28/07/2020

Γ. Σαρακιώτης: «ο κ. Μητσοτάκης δεν έχει εμπιστοσύνη στο οικονομικό επιτελείο του – Γι’ αυτό κατέφυγε στην “Επιτροπή Πισσαρίδη”»

Στην εκπομπή “BRIEFING” και τον τηλεοπτικό σταθμό “Action 24” είχε την ευκαιρία να τοποθετηθεί για τα τρέχοντα ζητήματα της επικαιρότητας, ο Βουλευτής του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.Προοδευτική Συμμαχία στη Φθιώτιδα, κ. Γιάννης Σαρακιώτης. Παρακάτω ακολουθούν σημεία και βίντεο των τοποθετήσεων του κ. Σαρακιώτη. 

“Ο Αλέξης Τσίπρας ήταν ο πρώτος και ο τελευταίος Έλληνας Πρωθυπουργός, ο οποίος επισκέφθηκε την Αγιά Σοφιά. Απασχολεί κανέναν στην κυβέρνηση ότι ο κ. Μητσοτάκης δε θα μπορέσει να κάνει το ίδιο;”

“Ο Ερντογάν έστησε μια φιέστα ανήμερα της επετείου της υπογραφής της Συνθήκης της Λωζάνης για τη μετατροπή της Αγιάς Σοφιάς σε τζαμί και έβγαλε και τον τουρκικό στόλο στο Αιγαίο. Θα πρέπει να είμαστε υπερήφανοι και ευχαριστημένοι από αυτή την εξέλιξη; Επί ένα χρόνο μιλούμε για τις κυρώσεις εις βάρος της Τουρκίας, που πέτυχαν οι Αλέξης Τσίπρας και Νίκος Αναστασιάδης και λαμβάνουμε την απάντηση από τον αρμόδιο Υπουργό κ. Βαρβιτσιώτη ότι “είναι στρατηγική της ελληνικής κυβέρνησης να μη θίγουμε το θέμα των κυρώσεων“.”

Αντιλαμβάνομαι ότι ο κ. Μητσοτάκης δεν έχει εμπιστοσύνη στο οικονομικό επιτελείο του. Ούτε εγώ έχω. Γι’ αυτό κατέφυγε στην “Επιτροπή Πισσαρίδη” και τώρα ζητούμε να έρθει στη Βουλή το πόρισμά της, αλλά δε λαμβάνουμε απάντηση. Δεν μπορεί να είναι λύση η ιδιωτικοποίηση του ασφαλιστικού συστήματος, τη στιγμή που έχει αποτύχει η συγκεκριμένη επιλογή όπου έχει επιχειρηθεί.”

Διαβάστε άλλες συνεντεύξεις μου

Γ. Σαρακιώτης: «Τώρα που αυξάνονται τα κρούσματα πετούν την μπάλα στην ατομική ευθύνη»

Στην πρωινή εκπομπή "Κοινωνία Ώρα MEGA" του τηλεοπτικού σταθμού MEGA Channel (5/8) παρέστη ο Βουλευτής ΣΥ.ΡΙΖ.Α. - Προοδευτική Συμμαχία στη Φθιώτιδα, κ. Γιάννη Σαρακιώτη, έχοντας την ευκαιρία να τοποθετηθεί για τα ζητήματα της επικαιρότητας. Παρακάτω ακολουθούν σημεία...

Διαβάστε Περισσότερα

Γ. Σαρακιώτης στον ΑΝΤ1: «Εξαπάτηση των συνταξιούχων σήμερα, διάλυση της μεσαίας τάξης προσεχώς»

Για εξαπάτηση των συνταξιούχων από πλευράς της Κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας και του Πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, έκανε λόγο, στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, «Καλοκαίρι Μαζί», ο Βουλευτής του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Προοδευτική Συμμαχία στη Φθιώτιδα, κ. Γιάννης Σαρακιώτης,...

Διαβάστε Περισσότερα

Γ. Σαρακιώτης: «Μόνο η Κυβέρνηση του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. το 2018 επέστρεψε αναδρομικά χωρίς να τα κουτσουρέψει»

Στην εκπομπή "Μαζί το Σαββατοκύριακο" της ΕΡΤ εμφανίστηκε (1/8) ο Βουλευτής Φθιώτιδας ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Γιάννης Σαρακιώτης, έχοντας την ευκαιρία να τοποθετηθεί για ζητήματα της επικαιρότητας. Παρακάτω ακολουθούν σημεία και βίντεο των τοποθετήσεων του.  "Η τωρινή εικόνα του...

Διαβάστε Περισσότερα