05/02/2021

Γ. Σαρακιώτης: “Ο Αλ. Τσίπρας έχει βάλει στο τραπέζι το κούρεμα των χρεών της πανδημίας – Ο Μητσοτάκης μέχρι στιγμής δε λέει λέξη”

Στην εκπομπή “Παρεμβάσεις” και τον τηλεοπτικό σταθμό Blue Sky TV είχε την ευκαιρία να τοποθετηθεί (04/02) για τα ζητήματα της επικαιρότητας ο Βουλευτής Φθιώτιδας και Αναπληρωτής Τομεάρχης για την Έρευνα & Τεχνολογία του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Π.Σ.Γιάννης Σαρακιώτης. Παρακάτω ακολουθούν σημεία και βίντεο των τοποθετήσεων του. 

Οι Έλληνες Βιομήχανοι εξαπέλυσαν μύδρους κατά της Κυβέρνησης για τις αυξήσεις, που είχε επιβάλει στη Δ.Ε.Η. ο κ. Χατζηδάκης και εφαρμόστηκαν μετά τους ιδιώτες και στις βιομηχανίες, αναφέροντας ότι “με αυτό τον τρόπο η Κυβέρνηση σπρώχνει τις βιομηχανίες στους ιδιώτες” και “οι ιδιώτες έρχονται και αυξάνουν τις τιμές“. Αναρωτιέμαι: Έτσι θα δούμε την ανάπτυξη;”

“Βαφτίστε όπως θέλετε τη 13η σύνταξη, που θεσμοθέτησε ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α. και είχε υπερψηφίσει η Ν.Δ.. Ο κ. Χατζηδάκης έλεγε ότι θα τη διατηρούσε και μετά την ανάληψη της διακυβέρνησης της χώρας, την κατήργησε.”

“Οι συντάξεις δε βγαίνουν αυτόματα και με ένα ‘κλικ’ όπως μας παραμύθιαζε ο κ. Βρούτσης και εν τέλει πήγε σπίτι του. Βγαίνουν από ανθρώπους και ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α. έτρεξε το πρόγραμμα με τους νέους επιστήμονες οι οποίοι ενίσχυσαν τους δημόσιους φορείς και κατά κύριο λόγο τον Ε.Φ.Κ.Α.. Στον Ε.Φ.Κ.Α. Λαμίας όλοι εξήραν τη δουλειά αυτών των νέων ανθρώπων, αλλά ο κ. Βρούτσης δε μας άκουσε, δεν ανανέωσε τις συμβάσεις και φθάσαμε σε αυτό το σημείο.”

“Μετά την πανδημία δημιουργήθηκαν υπέρογκα χρέη για τους επαγγελματίες. Ο Αλέξης Τσίπρας έχει βάλει στο τραπέζι και ιδιαίτερα οι άνθρωποι του επισιτιστικού κλάδου έχουν ζητήσει το κούρεμα αυτού του χρέους. Διαφορετικά, όταν επιστρέψουμε στην κανονικότητα, οι οφειλές των συμπολιτών μας ‘θα σκάσουν’.”

Διαβάστε άλλες συνεντεύξεις μου

Γ. Σαρακιώτης στον ΑΝΤ1: «Πως νοιάζεται η Ν.Δ. για τους αγρότες όταν για πρώτη φορά ο ΟΠΕΚΕΠΕ ελέγχεται από την Ε.Ε.;»

Στην τηλεοπτική εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» του ΑΝΤ1, με το Γιώργο Παπαδάκη και τη Μαρία Αναστασοπούλου, εμφανίστηκε ο Βουλευτής Φθιώτιδας και Συντονιστής Τομεαρχών του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-Προοδευτική-Συμμαχία Γιάννης Σαρακιώτης, έχοντας την ευκαιρία να τοποθετηθεί επί θεμάτων...

Διαβάστε Περισσότερα

Γ. Σαρακιώτης στο ERTNEWS: «Υπόλογος ο κ. Μητσοτάκης για όσα περιλαμβάνει η “δικογραφία Θεοδωρικάκου”»

Στην τηλεοπτική εκπομπή «Newsroom» του ERTNEWS, με τη Σταυρούλα Χριστοφιλέα και το Μάκη Προβατά, εμφανίστηκε ο Βουλευτής Φθιώτιδας και Συντονιστής Τομεαρχών του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-Προοδευτική-Συμμαχία Γιάννης Σαρακιώτης, έχοντας την ευκαιρία να τοποθετηθεί επί μείζονων θεμάτων...

Διαβάστε Περισσότερα

Γ. Σαρακιώτης στο OPEN: «Ελπιδοφόρο μήνυμα η πρωτιά του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-Προοδευτική Συμμαχία στις ηλικίες 17-35 ετών»

Στην τηλεοπτική εκπομπή «Ώρα Ελλάδος» του OPEN, με τον Παναγιώτη Στάθη και το Γιάννη Κολοκυθά, εμφανίστηκε ο Βουλευτής Φθιώτιδας και Συντονιστής Τομεαρχών του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-Προοδευτική-Συμμαχία Γιάννης Σαρακιώτης, έχοντας την ευκαιρία να τοποθετηθεί επί του αποτελέσματος...

Διαβάστε Περισσότερα