01/08/2020

Γ. Σαρακιώτης: «Μόνο η Κυβέρνηση του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. το 2018 επέστρεψε αναδρομικά χωρίς να τα κουτσουρέψει»

Στην εκπομπή “Μαζί το Σαββατοκύριακο” της ΕΡΤ εμφανίστηκε (1/8) ο Βουλευτής Φθιώτιδας ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Γιάννης Σαρακιώτης, έχοντας την ευκαιρία να τοποθετηθεί για ζητήματα της επικαιρότητας. Παρακάτω ακολουθούν σημεία και βίντεο των τοποθετήσεων του. 

Η τωρινή εικόνα του ελληνικού τουρισμού δε συνάδει με την πρόβλεψη του κ. Θεοχάρη ότι “οι επιπτώσεις του κορονοϊού θα είναι θετικές για τον ελληνικό τουρισμό”, ενώ προστέθηκε και πληθώρα λαθών με τα υγειονομικά πρωτόκολλα, τις ζώνες επικινδυνότητας και το πρόσκαιρο άνοιγμα της κρουαζιέρας.”

Πότε θα υπάρξει στήριξη; Όταν θα έχουν κλείσει οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις; Όταν δε θα μπορούν να αντεπεξέλθουν των υποχρεώσεών τους; Έχουν οφειλές προς τράπεζες, ασφαλιστικά ταμεία, ενοίκια και ΔΕΚΟ και δεν υπάρχει καμία ουσιαστική στήριξη από την κυβέρνηση. Όλο μετατίθενται τα μέτρα στήριξης, τα δισεκατομμύρια αυξάνονται και η τσέπη εν τέλει μένει άδεια…”

Ζητούμε να κατατεθεί όλο το πόρισμα της “Επιτροπής Πισσαρίδη” και μέχρι τώρα δεν έχει έρθει, προκειμένου και τα υπόλοιπα κόμματα να σχολιάσουν, να προτείνουν και να συμβάλλουν στη διαμόρφωση της τελικής πρότασης.”

Τον Οκτώβριο του 2018, η Κυβέρνηση ΣΥ.ΡΙΖ.Α. επέστρεψε αναδρομικά χωρίς να τα “κουτσουρέψει”, όπως πράττει τώρα η Ν.Δ., κατά 2,5 δις ευρώ.”

Διαβάστε άλλες συνεντεύξεις μου

Γ. Σαρακιώτης: «Όλοι διαμαρτύρονται για την Πανεπιστημιακή Αστυνομία εκτός από τη Ν.Δ.! Ακόμη και η Ελληνική Αστυνομία!»

Στην εκπομπή του ANT1 «Καλημέρα Ελλάδα» με τον Γιώργο Παπαδάκη και τη Μαρία Αναστασοπούλου εμφανίστηκε ο Βουλευτής Φθιώτιδας ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-Προοδευτική Συμμαχία και Αναπληρωτής Τομεάρχης Ανάπτυξης και Επενδύσεων Γιάννης Σαρακιώτης. Παρακάτω ακολουθούν σημεία και βίντεο των...

Διαβάστε Περισσότερα

Γ. Σαρακιώτης: «Τα νούμερα που “μαγειρεύει” η Κυβέρνηση δεν έχουν σχέση με τη σκληρή πραγματικότητα»

Συνέντευξη παρέθεσε στην εκπομπή «Λόγια σταράτα» (ΡΑΔΙΟ-ΑΙΧΜΗ) του Αλέκου Χατζηκώστα, ο Γιάννης Σαρακιώτης, βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία στη Φθιώτιδα και αναπληρωτής τομεάρχης Ανάπτυξης και Επενδύσεων του κόμματος, την Τρίτη 27/9/2022.  Με αφορμή την...

Διαβάστε Περισσότερα

Γ. Σαρακιώτης: «Το δόγμα της Ν.Δ. αποτυπώθηκε στη φράση του κ. Πέτσα: “Όποιος δεν προσαρμόζεται, πεθαίνει”.

Στην εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού της Βουλής των Ελλήνων, Βουλής Βήμα είχε την ευκαιρία να σχολιάσει την επικαιρότητα ο Βουλευτής Φθιώτιδας και Αναπληρωτής Τομεάρχης Ανάπτυξης και Επενδύσεων του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. - Προοδευτική Συμμαχία, Γιάννης Σαρακιώτης. Παρακάτω...

Διαβάστε Περισσότερα