04/08/2021

Γ. Σαρακιώτης: “Να μιλήσουμε επιτέλους ανοιχτά για το θέμα της κλιματικής αλλαγής – Δεν είναι θεωρία αλλά πλέον η καθημερινότητά μας”

Στη ραδιοφωνική συχνότητα του ΣΚΑΙ Radio 100.3 είχε την ευκαιρία να σχολιάσει (04/08) την επικαιρότητα ο Βουλευτής Φθιώτιδας και Αναπληρωτής Τομεάρχης Ανάπτυξης & Επενδύσεων του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Προοδευτική Συμμαχία, Γιάννης Σαρακιώτης. Παρακάτω ακολουθούν σημεία των τοποθετήσεων του.  

Θα ήθελα να εκφράσω τη συμπαράστασή μου στους ανθρώπους, που είδαν τις περιουσίες τους να χάνονται, όπως και τη στήριξή μου στους ανθρώπους που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή και κατά κύριο λόγο στους πυροσβέστες. Η κατάσταση στη Βαρυμπόμπη, στις Αχαρνές, στη Λίμνη Ευβοίας είναι αποκαρδιωτική.

Επιτέλους ας σοβαρευτούμε όλοι και να συζητήσουμε τι μέτρα οφείλουμε να λάβουμε, προκειμένου οι επόμενες γενιές να βρουν δύο δέντρα να βάζουν από κάτω το κεφάλι τους. Ας σοβαρευτούμε όλοι, το κράτος, τα κόμματα, η Κυβέρνηση, οι δημοσιογράφοι… Να μιλήσουμε επιτέλους ανοιχτά για το θέμα της κλιματικής αλλαγής, γιατί δεν είναι απλά θεωρίες αλλά πλέον η καθημερινότητά μας.

Τα προηγούμενα χρόνια έτρεχε ένα κοινωφελές πρόγραμμα, το οποίο απορρόφησε χιλιάδες ανθρώπους, που εργάζονταν για τον καθαρισμό είτε εντός είτε εκτός οικισμών και με τη συνεργασία των εργαζομένων των δασαρχείων. Συνέβαλαν ώστε να υπάρχει μια καλύτερη εικόνα στη Φθιώτιδα, για την οποία γνωρίζω αλλά και ολόκληρη τη χώρα στον καίριο τομέα της πρόληψης. Εφόσον λειτούργησε επιτυχημένα αυτό το πρόγραμμα, θα έπρεπε να το συνεχίσει και η Κυβέρνηση της Ν.Δ..

Διαβάστε άλλες συνεντεύξεις μου

Γιάννης Σαρακιώτης στον ΑΝΤ1: «Τα περί “μετάλλαξης του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-Π.Σ.” αποτελούν προφάσεις εν αμαρτίαις»

Στην τηλεοπτική εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» του ΑΝΤ1, με το Γιώργο Παπαδάκη και τη Μαρία Αναστασοπούλου, εμφανίστηκε ο Βουλευτής Φθιώτιδας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-Προοδευτική-Συμμαχία και Τομεάρχης Δικαιοσύνης Γιάννης Σαρακιώτης, έχοντας την ευκαιρία να αναφερθεί στο θέμα της...

Διαβάστε Περισσότερα

Σαρακιώτης στον STAR FM 97.1: «Το νέο φορολογικό νομοσχέδιο συνιστά την απόλυτη εξαπάτηση της Κυβέρνησης προς τους πολίτες»

Τις εσωκομματικές εξελίξεις στον ΣΥ.ΡΙΖ.Α. - Προοδευτική Συμμαχία καθώς και άλλα θέματα της επικαιρότητας σχολίασε σε συνέντευξή του στην εκπομπή Ραδιο ... φόρουμ του STAR FM 97.1 με τη Μαρία Τσατζαλή, ο Βουλευτής Φθιώτιδας και Τομεάρχης Δικαιοσύνης του κόμματος,...

Διαβάστε Περισσότερα

Σαρακιώτης στην ΕΝ ΔΕΛΦΟΙΣ: “Ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-Π.Σ. θα ξαναβρεί τα βήματά του όντας ο βασικός πυλώνας του προοδευτικού χώρου”

Με συνέντευξή του στην εφημερίδα ΕΝ ΔΕΛΦΟΙΣ σχολιάζει τις εξελίξεις στον ΣΥ.ΡΙΖ.Α. - Προοδευτική Συμμαχία και τις αποχωρήσεις σειράς στελεχών ο Βουλευτής Φθιώτιδας και Τομεάρχης Δικαιοσύνης, Γιάννης Σαρακιώτης. Παρακάτω ακολουθεί η συνέντευξή του.  Σε ποιους λόγους...

Διαβάστε Περισσότερα