05/07/2020

Γ. Σαρακιώτης: «Ο κ. Μητσοτάκης βάπτισε τις κατεδαφίσεις και τα χαλάσματα ανάπτυξη»

Στον τηλεοπτικό σταθμό “Κόντρα TV” και την εκπομπή “Επί του Πιεστηρίου” και το δημοσιογράφο Γιώργο Σιαδήμα, είχε την ευκαιρία να τοποθετηθεί για ζητήματα της επικαιρότητας, την Παρασκευή 3 Ιουλίου, ο Βουλευτής ΣΥ.ΡΙΖ.Α.Προοδευτική Συμμαχία Φθιώτιδας, κ. Γιάννης Σαρακιώτης. Παρακάτω ακολουθούν βίντεο και σημεία των τοποθετήσεων του κ. Σαρακιώτη. 

“Επιμένουμε ότι πρέπει να πέσουν άμεσα χρήματα στην ελληνική οικονομία, γιατί στερείται ρευστότητας, οι κυβερνητικές εξαγγελίες δεν έχουν λειτουργήσει και οι τράπεζες δεν επιδεικνύουν διάθεση συνεννόησης και συνεργασίας“.

“Το “φιλεργατικό” πρόσωπο του κ. Βρούτση δεν το βλέπουν για πρώτη φορά οι εργαζόμενοι, το είδαν και τα προηγούμενα χρόνια. Ήταν ο Υπουργός του υποκατώτατου μισθού, της μείωσης του κατώτατου και της ανεργίας του 27%. Ο ίδιος άνθρωπος είναι“.

“Η Νέα Δημοκρατία βάλλει κατά συνταγματικά κατοχυρωμένων δικαιωμάτων των πολιτών. Έρχεται προληπτικά να λάβει κατασταλτικά μέτρα, γιατί αντιλαμβάνεται τι προβλήματα έχουν δημιουργηθεί ήδη στην ελληνική οικονομία και στην ελληνική κοινωνία”.

“Δεν είναι δυνατόν να ακούμε τους φορείς όποτε μας βολεύει. Στο νομοσχέδιο για τις μικροπιστώσεις τους επικαλέστηκε η κυβέρνηση, αλλά στο νομοσχέδιο για τις διαδηλώσεις τους ξέχασε παντελώς“.

“Ο κ. Μητσοτάκης βάφτισε “ανάπτυξη” την ύφεση και τώρα βαφτίζει “ανάπτυξη” τις κατεδαφίσεις και τα χαλάσματα. Πρώτη φορά βλέπω Πρωθυπουργό, αντί να πηγαίνει σε θεμελίωση, να πηγαίνει σε χαλάσματα και γκρεμίσματα και αυτό να το βαφτίζει “ανάπτυξη“.

Διαβάστε άλλες συνεντεύξεις μου

Γ. Σαρακιώτης: «Το δόγμα της Ν.Δ. αποτυπώθηκε στη φράση του κ. Πέτσα: “Όποιος δεν προσαρμόζεται, πεθαίνει”.

Στην εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού της Βουλής των Ελλήνων, Βουλής Βήμα είχε την ευκαιρία να σχολιάσει την επικαιρότητα ο Βουλευτής Φθιώτιδας και Αναπληρωτής Τομεάρχης Ανάπτυξης και Επενδύσεων του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. - Προοδευτική Συμμαχία, Γιάννης Σαρακιώτης. Παρακάτω...

Διαβάστε Περισσότερα

Γ. Σαρακιώτης: «Food pass, Fuel pass, Energy pass…Με pass δεν πας πουθενά!»

Την επικαιρότητα σχολίασε ο Βουλευτής Φθιώτιδας και Αναπληρωτής Τομεάρχης Ανάπτυξης & Επενδύσεων του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Προοδευτική Συμμαχία, Γιάννης Σαρακιώτης στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του STAR Κεντρικής Ελλάδας με τη δημοσιογράφο Λένα Παρασκευά. Παρακάτω ακολουθούν...

Διαβάστε Περισσότερα

Γ. Σαρακιώτης: “Οι τιμές του ηλεκτρικού ρεύματος έχουν αυξηθεί κατά 1.400% – Ο κ. Χατζηδάκης έλεγε ότι “δεν υπάρχει ούτε 1 περίπτωση στο τρισεκατομμύριο να υπάρξουν αυξήσεις στο ηλεκτρικό ρεύμα”

Στη ραδιοφωνική συχνότητα Κανάλι 1, 90.4 FM σχολίασε πρόσφατα την επικαιρότητα ο Βουλευτής Φθιώτιδας και Αναπληρωτής Τομεάρχης Ανάπτυξης & Επενδύσεων του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Γιάννης Σαρακιώτης. Παρακάτω ακολουθούν σημεία και βίντεο των τοποθετήσεων του....

Διαβάστε Περισσότερα