Στη ραδιοφωνική συχνότητα του ΛΑΜΙΑ FM1 96.2 σχολίασε την επικαιρότητα ο Βουλευτής Φθιώτιδας και Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Προοδευτική Συμμαχία, Γιάννης Σαρακιώτης. Παρακάτω ακολουθούν σημεία και βίντεο των τοποθετήσεων του.
Από υποσχέσεις οι αγρότες έχουν χορτάσει… Για το ζήτημα της ακαρπίας της ελιάς οι παραγωγοί έμειναν με τα ψέματα του Πρωθυπουργού και των Υπουργών του.
Την προηγούμενη εβδομάδα προκάλεσα τον Υπ. Αγρ. Ανάπτυξης να απαντήσει στη Βουλή τί συμβαίνει με τον ΟΠΕΚΕΠΕ κ γιατί δεν έχουν ολοκληρωθεί οι δηλώσεις του ΟΣΔΕ. Όσο απάντησε σε εσάς, τόσο απάντησε κ σε εμένα.
Οι αγρότες φεύγουν από την περιφέρεια και έρχονται φωτοβολταϊκά από 4-5 εταιρείες. Ο ΣΥΡΙΖΑ ξεκίνησε το σχέδιο για τις ενεργειακές κοινότητες προτεραιοποιώντας αγρότες κ ομάδες παραγωγών.
Ο τραπεζικός κλάδος τον τελευταίο 1,5 χρόνο καταγράφει υψηλά κέρδη ενώ υπάρχει μεγάλη διάσταση μεταξύ των επιτοκίων δανεισμού και καταθέσεων όπως κ σοβαρό θέμα με τις προμήθειες. Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει εστιάσει σε αυτό το θέμα, καθώς απασχολεί ολόκληρη την ελληνική κοινωνία.