01/08/2020

Γ. Σαρακιώτης: «Μόνο η Κυβέρνηση του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. το 2018 επέστρεψε αναδρομικά χωρίς να τα κουτσουρέψει»

Στην εκπομπή “Μαζί το Σαββατοκύριακο” της ΕΡΤ εμφανίστηκε (1/8) ο Βουλευτής Φθιώτιδας ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Γιάννης Σαρακιώτης, έχοντας την ευκαιρία να τοποθετηθεί για ζητήματα της επικαιρότητας. Παρακάτω ακολουθούν σημεία και βίντεο των τοποθετήσεων του. 

Η τωρινή εικόνα του ελληνικού τουρισμού δε συνάδει με την πρόβλεψη του κ. Θεοχάρη ότι “οι επιπτώσεις του κορονοϊού θα είναι θετικές για τον ελληνικό τουρισμό”, ενώ προστέθηκε και πληθώρα λαθών με τα υγειονομικά πρωτόκολλα, τις ζώνες επικινδυνότητας και το πρόσκαιρο άνοιγμα της κρουαζιέρας.”

Πότε θα υπάρξει στήριξη; Όταν θα έχουν κλείσει οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις; Όταν δε θα μπορούν να αντεπεξέλθουν των υποχρεώσεών τους; Έχουν οφειλές προς τράπεζες, ασφαλιστικά ταμεία, ενοίκια και ΔΕΚΟ και δεν υπάρχει καμία ουσιαστική στήριξη από την κυβέρνηση. Όλο μετατίθενται τα μέτρα στήριξης, τα δισεκατομμύρια αυξάνονται και η τσέπη εν τέλει μένει άδεια…”

Ζητούμε να κατατεθεί όλο το πόρισμα της “Επιτροπής Πισσαρίδη” και μέχρι τώρα δεν έχει έρθει, προκειμένου και τα υπόλοιπα κόμματα να σχολιάσουν, να προτείνουν και να συμβάλλουν στη διαμόρφωση της τελικής πρότασης.”

Τον Οκτώβριο του 2018, η Κυβέρνηση ΣΥ.ΡΙΖ.Α. επέστρεψε αναδρομικά χωρίς να τα “κουτσουρέψει”, όπως πράττει τώρα η Ν.Δ., κατά 2,5 δις ευρώ.”

Διαβάστε άλλες συνεντεύξεις μου

Γ. Σαρακιώτης: «Η Ν.Δ. έλεγε προεκλογικά ότι θα στήριζε τον ιδιωτικό τομέα – Σήμερα τον πετάει εκτός»

Στην ερώτηση που κατέθεσαν 49 Βουλευτές του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. - Προοδευτική Συμμαχία για τον αποκλεισμό χιλιάδων παιδιών από τα ΚΔΑΠ και τους Βρεφονηπιακούς Σταθμούς των Δήμων, αναφέρθηκε ο βουλευτής Φθιώτιδας του ΣΥΡΙΖΑ, Ιωάννης Σαρακιώτης μιλώντας στον Flash 99.4 και στην...

Διαβάστε Περισσότερα

Γ. Σαρακιώτης: «Τι να περιμένουμε όταν η Κυβέρνηση δηλώνει ότι ήταν οριακά θετική έκπληξη η ύφεση 15,2% του β’ τριμήνου;»

Στο Κεντρικό Δελτίο του STAR Κεντρικής Ελλάδας (08/09) με τη Λένα Παρασκευά είχε την ευκαιρία να σχολιάσει την πολιτική επικαιρότητα ο Βουλευτής του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. - Προοδευτική Συμμαχία στην Π.Ε. Φθιώτιδας, κ. Γιάννης Σαρακιώτης. Παρακάτω ακολουθούν σημεία και βίντεο των...

Διαβάστε Περισσότερα

Γ. Σαρακιώτης: «Είναι δυνατόν να μην υπάρχει χρηματοδότηση για αντιδραστήρια;»

Στον περιφερειακό ραδιοφωνικό σταθμό ΛΑΜΙΑ FM1, τον Απόστολο Έλληνα και την Παρασκευή Τσιαχρή (04/09) είχε την ευκαιρία να σχολιάσει την επικαιρότητα ο Βουλευτής του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. - Προοδευτική Συμμαχία στη Φθιώτιδα, κ. Γιάννης Σαρακιώτης. Παρακάτω ακολουθούν σημεία και...

Διαβάστε Περισσότερα