13/06/2016

Γ. Σαρακιώτης: «Μόνο αυτή η κυβέρνηση μπορεί να βάλει τη χώρα σε πορεία ανάπτυξης»

«Μετά από πολλά χρόνια, έχουμε μία ξεκάθαρη εικόνα για την πορεία της χώρας. Πλέον θεωρώ ότι η κυβέρνηση μπορεί να βάλει τη χώρα σε πορεία ανάπτυξης με την επιτυχή ολοκλήρωση της αξιολόγησης και με έναν συνδυασμό μέτρων τα οποία ήδη φαίνεται ότι αποδίδουν» δήλωσε ο Βουλευτής Ν. Φθιώτιδας του ΣΥΡΙΖΑ κ. Γιάννης Σαρακιώτης, σε πρόσφατη συμμετοχή του σε τηλεοπτική συζήτηση μεταφέροντας τη γενική αίσθηση την παρούσα χρονική συγκυρία. Τα κυριότερα σημεία των τοποθετήσεων του ήταν τα ακόλουθα:

Για τα προσφάτως δημοσιευθέντα πόθεν έσχες των πολιτικών

  • «Τα τελευταία 30 χρόνια υπήρξαν άνθρωποι που μπήκαν στην πολιτική φτωχοί και βγήκαν ζάμπλουτοι και δεν νομίζω αυτοί να ανήκουν στο ΣΥΡΙΖΑ»
  • «Να μην αφήνονται υπόνοιες και να θυμηθούμε πέρυσι το Γενάρη τι έλεγαν τα στελέχη και οι εκπρόσωποι της Νέας Δημοκρατίας. Ότι αν βγει ο ΣΥΡΙΖΑ θα πάρουμε τα λεφτά μας και θα τα πάμε έξω»
  • «Θα μας πείτε για τα χρήματα του ανθρώπου του κ. Σαμαρά, του κ. Παπασταύρου, του ανθρώπου εμπιστοσύνης του κ. Σαμαρά», για να εισπράξει την εντέχνως διατυπωμένη απάντηση της εκπροσώπου του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης που προτίμησε να σχολιάσει απολογούμενη για πολιτικές αντί των συμπεριφορών των ανθρώπων που άσκησαν εξουσία στο παρελθόν.

Για τα σενάρια περί εκλογών και σχηματισμού οικουμενικής κυβέρνησης

  • «Η συζήτηση αυτή τη στιγμή για εκλογές, για οικουμενικές, είναι άκαιρη. Αυτή τη στιγμή μετά από πολλά χρόνια βλέπουμε φως στο τούνελ. Δεν υπάρχει λόγος να δημιουργούμε αναταραχή στην αγορά όταν περιμένουμε το κλείσιμο της συμφωνίας»

 Κλείνοντας ο Βουλευτής Φθιώτιδας, υπογράμμισε εμφατικά το γεγονός ότι η υλοποίηση των απαραίτητων μεταρρυθμίσεων για τη χώρα θα είναι εγχείρημα χωρίς μέλλον, αν συστατικό στοιχείο αυτών των σχεδιασμών δεν είναι η ανάπτυξη, στην κατεύθυνση της οποίας κινούνται και οι παρεμβάσεις στο Ν. Φθιώτιδας. Πιο πρόσφατη και χαρακτηριστικότερη αυτών είναι η δέσμευση 8.600.000 ευρώ από τον κρατικό προϋπολογισμό για την ανακατασκευή της Παραλιακής Οδού του Αγίου Κωνσταντίνου και τον πολλαπλασιασμό των ωφελειών για την τοπική οικονομία.

Αρχείο δελτίων τύπου

Γ. Σαρακιώτης για Νοσοκομείο Λαμίας: «Από τα χειροκροτήματα στις απλήρωτες υπερωρίες»

Την καταγγελία του Σωματείου Εργαζομένων Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας για τη μη καταβολή του ποσού της υπερωριακής απασχόλησης των εργαζομένων της νοσηλευτικής μονάδας, έφερε στη Βουλή, ο Βουλευτής Φθιώτιδας και Αναπληρωτής Τομεάρχης Ανάπτυξης και Επενδύσεων του...

Διαβάστε Περισσότερα

Γ. Σαρακιώτης στο ΣΚΑΙ: «Δεν είδε, δεν άκουσε τίποτα για υποκλοπές ο Πρωθυπουργός περιορισμένης ευθύνης»

         Στο ραδιόφωνο και την τηλεόραση του ΣΚΑΙ είχε την ευκαιρία να τοποθετηθεί για το θέμα της παρακολούθησης πολιτικών και δημοσιογράφων από την υπαγόμενη στον Πρωθυπουργό Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών ο Βουλευτής Φθιώτιδας και Αναπληρωτής Τομεάρχης Ανάπτυξης και...

Διαβάστε Περισσότερα

Ν. Παππάς-Χ. Γιαννούλης-Γ. Σαρακιώτης: «Νέος εκτροχιασμός τρένου, 200 ακόμα επιβάτες βίωσαν την κατάρρευση του σιδηροδρόμου με ευθύνη των Μητσοτάκη – Καραμανλή»

Δήλωση του Τομεάρχη Υποδομών και Μεταφορών της Κ.Ο. του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-Προοδευτική Συμμαχία, Νίκου Παππά, του Αναπληρωτή Τομεάρχη Χρήστου Γιαννούλη και του Αναπληρωτή Τομεάρχη Έρευνας και Τεχνολογίας και Βουλευτή Φθιώτιδας, Γιάννη Σαρακιώτη για τον εκτροχιασμό τρένου στη...

Διαβάστε Περισσότερα