13/06/2016

Γ. Σαρακιώτης: «Μόνο αυτή η κυβέρνηση μπορεί να βάλει τη χώρα σε πορεία ανάπτυξης»

«Μετά από πολλά χρόνια, έχουμε μία ξεκάθαρη εικόνα για την πορεία της χώρας. Πλέον θεωρώ ότι η κυβέρνηση μπορεί να βάλει τη χώρα σε πορεία ανάπτυξης με την επιτυχή ολοκλήρωση της αξιολόγησης και με έναν συνδυασμό μέτρων τα οποία ήδη φαίνεται ότι αποδίδουν» δήλωσε ο Βουλευτής Ν. Φθιώτιδας του ΣΥΡΙΖΑ κ. Γιάννης Σαρακιώτης, σε πρόσφατη συμμετοχή του σε τηλεοπτική συζήτηση μεταφέροντας τη γενική αίσθηση την παρούσα χρονική συγκυρία. Τα κυριότερα σημεία των τοποθετήσεων του ήταν τα ακόλουθα:

Για τα προσφάτως δημοσιευθέντα πόθεν έσχες των πολιτικών

  • «Τα τελευταία 30 χρόνια υπήρξαν άνθρωποι που μπήκαν στην πολιτική φτωχοί και βγήκαν ζάμπλουτοι και δεν νομίζω αυτοί να ανήκουν στο ΣΥΡΙΖΑ»
  • «Να μην αφήνονται υπόνοιες και να θυμηθούμε πέρυσι το Γενάρη τι έλεγαν τα στελέχη και οι εκπρόσωποι της Νέας Δημοκρατίας. Ότι αν βγει ο ΣΥΡΙΖΑ θα πάρουμε τα λεφτά μας και θα τα πάμε έξω»
  • «Θα μας πείτε για τα χρήματα του ανθρώπου του κ. Σαμαρά, του κ. Παπασταύρου, του ανθρώπου εμπιστοσύνης του κ. Σαμαρά», για να εισπράξει την εντέχνως διατυπωμένη απάντηση της εκπροσώπου του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης που προτίμησε να σχολιάσει απολογούμενη για πολιτικές αντί των συμπεριφορών των ανθρώπων που άσκησαν εξουσία στο παρελθόν.

Για τα σενάρια περί εκλογών και σχηματισμού οικουμενικής κυβέρνησης

  • «Η συζήτηση αυτή τη στιγμή για εκλογές, για οικουμενικές, είναι άκαιρη. Αυτή τη στιγμή μετά από πολλά χρόνια βλέπουμε φως στο τούνελ. Δεν υπάρχει λόγος να δημιουργούμε αναταραχή στην αγορά όταν περιμένουμε το κλείσιμο της συμφωνίας»

 Κλείνοντας ο Βουλευτής Φθιώτιδας, υπογράμμισε εμφατικά το γεγονός ότι η υλοποίηση των απαραίτητων μεταρρυθμίσεων για τη χώρα θα είναι εγχείρημα χωρίς μέλλον, αν συστατικό στοιχείο αυτών των σχεδιασμών δεν είναι η ανάπτυξη, στην κατεύθυνση της οποίας κινούνται και οι παρεμβάσεις στο Ν. Φθιώτιδας. Πιο πρόσφατη και χαρακτηριστικότερη αυτών είναι η δέσμευση 8.600.000 ευρώ από τον κρατικό προϋπολογισμό για την ανακατασκευή της Παραλιακής Οδού του Αγίου Κωνσταντίνου και τον πολλαπλασιασμό των ωφελειών για την τοπική οικονομία.

Αρχείο δελτίων τύπου

Γιάννης Σαρακιώτης στο Mega: «Δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο – Ξεκινάμε δυναμικά για τη νέα εκλογική αναμέτρηση»

Στην τηλεοπτική εκπομπή «Mega Σαββατοκύριακο», με τον Ντίνο Σιωμόπουλο και τη Στέλλα Γκαντώνα, εμφανίστηκε ο Βουλευτής Φθιώτιδας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-Προοδευτική Συμμαχία Γιάννης Σαρακιώτης, εκθέτοντας τις απόψεις του αναφορικά με το αποτέλεσμα των πρόσφατων εκλογών αλλά και...

Διαβάστε Περισσότερα

Γιάννης Σαρακιώτης στο ΣΚΑΪ: «Ένα εκλογικό αποτέλεσμα δεν μπορεί να αμνηστεύσει τα λάθη της Κυβέρνησης της Ν.Δ.»

Στην τηλεοπτική εκπομπή του ΣΚΑΪ «Αταίριαστοι», με τον Γιάννη Ντσούνο και τον Χρήστο Κούτρα, εμφανίστηκε ο επανεκλεγείς Βουλευτής Φθιώτιδας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-Προοδευτική Συμμαχία Γιάννης Σαρακιώτης. Όπως αρχικά τόνισε ο κ. Σαρακιώτης: «Στις εκλογές της 25ης Ιουνίου, ο...

Διαβάστε Περισσότερα

Γιάννης Σαρακιώτης στο OPEN: «Σηκώνουμε κεφάλι και ετοιμαζόμαστε για τη νέα αναμέτρηση»

Στην εκπομπή του OPEN «Ώρα Ελλάδος» με τον Δημήτρη Καμπουράκη και τον Παναγιώτη Στάθη εμφανίστηκε ο Βουλευτής Φθιώτιδας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-Προοδευτική Συμμαχία Γιάννης Σαρακιώτης, σχολιάζοντας το εκλογικό αποτέλεσμα και εκφράζοντας τη θέση του εν όψει της νέας εκλογικής...

Διαβάστε Περισσότερα