04/08/2021

Γ. Σαρακιώτης: “Να μιλήσουμε επιτέλους ανοιχτά για το θέμα της κλιματικής αλλαγής – Δεν είναι θεωρία αλλά πλέον η καθημερινότητά μας”

Στη ραδιοφωνική συχνότητα του ΣΚΑΙ Radio 100.3 είχε την ευκαιρία να σχολιάσει (04/08) την επικαιρότητα ο Βουλευτής Φθιώτιδας και Αναπληρωτής Τομεάρχης Ανάπτυξης & Επενδύσεων του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Προοδευτική Συμμαχία, Γιάννης Σαρακιώτης. Παρακάτω ακολουθούν σημεία των τοποθετήσεων του.  

Θα ήθελα να εκφράσω τη συμπαράστασή μου στους ανθρώπους, που είδαν τις περιουσίες τους να χάνονται, όπως και τη στήριξή μου στους ανθρώπους που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή και κατά κύριο λόγο στους πυροσβέστες. Η κατάσταση στη Βαρυμπόμπη, στις Αχαρνές, στη Λίμνη Ευβοίας είναι αποκαρδιωτική.

Επιτέλους ας σοβαρευτούμε όλοι και να συζητήσουμε τι μέτρα οφείλουμε να λάβουμε, προκειμένου οι επόμενες γενιές να βρουν δύο δέντρα να βάζουν από κάτω το κεφάλι τους. Ας σοβαρευτούμε όλοι, το κράτος, τα κόμματα, η Κυβέρνηση, οι δημοσιογράφοι… Να μιλήσουμε επιτέλους ανοιχτά για το θέμα της κλιματικής αλλαγής, γιατί δεν είναι απλά θεωρίες αλλά πλέον η καθημερινότητά μας.

Τα προηγούμενα χρόνια έτρεχε ένα κοινωφελές πρόγραμμα, το οποίο απορρόφησε χιλιάδες ανθρώπους, που εργάζονταν για τον καθαρισμό είτε εντός είτε εκτός οικισμών και με τη συνεργασία των εργαζομένων των δασαρχείων. Συνέβαλαν ώστε να υπάρχει μια καλύτερη εικόνα στη Φθιώτιδα, για την οποία γνωρίζω αλλά και ολόκληρη τη χώρα στον καίριο τομέα της πρόληψης. Εφόσον λειτούργησε επιτυχημένα αυτό το πρόγραμμα, θα έπρεπε να το συνεχίσει και η Κυβέρνηση της Ν.Δ..

Διαβάστε άλλες συνεντεύξεις μου

Γ. Σαρακιώτης: “Κανείς δεν μπορεί να λάβει σοβαρά τα λεγόμενα του κ. Μητσοτάκη”

Στην εκπομπή “Επί του πιεστηρίου” και τον τηλεοπτικό σταθμό “Kontra Channel” είχε την ευκαιρία να σχολιάσει την επικαιρότητα (15/09) ο Βουλευτής Φθιώτιδας και Αναπληρωτής Τομεάρχης Ανάπτυξης & Επενδύσεων με αρμοδιότητα την Έρευνα & Τεχνολογία του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. –...

Διαβάστε Περισσότερα

Γ. Σαρακιώτης: “Ο κ. Χατζηδάκης μας έλεγε το 2019 ότι θα πληρώνουμε φθηνότερο ρεύμα”

Στη ραδιοφωνική συχνότητα του ΛΑΜΙΑ FM1 και στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων με τον Απ. Έλληνα και την Παρ. Τσιαχρή είχε την ευκαιρία να σχολιάσει τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις ο Βουλευτής Φθιώτιδας και Αναπληρωτής Τομεάρχης Ανάπτυξης & Επενδύσεων, με αρμοδιότητα...

Διαβάστε Περισσότερα

Γ. Σαρακιώτης: “Ο κ. Μητσοτάκης αναζητά λύσεις σε άλλους χώρους γιατί δεν έχει πάγκο”

Στο Κεντρικό Δελτίο του STAR Κεντρικής Ελλάδος (31/08) είχε την ευκαιρία να σχολιάσει τα ζητήματα της πολιτικής επικαιρότητας ο Βουλευτής Φθιώτιδας και Αναπληρωτής Τομεάρχης Ανάπτυξης & Επενδύσεων, με αρμοδιότητα την Έρευνα & Τεχνολογία, Γιάννης Σαρακιώτης....

Διαβάστε Περισσότερα