29/06/2021

Γ. Σαρακιώτης: “Οι νέοι άνθρωποι έχουν αξιοπρέπεια, δεν είναι επαίτες όπως νομίζει η Ν.Δ.”

Στη ραδιοφωνική συχνότητα “Στο Κόκκινο 105.5” είχε την ευκαιρία να σχολιάσει την επικαιρότητα (29/06) ο Βουλευτής Φθιώτιδας και Αναπληρωτής Τομεάρχης Ανάπτυξης & Επενδύσεων, με αρμοδιότητα την Έρευνα & Τεχνολογία του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Προοδευτική Συμμαχία, Γιάννης Σαρακιώτης. Παρακάτω ακολουθούν σημεία και βίντεο των τοποθετήσεων του.

“Τα τελευταία 2 χρόνια, η Ν.Δ. επιδίδεται σε μια “αντιπολίτευση στην αντιπολίτευση“. Ειδικά μετά το ξέσπασμα της πανδημίας, αδιαφορεί για τα ουσιαστικά προβλήματα, τα προβλήματα της καθημερινότητας σε οικονομικό και σε υγειονομικό επίπεδο και το μόνο, που την ενδιαφέρει, είναι να στρέφει τα βέλη της κατά του ΣΥ.ΡΙΖ.Α..”

“Ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α. είναι εδώ και καταθέτει κοστολογημένες προτάσεις σε όλους τους τομείς κάτι που δεν έγινε επί 4,5 χρόνια από τη Ν.Δ.. Η αντιπολίτευσή της ήταν του επιπέδου ότι “πουλήσαμε τη Μακεδονία για τις συντάξεις”, “δίνουμε επιδόματα” και “είμαστε κατά της επιχειρηματικότητας”.”

“Τα 150 ευρώ στους νέους για να κάνουν το εμβόλιο θυμίζουν αυτό, που μας έλεγαν οι γιαγιάδες μας: “φάε το φαγητό σου και θα σου πάρω παγωτό”. Είναι θλιβερό να ταυτίζουμε το μείζον ζήτημα του εμβολιασμού και της δημόσιας υγείας με τέτοιες πρακτικές. Οι νέοι άνθρωποι δεν είναι επαίτες.”

Διαβάστε άλλες συνεντεύξεις μου

Γιάννης Σαρακιώτης στην ΕΡΤ: «Πολύχρωμα τιμολόγια ρεύματος: Η νέα εξαπάτηση των πολιτών από τη Ν.Δ.»

Στην τηλεοπτική εκπομπή «Συνδέσεις» της ΕΡΤ, με τον Κώστα Παπαχλιμίντζο και τη Χριστίνα Βίδου, εμφανίστηκε ο Βουλευτής Φθιώτιδας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-Προοδευτική-Συμμαχία και Τομεάρχης Δικαιοσύνης Γιάννης Σαρακιώτης, έχοντας την ευκαιρία να τοποθετηθεί για τις νέες...

Διαβάστε Περισσότερα

Γιάννης Σαρακιώτης στον ΑΝΤ1: «Τα περί “μετάλλαξης του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-Π.Σ.” αποτελούν προφάσεις εν αμαρτίαις»

Στην τηλεοπτική εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» του ΑΝΤ1, με το Γιώργο Παπαδάκη και τη Μαρία Αναστασοπούλου, εμφανίστηκε ο Βουλευτής Φθιώτιδας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-Προοδευτική-Συμμαχία και Τομεάρχης Δικαιοσύνης Γιάννης Σαρακιώτης, έχοντας την ευκαιρία να αναφερθεί στο θέμα της...

Διαβάστε Περισσότερα

Σαρακιώτης στον STAR FM 97.1: «Το νέο φορολογικό νομοσχέδιο συνιστά την απόλυτη εξαπάτηση της Κυβέρνησης προς τους πολίτες»

Τις εσωκομματικές εξελίξεις στον ΣΥ.ΡΙΖ.Α. - Προοδευτική Συμμαχία καθώς και άλλα θέματα της επικαιρότητας σχολίασε σε συνέντευξή του στην εκπομπή Ραδιο ... φόρουμ του STAR FM 97.1 με τη Μαρία Τσατζαλή, ο Βουλευτής Φθιώτιδας και Τομεάρχης Δικαιοσύνης του κόμματος,...

Διαβάστε Περισσότερα