18/10/2020

Γ. Σαρακιώτης: «Ο αγώνας για την προάσπιση της Ελευθερίας και της Δημοκρατίας δε χωρά εφησυχασμούς»

Στις 18 Οκτωβρίου, η Λαμία τιμά τον Πολιούχο και προστάτη της Ευαγγελιστή Λουκά και ταυτόχρονα γιορτάζει την απελευθέρωσή της από τα κατοχικά, Γερμανικά στρατεύματα, τιμώντας τη μνήμη και τους αγώνες των συμπατριωτών μας οι οποίοι υπερασπίστηκαν τα ύψιστα αγαθά της Ελευθερίας και της Δημοκρατίας. Με μπροστάρηδες τους αγωνιστές του ΕΛΑΣ και προεξάρχουσα μορφή τον Άρη Βελουχιώτη, «η χώρα μας σηκώθηκε στο πόδι κι ύστερα από σκληρούς αγώνες ενάντια στη σκλαβιά, πάλι, λευτερώθηκε».

Το μηνύματα της σημερινής ημέρας, είναι πάντοτε επίκαιρα και υπενθυμίζουν το χρέος του κάθε δημοκρατικού πολίτη και του κυρίαρχου Λαού. Σε εποχές που παρουσιάζουν τις δικές τους κάθε φορά ιστορικές προκλήσεις. Προκλήσεις που αποτελούν διαβρωτικό παράγοντα της ποιότητας της Δημοκρατίας μας, όπως τα προηγούμενα χρόνια με την εμφάνιση του προσφάτως καταδικασθέντος νέο-Ναζιστικού μορφώματος.

Τη Χρυσή Αυγή και τα μέλη αυτής της εγκληματικής οργάνωσης, τους οποίους η Ελληνική Δημοκρατία και η αδέκαστη Ελληνική Δικαιοσύνη οδήγησε εκεί όπου τους άξιζε, δικαιώνοντας την ιστορική παρακαταθήκη των αγώνων του παρελθόντος. Δικαιώνοντας όσους έχασαν τα αγαπημένα τους πρόσωπα και όσους το δημοκρατικό αίσθημα τους επλήγη. Δικαιώνοντας και ενισχύοντας την πίστη των πολιτών προς το Πολίτευμα μας. Δικαιώνοντας όλους εμάς.

Αρχείο δελτίων τύπου

Επιστολή Γ. Σαρακιώτη προς Φ. Σπανό για τη στήριξη των μικρομεσαίων επιχειρήσεων

Με επιστολή του προς τον Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας, κ. Φάνη Σπανό, ο Βουλευτής Φθιώτιδας και Αν. Τομεάρχης για την Έρευνα & Τεχνολογία του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Π.Σ., Γιάννης Σαρακιώτης ζητά την αύξηση του προϋπολογισμού και τη βελτίωση των τεχνικών όρων της πρόσκλησης...

Διαβάστε Περισσότερα

Γ. Σαρακιώτης: «Κύριε Χατζηδάκη ελάτε στη Λάρυμνα να πείτε στους εργαζομένους της ΛΑΡΚΟ τι θα γίνει με τις θέσεις εργασίας τους»

«Μη μας κουνάει το δάχτυλο η Ν.Δ. για την ΛΑΡΚΟ, ας ρωτήσει τα στελέχη της και τον κ. Σκρέκα για το ποιος την χρεοκόπησε», τόνισε μεταξύ άλλων από το βήμα της Βουλής, ο Βουλευτής Φθιώτιδας και Αναπληρωτής Τομεάρχης Έρευνας & Τεχνολογίας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Π.Σ.,...

Διαβάστε Περισσότερα

Αλ. Χαρίτσης – Χ. Μαμουλάκης – Γ. Σαρακιώτης: «Το νέο πτωχευτικό πλαίσιο δεν προστατεύει τις μικρές εταιρίες και την πρώτη κατοικία»

Τα προβλήματα που θα αντιμετωπίσουν οι επιχειρήσεις με το νέο πτωχευτικό κώδικα, οι αδυναμίες στα κριτήρια επιλεξιμότητας του προγράμματος «Εξοικονομώ-Αυτονομώ» και η σημασία της διεύρυνσης του θεσμού του ελληνικού σήματος σε περισσότερους κλάδους με στόχο την...

Διαβάστε Περισσότερα