03/06/2021

Γ. Σαρακιώτης: “Μπορεί η Ν.Δ. να μην έφερε επενδύσεις από το εξωτερικό, αλλά έφερε μαφιόζους!”

Στην εκπομπή “Επί του Πιεστηρίου” με τον Γ. Σιαδήμα και τον τηλεοπτικό σταθμό “Kontra Channel” είχε την ευκαιρία να σχολιάσει την επικαιρότητα (02/06) ο Βουλευτής Φθιώτιδας και Αναπληρωτής Τομεάρχης Ανάπτυξης & Επενδύσεων με αρμοδιότητα την Έρευνα & Τεχνολογία του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Προοδευτική Συμμαχία, Γιάννης Σαρακιώτης. Παρακάτω ακολουθούν σημεία και βίντεο των τοποθετήσεων του. 

Ήταν ειδεχθές έγκλημα, απασχολούσε όλα τα κανάλια από το πρωί μέχρι το βράδυ και μας κατηγορούσαν τα στελέχη της Ν.Δ. κάθε φορά που ο Ρουβίκωνας πετούσε μπογιές και φυλλάδια. Τότε “οργίαζε το έγκλημα”, τώρα που δολοφονείται κόσμος μέρα μεσημέρι, είναι “κάτι άλλο” και όχι εγκληματικότητα…

Ακούσαμε και το αμίμητο ότι “έρχονται οι μαφιόζοι από τα Βαλκάνια στην Ελλάδα”. Μπράβο στη Ν.Δ.! Μπορεί να μην έφεραν επενδύσεις από το εξωτερικό, αλλά έφεραν μαφιόζους!

Τους αστυνομικούς τους πήραν πίσω από τη φύλαξη του Φουρθιώτη, όταν μπήκε στη φυλακή! Ευτυχώς που δε διέθεσαν 14 αστυνομικούς να του φυλούν το σπίτι όσο θα είναι στη φυλακή.

Από την επόμενη χρονιά, τα πανεπιστήμια θα έχουν τους 1.000 αστυνομικούς του κ. Μητσοτάκη και της κας Κεραμέως, αλλά θα έχουν και 25.000 φοιτητές λιγότερους, υποψήφιοι των Πανελληνίων Εξετάσεων που επί 1,5 χρόνο αγωνίζονται υπό τις πλέον αντίξοες συνθήκες. Έτσι, θα βρεθούν και 25.000 νέοι “πελάτες” για τα κολλέγια, που τόσο έχει στηρίξει νομοθετικά η σημερινή Κυβέρνηση.

Πώς κάποιος, που έγραψε 3 στις Πανελλήνιες Εξετάσεις, μπορεί να πάει στο Κολλέγιο και να γίνει πολιτικός μηχανικός, ενώ ο ίδιος δεν μπορεί να φοιτήσει στο Ελληνικό Πανεπιστήμιο; Όποιος έχει χρήματα και πληρώνει ένα κολλέγιο, γίνεται ξαφνικά φωστήρας!

Διαβάστε άλλες συνεντεύξεις μου

Γ. Σαρακιώτης: “Η ανάπτυξη του Τουρισμού Υγείας στη Φθιώτιδα περνάει μέσα από συνέργειες της επιχειρηματικής κοινότητας, της Αυτοδιοίκησης, και Πανεπιστημιακών Τμημάτων της περιοχής”

Ποιες είναι οι κινήσεις που πρέπει να γίνουν για την αντιμετώπιση των προβλημάτων και την ανάπτυξη ιαματικού τουρισμού στην περιοχή της Φθιώτιδας, αλλά και επιμέρους σχόλια αναφορικά με το Σχέδιο Νόμου που έχει αναρτηθεί στη δημόσια διαβούλευση για τις ιαματικές πηγές...

Διαβάστε Περισσότερα

Γ. Σαρακιώτης: “Η Ν.Δ. περνά νομοθετήματα για να μειώσει τους μισθούς των εργαζομένων την ώρα που κομματικά στελέχη τους αυξάνουν”

Στην εκπομπή “Kontra 24” με την Αναστασία Γιάμαλη και τον τηλεοπτικό σταθμό “Kontra Channel” είχε την ευκαιρία να σχολιάσει την επικαιρότητα (04/06) ο Βουλευτής Φθιώτιδας και Αναπληρωτής Τομεάρχης Ανάπτυξης & Επενδύσεων με αρμοδιότητα την Έρευνα & Τεχνολογία...

Διαβάστε Περισσότερα

Γ. Σαρακιώτης: “Το δημαρχοκεντρικό μοντέλο παράγοντας που συνέβαλε στη χρεοκοπία των Δήμων και της χώρας”

Στη ραδιοφωνική συχνότητα των Παραπολιτικών FM 90.1 σχολίασε την επικαιρότητα (02/06) ο Βουλευτής Φθιώτιδας και Αναπληρωτής Τομεάρχης Ανάπτυξης & Επενδύσεων του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Προοδευτική Συμμαχία, Γιάννης Σαρακιώτης. Παρακάτω ακολουθούν βασικά σημεία και βίντεο των...

Διαβάστε Περισσότερα