10/02/2021

Γ. Σαρακιώτης: “Ο κ. Μητσοτάκης “διαφημίζει” τη χώρα μας κάνοντας πάρτι”

Στην εκπομπή του ACTION 24, x2 με τον Γιάννη Πολίτη, είχε τη δυνατότητα να σχολιάσει τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις (09/02) ο Βουλευτής Φθιώτιδας και Αναπληρωτής Τομεάρχης Ανάπτυξης & Επενδύσεων με αρμοδιότητα την Έρευνα & Τεχνολογία, Γιάννης Σαρακιώτης. Παρακάτω ακολουθούν σημεία και βίντεο των τοποθετήσεων του.

“Δεν είμαι λοιμωξιολόγος, ούτε γιατρός, αλλά βλέπω τι λέει ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας, ο οποίος έχει επισημάνει ότι “με έναν τρόπο θα βγούμε από την πανδημία: τεστ, τεστ, τεστ”. Ωστόσο, ο κ. Κικίλιας ανέφερε ότι ο “δικός του” καλύτερος τρόπος είναι το ολικό και σκληρό lockdown.”

“Η χώρα μας διενεργεί 2,8 τεστ ανά 1.000 κατοίκους κατά μέσο όρο, ενώ η Κύπρος 13,8. Είναι η ικανοποιημένη η Κυβέρνηση από αυτή τη διαχείριση; Η Κυβέρνηση της Ν.Δ. ξέρει μόνο να προκαλεί σύγχυση και αβεβαιότητα, καθώς κάθε ώρα ακούμε και ένα διαφορετικό σενάριο για το αν θα έχουμε lockdown.”

“Ο κ. Βορίδης μας έλεγε τα προηγούμενα χρόνια ότι “οι Συριζαίοι θα καταργήσουν τα Χριστούγεννα”. Όμως, τελικά, ούτε Ανάσταση κάναμε και τα Χριστούγεννα τα κατήργησε η Ν.Δ..”

“Αν τα στελέχη της Ν.Δ. είναι ευχαριστημένα που ο κ. Μητσοτάκης είναι “πρώτο θέμα” από τους Times της Νέας Υόρκης έως τους Times της Ινδίας, τότε να τον συγχαρώ κι εγώ που διαφημίζει τη χώρα μας κάνοντας πάρτι ανά την επικράτεια […] Τα 11 άτομα στη Θεσσαλονίκη ήταν “κορονοπάρτι” για την Κυβέρνηση. Τα 50 άτομα της κουστωδίας του κ. Μητσοτάκη στην Ικαρία τί ήταν;”

Διαβάστε άλλες συνεντεύξεις μου

Συνέντευξη Γ. Σαρακιώτη στο Polis Post

Κύριε Σαρακιώτη, το τελευταίο χρονικό διάστημα η επικαιρότητα έχει στρέψει το βλέμμα της στον πολιτισμό και μάλιστα σε μία μελανή εκδοχή του. Τι συμβαίνει τελικά με τον πολιτισμό στην χώρα μας και ποια είναι η ευθύνη του Υπουργείου Πολιτισμού; Τα όσα βλέπουν το φως...

Διαβάστε Περισσότερα

Γ. Σαρακιώτης στο “MEGA Σαββατοκύριακο”: «Οι εμβολιασμοί προχωρούν ικανοποιητικά μόνο για τα στελέχη της Ν.Δ.»

Στην τηλεοπτική εκπομπή του MEGA Channel «MEGA Σαββατοκύριακο» με τους Ντίνο Σιωμόπουλο και Στ. Γκαντώνα εμφανίστηκε (27/02) ο Βουλευτής Φθιώτιδας ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Προοδευτική Συμμαχία και Αναπληρωτής Τομεάρχης Ανάπτυξης και Επενδύσεων Γιάννης Σαρακιώτης, όπου είχε την...

Διαβάστε Περισσότερα

Γ. Σαρακιώτης: “Σοκαρισμένη η κοινωνία με την αποκάλυψη ενός κυκλώματος που βίαζε ανήλικους”

Στην εκπομπή του ACTION 24, Briefing με τον Γ. Πιέρρο, είχε τη δυνατότητα να σχολιάσει τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις (25/02) ο Βουλευτής Φθιώτιδας και Αναπληρωτής Τομεάρχης Ανάπτυξης & Επενδύσεων με αρμοδιότητα την Έρευνα & Τεχνολογία, Γιάννης Σαρακιώτης....

Διαβάστε Περισσότερα