07/10/2020

Γ. Σαρακιώτης: «Ο αγώνας κατά του φασισμού δεν τελειώνει εδώ»

Στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του ραδιοφωνικού σταθμού ΛΑΜΙΑ FM1 με τους Απόστολο Έλληνα και Παρασκευή Τσιαχρή είχε την ευκαιρία να τοποθετηθεί (7/10) για το θέμα της έκδοσης της καταδικαστικής απόφασης για τα στελέχη της Χρυσής Αυγής, καθώς για θέματα της πρόσφατης κοινοβουλευτικής δράσης του ο Βουλευτής Φθιώτιδας και Αναπληρωτής Τομεάρχης Έρευνας & Τεχνολογίας, Γιάννης Σαρακιώτης. Παρακάτω ακολουθούν σημεία και βίντεο των τοποθετήσεων του. 

“Η απόφαση για τη Χρυσή Αυγή ήταν μια δικαίωση για όσους υπέστησαν σωματική και λεκτική βία και για τη Μάγδα Φύσσα, μια συγκλονιστική μάνα η οποία έδωσε ένα τιτάνιο αγώνα όλα αυτά τα χρόνια, πολλές φορές μόνη της, πολλές φορές χωρίς τα φώτα της δημοσιότητας να είναι στραμμένα στην υπόθεση.”

“Δε χρειαζόμασταν μια δικαστική απόφαση για να καταδικάσουμε πολιτικά τις πράξεις της Χρυσής Αυγής. Επικυρώθηκε, όμως, αυτό με την ετυμηγορία του Δικαστηρίου. Ο αγώνας κατά του φασισμού δεν τελειώνει εδώ, είναι καθήκον όλων των δημοκρατικών πολιτών να διασφαλίσουμε ένα μέλλον χωρίς βία, χωρίς μισαλλοδοξία, χωρίς ανοχή προς τέτοιες πρακτικές.”

“Η συνάντηση με τη ΓΣΕΒΕΕ ήταν πολύ γόνιμη και εντάσσεται στον κύκλο των συναντήσεων του Τομέα Ανάπτυξης του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-Π.Α. με τους κορυφαίους κοινωνικούς εταίρους. Από πλευράς μου, έθεσα το ζήτημα των δανείων του ΤΕΜΠΜΕ, καθώς δεκάδες συμπολίτες μας και στη Φθιώτιδα απειλούνται με κατασχέσεις. Πρότασή μας είναι να δοθεί η δυνατότητα αύξησης των δόσεων αποπληρωμής, δεδομένης και της δυσκολίας της περιόδου της πανδημίας.”

“Σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία, η επιστροφή του φόρου πετρελαίου προς τους αγρότες θα έδινε σημαντική ανάσα σε χιλιάδες συμπολίτες μας, οι οποίοι αντιμετωπίζουν ήδη σοβαρά προβλήματα ακόμη και επιβίωσης. Ο πρωτογενής τομέας στη Φθιώτιδα ζει πολύ δύσκολες στιγμές.”

Διαβάστε άλλες συνεντεύξεις μου

Γιάννης Σαρακιώτης στην ΕΡΤ: «Πολύχρωμα τιμολόγια ρεύματος: Η νέα εξαπάτηση των πολιτών από τη Ν.Δ.»

Στην τηλεοπτική εκπομπή «Συνδέσεις» της ΕΡΤ, με τον Κώστα Παπαχλιμίντζο και τη Χριστίνα Βίδου, εμφανίστηκε ο Βουλευτής Φθιώτιδας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-Προοδευτική-Συμμαχία και Τομεάρχης Δικαιοσύνης Γιάννης Σαρακιώτης, έχοντας την ευκαιρία να τοποθετηθεί για τις νέες...

Διαβάστε Περισσότερα

Γιάννης Σαρακιώτης στον ΑΝΤ1: «Τα περί “μετάλλαξης του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-Π.Σ.” αποτελούν προφάσεις εν αμαρτίαις»

Στην τηλεοπτική εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» του ΑΝΤ1, με το Γιώργο Παπαδάκη και τη Μαρία Αναστασοπούλου, εμφανίστηκε ο Βουλευτής Φθιώτιδας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-Προοδευτική-Συμμαχία και Τομεάρχης Δικαιοσύνης Γιάννης Σαρακιώτης, έχοντας την ευκαιρία να αναφερθεί στο θέμα της...

Διαβάστε Περισσότερα

Σαρακιώτης στον STAR FM 97.1: «Το νέο φορολογικό νομοσχέδιο συνιστά την απόλυτη εξαπάτηση της Κυβέρνησης προς τους πολίτες»

Τις εσωκομματικές εξελίξεις στον ΣΥ.ΡΙΖ.Α. - Προοδευτική Συμμαχία καθώς και άλλα θέματα της επικαιρότητας σχολίασε σε συνέντευξή του στην εκπομπή Ραδιο ... φόρουμ του STAR FM 97.1 με τη Μαρία Τσατζαλή, ο Βουλευτής Φθιώτιδας και Τομεάρχης Δικαιοσύνης του κόμματος,...

Διαβάστε Περισσότερα