29/06/2021

Γ. Σαρακιώτης: “Οι νέοι άνθρωποι έχουν αξιοπρέπεια, δεν είναι επαίτες όπως νομίζει η Ν.Δ.”

Στη ραδιοφωνική συχνότητα “Στο Κόκκινο 105.5” είχε την ευκαιρία να σχολιάσει την επικαιρότητα (29/06) ο Βουλευτής Φθιώτιδας και Αναπληρωτής Τομεάρχης Ανάπτυξης & Επενδύσεων, με αρμοδιότητα την Έρευνα & Τεχνολογία του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Προοδευτική Συμμαχία, Γιάννης Σαρακιώτης. Παρακάτω ακολουθούν σημεία και βίντεο των τοποθετήσεων του.

“Τα τελευταία 2 χρόνια, η Ν.Δ. επιδίδεται σε μια “αντιπολίτευση στην αντιπολίτευση“. Ειδικά μετά το ξέσπασμα της πανδημίας, αδιαφορεί για τα ουσιαστικά προβλήματα, τα προβλήματα της καθημερινότητας σε οικονομικό και σε υγειονομικό επίπεδο και το μόνο, που την ενδιαφέρει, είναι να στρέφει τα βέλη της κατά του ΣΥ.ΡΙΖ.Α..”

“Ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α. είναι εδώ και καταθέτει κοστολογημένες προτάσεις σε όλους τους τομείς κάτι που δεν έγινε επί 4,5 χρόνια από τη Ν.Δ.. Η αντιπολίτευσή της ήταν του επιπέδου ότι “πουλήσαμε τη Μακεδονία για τις συντάξεις”, “δίνουμε επιδόματα” και “είμαστε κατά της επιχειρηματικότητας”.”

“Τα 150 ευρώ στους νέους για να κάνουν το εμβόλιο θυμίζουν αυτό, που μας έλεγαν οι γιαγιάδες μας: “φάε το φαγητό σου και θα σου πάρω παγωτό”. Είναι θλιβερό να ταυτίζουμε το μείζον ζήτημα του εμβολιασμού και της δημόσιας υγείας με τέτοιες πρακτικές. Οι νέοι άνθρωποι δεν είναι επαίτες.”

Διαβάστε άλλες συνεντεύξεις μου

Γ. Σαρακιώτης: “Δε μπορούμε να αναφερόμαστε σε ‘επόμενη ημέρα’ χωρίς ‘κούρεμα’ στις οφειλές των επιχειρήσεων”

Στη ραδιοφωνική συχνότητα του ΛΑΜΙΑ FM1 και στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων με τον Απ. Έλληνα και την Παρ. Τσιαχρή είχε την ευκαιρία να σχολιάσει τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις ο Βουλευτής Φθιώτιδας και Αναπληρωτής Τομεάρχης Ανάπτυξης & Επενδύσεων, με αρμοδιότητα...

Διαβάστε Περισσότερα

Γ. Σαρακιώτης στο Political.gr: «Σε ημετέρους οι πόροι του Ταμείου Ανάκαμψης»

Πώς η παράταξή σας θα δρομολογούσε την οικονομική ανάπτυξη στην μετά πανδημία εποχή. Σε ποιους τομείς θα δίνατε μεγαλύτερη σημασία; Η υγειονομική κρίση και τα μέτρα τα οποία ελήφθησαν για την αντιμετώπισή της, έπληξαν σοβαρά την οικονομία και φυσικά δεν άφησαν...

Διαβάστε Περισσότερα

Γ. Σαρακιώτης: “Με Ν.Δ κάποιος με 3.000 μόρια πάει στο Κολέγιο και φοιτά – Με 20.000 μόρια δε φοιτά στο δημόσιο πανεπιστήμιο!”

Στην εκπομπή “Kontra 24” με την Αναστασία Γιάμαλη και τον τηλεοπτικό σταθμό “Kontra Channel” είχε την ευκαιρία να σχολιάσει την επικαιρότητα (20/07) ο Βουλευτής Φθιώτιδας και Αναπληρωτής Τομεάρχης Ανάπτυξης & Επενδύσεων με αρμοδιότητα την Έρευνα & Τεχνολογία...

Διαβάστε Περισσότερα