30/07/2020

Γ. Σαρακιώτης: «Ξαφνικά τα 3,9 δις των αναδρομικών προς τους συνταξιούχους έγιναν 1,4 από τη Ν.Δ.»

Στην εκπομπή “ΠΡΩΙΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ” του τηλεοπτικού σταθμού “ΣΚΑΙ” (30/7) με τους Μ. Βούσουλα και Ν. Υποφάντη είχε την ευκαιρία να τοποθετηθεί για τα ζητήματα της επικαιρότητας ο Βουλευτής του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Προοδευτική Συμμαχία στη Φθιώτιδα, κ. Γιάννης Σαρακιώτης. Παρακάτω ακολουθούν σημεία και βίντεο των τοποθετήσεων του.

Ξαφνικά τα 3,9 δις επιστροφών αναδρομικών προς τους συνταξιούχους έγιναν 1,4. Πως εξαφανίζονται έτσι ξαφνικά 2,5 δις ευρώ; Επαναφέρει την περικοπή των συντάξεων το 2012 από τον κ. Βρούτση με μια νέα περικοπή κατά 60% σε σχέση με τα ποσά, για τα οποία δικαιώθηκαν.”

“Με τους επαγγελματίες όποιου κλάδου και αν συζητήσετε, θα αντιληφθείτε ότι η κατάσταση δεν είναι ειδυλλιακή. Όσο προσπαθεί η κυβέρνηση να ωραιοποιήσει μια κατάσταση και να την παρουσιάσει ως εξαιρετική, τόσο αυτή θα χειροτερεύει. Δεν μπορούμε να κρύβουμε τα προβλήματα της ελληνικής οικονομίας κάτω από το χαλί.”

Από που προκύπτει η πολιτική παρέμβαση όσον αφορά την εθνική τραγωδία στο Μάτι; Όταν είχαμε νεκρούς στην Ηλεία από τις φονικές πυρκαγιές, είχε χρεώσει κανείς αυτούς τους νεκρούς στον τότε Πρωθυπουργό κ. Καραμανλή; Για πρώτη φορά μια φονική πυρκαγιά συνδέθηκε με Πρωθυπουργό επί Τσίπρα.”

Διαβάστε άλλες συνεντεύξεις μου

Γιάννης Σαρακιώτης στην ΕΡΤ: «Πολύχρωμα τιμολόγια ρεύματος: Η νέα εξαπάτηση των πολιτών από τη Ν.Δ.»

Στην τηλεοπτική εκπομπή «Συνδέσεις» της ΕΡΤ, με τον Κώστα Παπαχλιμίντζο και τη Χριστίνα Βίδου, εμφανίστηκε ο Βουλευτής Φθιώτιδας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-Προοδευτική-Συμμαχία και Τομεάρχης Δικαιοσύνης Γιάννης Σαρακιώτης, έχοντας την ευκαιρία να τοποθετηθεί για τις νέες...

Διαβάστε Περισσότερα

Γιάννης Σαρακιώτης στον ΑΝΤ1: «Τα περί “μετάλλαξης του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-Π.Σ.” αποτελούν προφάσεις εν αμαρτίαις»

Στην τηλεοπτική εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» του ΑΝΤ1, με το Γιώργο Παπαδάκη και τη Μαρία Αναστασοπούλου, εμφανίστηκε ο Βουλευτής Φθιώτιδας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-Προοδευτική-Συμμαχία και Τομεάρχης Δικαιοσύνης Γιάννης Σαρακιώτης, έχοντας την ευκαιρία να αναφερθεί στο θέμα της...

Διαβάστε Περισσότερα

Σαρακιώτης στον STAR FM 97.1: «Το νέο φορολογικό νομοσχέδιο συνιστά την απόλυτη εξαπάτηση της Κυβέρνησης προς τους πολίτες»

Τις εσωκομματικές εξελίξεις στον ΣΥ.ΡΙΖ.Α. - Προοδευτική Συμμαχία καθώς και άλλα θέματα της επικαιρότητας σχολίασε σε συνέντευξή του στην εκπομπή Ραδιο ... φόρουμ του STAR FM 97.1 με τη Μαρία Τσατζαλή, ο Βουλευτής Φθιώτιδας και Τομεάρχης Δικαιοσύνης του κόμματος,...

Διαβάστε Περισσότερα