28/08/2020

Γ. Σαρακιώτης: «Ορισμός της πολιτικής απάτης η πρόσφατη στάση της Ν.Δ. στη Βουλή»

Στο “Πρώτο Πρόγραμμα” και την Ελληνική Ραδιοφωνία φιλοξενήθηκε σήμερα (28/8) ο Βουλευτής του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.Προοδευτική Συμμαχία στη Φθιώτιδα, Γιάννης Σαρακιώτης για να σχολιάσει τα ζητήματα της επικαιρότητας. Παρακάτω ακολουθούν σημεία και βίντεο των τοποθετήσεων του. 

“Ποιος επιστήμονας εισηγήθηκε την αύξηση της χωρητικότητας των πλοίων από το 65% στο 85%; Τα στελέχη της κυβέρνησης λένε διαρκώς “ό,τι πουν οι επιστήμονες”, αλλά δεν είδα ούτε έναν να υπερασπίζεται αυτή την απόφαση. Το εν λόγω δήθεν αξίωμα έρχεται πολλές φορές να συγκαλύψει αποφάσεις της κυβέρνησης.”

Είναι μέτρο καταπολέμησης του κορονοϊού η αύξηση των μαθητών ανά αίθουσα από τους 22 στους 25, όταν γειτονικές χώρες παραγγέλνουν μονά θρανία και θα έχουν 10-15 παιδιά ανά τάξη; Τη θυσία του ελληνικού λαού και την προσπάθεια, που κατέβαλε για την αντιμετώπιση της πανδημίας, η κυβέρνηση θα έπρεπε να την αξιοποιήσει πολύ καλύτερα.”

“Στα θέματα εξωτερικής πολιτικής πρέπει να κρατούμε τις κόκκινες γραμμές, να ακολουθούμε την εθνική στρατηγική και κυρίως να λέμε την αλήθεια στους Έλληνες πολίτες. Η Ν.Δ. σήμερα χειροκροτεί τη συμφωνία με την Αίγυπτο, ενώ για τη Συμφωνία των Πρεσπών μας κατηγορούσε για ενδοτισμό και προδοσία.”

Θυμόμαστε πολύ καλά τι έλεγαν τα στελέχη της Ν.Δ. για τη διαδικασία επέκτασης των χωρικών υδάτων στο Ιόνιο στα 12 ν.μ., την οποία είχε εκκινήσει ο Ν. Κοτζιάς. Πως θα έρθουν σήμερα οι κύριοι Κουμουτσάκος, Γεωργιάδης και Κικίλιας να υπερασπιστούν αυτή τη γραμμή;

Καταχειροκροτήθηκε ο κ. Μητσοτάκης από τους ίδιους ανθρώπους, που μας έλεγαν ότι θα είμαστε προδότες αν το κάνουμε. Υπηρετούμε το Λαό και πρέπει να λέμε πάνω απ’ όλα την αλήθεια.”

Διαβάστε άλλες συνεντεύξεις μου

Γ. Σαρακιώτης: «Η Ν.Δ. έλεγε προεκλογικά ότι θα στήριζε τον ιδιωτικό τομέα – Σήμερα τον πετάει εκτός»

Στην ερώτηση που κατέθεσαν 49 Βουλευτές του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. - Προοδευτική Συμμαχία για τον αποκλεισμό χιλιάδων παιδιών από τα ΚΔΑΠ και τους Βρεφονηπιακούς Σταθμούς των Δήμων, αναφέρθηκε ο βουλευτής Φθιώτιδας του ΣΥΡΙΖΑ, Ιωάννης Σαρακιώτης μιλώντας στον Flash 99.4 και στην...

Διαβάστε Περισσότερα

Γ. Σαρακιώτης: «Τι να περιμένουμε όταν η Κυβέρνηση δηλώνει ότι ήταν οριακά θετική έκπληξη η ύφεση 15,2% του β’ τριμήνου;»

Στο Κεντρικό Δελτίο του STAR Κεντρικής Ελλάδας (08/09) με τη Λένα Παρασκευά είχε την ευκαιρία να σχολιάσει την πολιτική επικαιρότητα ο Βουλευτής του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. - Προοδευτική Συμμαχία στην Π.Ε. Φθιώτιδας, κ. Γιάννης Σαρακιώτης. Παρακάτω ακολουθούν σημεία και βίντεο των...

Διαβάστε Περισσότερα

Γ. Σαρακιώτης: «Είναι δυνατόν να μην υπάρχει χρηματοδότηση για αντιδραστήρια;»

Στον περιφερειακό ραδιοφωνικό σταθμό ΛΑΜΙΑ FM1, τον Απόστολο Έλληνα και την Παρασκευή Τσιαχρή (04/09) είχε την ευκαιρία να σχολιάσει την επικαιρότητα ο Βουλευτής του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. - Προοδευτική Συμμαχία στη Φθιώτιδα, κ. Γιάννης Σαρακιώτης. Παρακάτω ακολουθούν σημεία και...

Διαβάστε Περισσότερα