30/07/2020

Γ. Σαρακιώτης: «Ξαφνικά τα 3,9 δις των αναδρομικών προς τους συνταξιούχους έγιναν 1,4 από τη Ν.Δ.»

Στην εκπομπή “ΠΡΩΙΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ” του τηλεοπτικού σταθμού “ΣΚΑΙ” (30/7) με τους Μ. Βούσουλα και Ν. Υποφάντη είχε την ευκαιρία να τοποθετηθεί για τα ζητήματα της επικαιρότητας ο Βουλευτής του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Προοδευτική Συμμαχία στη Φθιώτιδα, κ. Γιάννης Σαρακιώτης. Παρακάτω ακολουθούν σημεία και βίντεο των τοποθετήσεων του.

Ξαφνικά τα 3,9 δις επιστροφών αναδρομικών προς τους συνταξιούχους έγιναν 1,4. Πως εξαφανίζονται έτσι ξαφνικά 2,5 δις ευρώ; Επαναφέρει την περικοπή των συντάξεων το 2012 από τον κ. Βρούτση με μια νέα περικοπή κατά 60% σε σχέση με τα ποσά, για τα οποία δικαιώθηκαν.”

“Με τους επαγγελματίες όποιου κλάδου και αν συζητήσετε, θα αντιληφθείτε ότι η κατάσταση δεν είναι ειδυλλιακή. Όσο προσπαθεί η κυβέρνηση να ωραιοποιήσει μια κατάσταση και να την παρουσιάσει ως εξαιρετική, τόσο αυτή θα χειροτερεύει. Δεν μπορούμε να κρύβουμε τα προβλήματα της ελληνικής οικονομίας κάτω από το χαλί.”

Από που προκύπτει η πολιτική παρέμβαση όσον αφορά την εθνική τραγωδία στο Μάτι; Όταν είχαμε νεκρούς στην Ηλεία από τις φονικές πυρκαγιές, είχε χρεώσει κανείς αυτούς τους νεκρούς στον τότε Πρωθυπουργό κ. Καραμανλή; Για πρώτη φορά μια φονική πυρκαγιά συνδέθηκε με Πρωθυπουργό επί Τσίπρα.”

Διαβάστε άλλες συνεντεύξεις μου

Γ. Σαρακιώτης στο OPEN: «Ελπιδοφόρο μήνυμα η πρωτιά του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-Προοδευτική Συμμαχία στις ηλικίες 17-35 ετών»

Στην τηλεοπτική εκπομπή «Ώρα Ελλάδος» του OPEN, με τον Παναγιώτη Στάθη και το Γιάννη Κολοκυθά, εμφανίστηκε ο Βουλευτής Φθιώτιδας και Συντονιστής Τομεαρχών του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-Προοδευτική-Συμμαχία Γιάννης Σαρακιώτης, έχοντας την ευκαιρία να τοποθετηθεί επί του αποτελέσματος...

Διαβάστε Περισσότερα

Σαρακιώτης: “Ο κ. Μητσοτάκης υποσχόταν ότι στο λιμάνι του Αγίου Κωνσταντίνου θα έρχονταν κρουαζιερόπλοια – Λίγους μήνες μετά δεν έχουμε ούτε το πλοίο της γραμμής”

Στο κεντρικό Δελτίο του ΕΝΑ Κεντρικής Ελλάδος σχολίασε την επικαιρότητα ο Βουλευτής Φθιώτιδας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Προοδευτική Συμμαχία, Γιάννης Σαρακιώτης. Παρακάτω ακολουθούν σημεία και βίντεο των τοποθετήσεων του. Ο κ. Μητσοτάκης υποσχόταν ότι το λιμάνι του Αγίου...

Διαβάστε Περισσότερα

Σαρακιώτης: “Για την υποβάθμιση του λιμανιού του Αγ. Κωνσταντίνου θα πουν κάτι οι Κυβερνητικοί Βουλευτές;”

Στο Μεσημβρινό Δελτίο του STAR Κεντρικής Ελλάδος σχολίασε την επικαιρότητα ο Βουλευτής Φθιώτιδας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Προοδευτική Συμμαχία, Γιάννης Σαρακιώτης. Παρακάτω ακολουθούν σημεία και βίντεο των τοποθετήσεων του. Το Υπουργείο Ναυτιλίας γνωρίζει τις δεσμεύσεις του...

Διαβάστε Περισσότερα