιώτης στη “Φθιωτική”: “Η Φθιώτιδα θα συμβάλει καθοριστικά στη διαμόρφωση πλειοψηφίας με στόχο την προοδευτική διακυβέρνηση της χώρας”

Συνέντευξη παρέθεσε ο Βουλευτής Φθιώτιδας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-Προοδευτική Συμμαχία και Αναπληρωτής Τομεάρχης Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Γιάννης Σαρακιώτης στην εφημερίδα ΦΘΙΩΤΙΚΗ. Παρακάτω ακολουθεί ολόκληρη η συνέντευξη την οποία μπορείτε να κατεβάσετε εδώ.  1. Μπαίνουμε...

Διαβάστε Περισσότερα

Γ. Σαρακιώτης: “Δεν είναι δυνατόν η χώρα, που γέννησε τη Δημοκρατία, να γίνει “μπανανία” επειδή το θέλει ο κ. Μητσοτάκης”

Στη ραδιοφωνική συχνότητα του ΛΑΜΙΑ FM1 96.2 και το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του σταθμού είχε την ευκαιρία να σχολιάσει την επικαιρότητα ο Βουλευτής Φθιώτιδας και Αν. Τομεάρχης Ανάπτυξης & Επενδύσεων του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Προοδευτική Συμμαχία, Γιάννης Σαρακιώτης....

Διαβάστε Περισσότερα

Γ. Σαρακιώτης: “Η Κυβέρνηση μας έλεγε ότι δεν υπάρχουν παρακολουθήσεις – Σήμερα κατατίθενται ονόματα με αποδείξεις της ΑΑΔΕ”

Σε ενημερωτική εκπομπή του Naftemporiki TV είχε την ευκαιρία να συζητήσει για τα θέματα της επικαιρότητας ο Βουλευτής Φθιώτιδας και Αναπληρωτής Τομεάρχης Ανάπτυξης και Επενδύσεων της Κ.Ο. του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Προοδευτική Συμμαχία, Γιάννης Σαρακιώτης. Παρακάτω ακολουθούν...

Διαβάστε Περισσότερα