13/06/2016

Γ. Σαρακιώτης: «Μόνο αυτή η κυβέρνηση μπορεί να βάλει τη χώρα σε πορεία ανάπτυξης»

«Μετά από πολλά χρόνια, έχουμε μία ξεκάθαρη εικόνα για την πορεία της χώρας. Πλέον θεωρώ ότι η κυβέρνηση μπορεί να βάλει τη χώρα σε πορεία ανάπτυξης με την επιτυχή ολοκλήρωση της αξιολόγησης και με έναν συνδυασμό μέτρων τα οποία ήδη φαίνεται ότι αποδίδουν» δήλωσε ο Βουλευτής Ν. Φθιώτιδας του ΣΥΡΙΖΑ κ. Γιάννης Σαρακιώτης, σε πρόσφατη συμμετοχή του σε τηλεοπτική συζήτηση μεταφέροντας τη γενική αίσθηση την παρούσα χρονική συγκυρία. Τα κυριότερα σημεία των τοποθετήσεων του ήταν τα ακόλουθα:

Για τα προσφάτως δημοσιευθέντα πόθεν έσχες των πολιτικών

  • «Τα τελευταία 30 χρόνια υπήρξαν άνθρωποι που μπήκαν στην πολιτική φτωχοί και βγήκαν ζάμπλουτοι και δεν νομίζω αυτοί να ανήκουν στο ΣΥΡΙΖΑ»
  • «Να μην αφήνονται υπόνοιες και να θυμηθούμε πέρυσι το Γενάρη τι έλεγαν τα στελέχη και οι εκπρόσωποι της Νέας Δημοκρατίας. Ότι αν βγει ο ΣΥΡΙΖΑ θα πάρουμε τα λεφτά μας και θα τα πάμε έξω»
  • «Θα μας πείτε για τα χρήματα του ανθρώπου του κ. Σαμαρά, του κ. Παπασταύρου, του ανθρώπου εμπιστοσύνης του κ. Σαμαρά», για να εισπράξει την εντέχνως διατυπωμένη απάντηση της εκπροσώπου του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης που προτίμησε να σχολιάσει απολογούμενη για πολιτικές αντί των συμπεριφορών των ανθρώπων που άσκησαν εξουσία στο παρελθόν.

Για τα σενάρια περί εκλογών και σχηματισμού οικουμενικής κυβέρνησης

  • «Η συζήτηση αυτή τη στιγμή για εκλογές, για οικουμενικές, είναι άκαιρη. Αυτή τη στιγμή μετά από πολλά χρόνια βλέπουμε φως στο τούνελ. Δεν υπάρχει λόγος να δημιουργούμε αναταραχή στην αγορά όταν περιμένουμε το κλείσιμο της συμφωνίας»

 Κλείνοντας ο Βουλευτής Φθιώτιδας, υπογράμμισε εμφατικά το γεγονός ότι η υλοποίηση των απαραίτητων μεταρρυθμίσεων για τη χώρα θα είναι εγχείρημα χωρίς μέλλον, αν συστατικό στοιχείο αυτών των σχεδιασμών δεν είναι η ανάπτυξη, στην κατεύθυνση της οποίας κινούνται και οι παρεμβάσεις στο Ν. Φθιώτιδας. Πιο πρόσφατη και χαρακτηριστικότερη αυτών είναι η δέσμευση 8.600.000 ευρώ από τον κρατικό προϋπολογισμό για την ανακατασκευή της Παραλιακής Οδού του Αγίου Κωνσταντίνου και τον πολλαπλασιασμό των ωφελειών για την τοπική οικονομία.

Αρχείο δελτίων τύπου

Με ομιλίες του Αλ. Χαρίτση και του Γ. Σαρακιώτη η εκδήλωση του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-Π.Σ. στη Δράμα

Με ομιλίες του Βουλευτή Μεσσηνίας και Τομεάρχη Ανάπτυξης και Επενδύσεων Αλέξη Χαρίτση και του Βουλευτή Φθιώτιδας και Αναπληρωτή Τομεάρχη Ανάπτυξης και Επενδύσεων Γιάννη Σαρακιώτη πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-Προοδευτική Συμμαχία στη Δράμα, με θέμα την...

Διαβάστε Περισσότερα

Γ. Σαρακιώτης: «“Ακρωτηριασμένα” τα Λιμενικά Τμήματα στη Φθιώτιδα με ευθύνη Ν.Δ.»

Το ζήτημα της μη λειτουργίας του Λιμενικού Τμήματος Αρκίτσας καθώς και της έλλειψης επαρκούς αριθμού λειτουργικών σκαφών σε όλη την παράκτια ζώνη του Βόρειου Ευβοϊκού και του Μαλιακού Κόλπου θέτει υπ’ όψιν του Υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Ιωάννη...

Διαβάστε Περισσότερα

Γ. Σαρακιώτης και Γ. Βασιλειάδης ομιλητές σε εκδήλωση στο Αγρίνιο

Η πόλη του Αγρινίου ήταν ο επόμενος σταθμός των εκδηλώσεων του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-Προοδευτική Συμμαχία με θέμα «Δικαιοσύνη Παντού – 6 εθνικές προτεραιότητες». Ομιλητές της εκδήλωσης της Ν.Ε. ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Π.Σ. Αιτωλοακαρνανίας ήταν ο Αναπληρωτής Γραμματέας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Π.Σ....

Διαβάστε Περισσότερα