28/08/2020

Γ. Σαρακιώτης: «Ορισμός της πολιτικής απάτης η πρόσφατη στάση της Ν.Δ. στη Βουλή»

Στο “Πρώτο Πρόγραμμα” και την Ελληνική Ραδιοφωνία φιλοξενήθηκε σήμερα (28/8) ο Βουλευτής του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.Προοδευτική Συμμαχία στη Φθιώτιδα, Γιάννης Σαρακιώτης για να σχολιάσει τα ζητήματα της επικαιρότητας. Παρακάτω ακολουθούν σημεία και βίντεο των τοποθετήσεων του. 

“Ποιος επιστήμονας εισηγήθηκε την αύξηση της χωρητικότητας των πλοίων από το 65% στο 85%; Τα στελέχη της κυβέρνησης λένε διαρκώς “ό,τι πουν οι επιστήμονες”, αλλά δεν είδα ούτε έναν να υπερασπίζεται αυτή την απόφαση. Το εν λόγω δήθεν αξίωμα έρχεται πολλές φορές να συγκαλύψει αποφάσεις της κυβέρνησης.”

Είναι μέτρο καταπολέμησης του κορονοϊού η αύξηση των μαθητών ανά αίθουσα από τους 22 στους 25, όταν γειτονικές χώρες παραγγέλνουν μονά θρανία και θα έχουν 10-15 παιδιά ανά τάξη; Τη θυσία του ελληνικού λαού και την προσπάθεια, που κατέβαλε για την αντιμετώπιση της πανδημίας, η κυβέρνηση θα έπρεπε να την αξιοποιήσει πολύ καλύτερα.”

“Στα θέματα εξωτερικής πολιτικής πρέπει να κρατούμε τις κόκκινες γραμμές, να ακολουθούμε την εθνική στρατηγική και κυρίως να λέμε την αλήθεια στους Έλληνες πολίτες. Η Ν.Δ. σήμερα χειροκροτεί τη συμφωνία με την Αίγυπτο, ενώ για τη Συμφωνία των Πρεσπών μας κατηγορούσε για ενδοτισμό και προδοσία.”

Θυμόμαστε πολύ καλά τι έλεγαν τα στελέχη της Ν.Δ. για τη διαδικασία επέκτασης των χωρικών υδάτων στο Ιόνιο στα 12 ν.μ., την οποία είχε εκκινήσει ο Ν. Κοτζιάς. Πως θα έρθουν σήμερα οι κύριοι Κουμουτσάκος, Γεωργιάδης και Κικίλιας να υπερασπιστούν αυτή τη γραμμή;

Καταχειροκροτήθηκε ο κ. Μητσοτάκης από τους ίδιους ανθρώπους, που μας έλεγαν ότι θα είμαστε προδότες αν το κάνουμε. Υπηρετούμε το Λαό και πρέπει να λέμε πάνω απ’ όλα την αλήθεια.”

Διαβάστε άλλες συνεντεύξεις μου

Γ. Σαρακιώτης: «Το δόγμα της Ν.Δ. αποτυπώθηκε στη φράση του κ. Πέτσα: “Όποιος δεν προσαρμόζεται, πεθαίνει”.

Στην εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού της Βουλής των Ελλήνων, Βουλής Βήμα είχε την ευκαιρία να σχολιάσει την επικαιρότητα ο Βουλευτής Φθιώτιδας και Αναπληρωτής Τομεάρχης Ανάπτυξης και Επενδύσεων του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. - Προοδευτική Συμμαχία, Γιάννης Σαρακιώτης. Παρακάτω...

Διαβάστε Περισσότερα

Γ. Σαρακιώτης: «Food pass, Fuel pass, Energy pass…Με pass δεν πας πουθενά!»

Την επικαιρότητα σχολίασε ο Βουλευτής Φθιώτιδας και Αναπληρωτής Τομεάρχης Ανάπτυξης & Επενδύσεων του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Προοδευτική Συμμαχία, Γιάννης Σαρακιώτης στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του STAR Κεντρικής Ελλάδας με τη δημοσιογράφο Λένα Παρασκευά. Παρακάτω ακολουθούν...

Διαβάστε Περισσότερα

Γ. Σαρακιώτης: “Οι τιμές του ηλεκτρικού ρεύματος έχουν αυξηθεί κατά 1.400% – Ο κ. Χατζηδάκης έλεγε ότι “δεν υπάρχει ούτε 1 περίπτωση στο τρισεκατομμύριο να υπάρξουν αυξήσεις στο ηλεκτρικό ρεύμα”

Στη ραδιοφωνική συχνότητα Κανάλι 1, 90.4 FM σχολίασε πρόσφατα την επικαιρότητα ο Βουλευτής Φθιώτιδας και Αναπληρωτής Τομεάρχης Ανάπτυξης & Επενδύσεων του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Γιάννης Σαρακιώτης. Παρακάτω ακολουθούν σημεία και βίντεο των τοποθετήσεων του....

Διαβάστε Περισσότερα