10/02/2021

Γ. Σαρακιώτης: “Ο κ. Μητσοτάκης “διαφημίζει” τη χώρα μας κάνοντας πάρτι”

Στην εκπομπή του ACTION 24, x2 με τον Γιάννη Πολίτη, είχε τη δυνατότητα να σχολιάσει τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις (09/02) ο Βουλευτής Φθιώτιδας και Αναπληρωτής Τομεάρχης Ανάπτυξης & Επενδύσεων με αρμοδιότητα την Έρευνα & Τεχνολογία, Γιάννης Σαρακιώτης. Παρακάτω ακολουθούν σημεία και βίντεο των τοποθετήσεων του.

“Δεν είμαι λοιμωξιολόγος, ούτε γιατρός, αλλά βλέπω τι λέει ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας, ο οποίος έχει επισημάνει ότι “με έναν τρόπο θα βγούμε από την πανδημία: τεστ, τεστ, τεστ”. Ωστόσο, ο κ. Κικίλιας ανέφερε ότι ο “δικός του” καλύτερος τρόπος είναι το ολικό και σκληρό lockdown.”

“Η χώρα μας διενεργεί 2,8 τεστ ανά 1.000 κατοίκους κατά μέσο όρο, ενώ η Κύπρος 13,8. Είναι η ικανοποιημένη η Κυβέρνηση από αυτή τη διαχείριση; Η Κυβέρνηση της Ν.Δ. ξέρει μόνο να προκαλεί σύγχυση και αβεβαιότητα, καθώς κάθε ώρα ακούμε και ένα διαφορετικό σενάριο για το αν θα έχουμε lockdown.”

“Ο κ. Βορίδης μας έλεγε τα προηγούμενα χρόνια ότι “οι Συριζαίοι θα καταργήσουν τα Χριστούγεννα”. Όμως, τελικά, ούτε Ανάσταση κάναμε και τα Χριστούγεννα τα κατήργησε η Ν.Δ..”

“Αν τα στελέχη της Ν.Δ. είναι ευχαριστημένα που ο κ. Μητσοτάκης είναι “πρώτο θέμα” από τους Times της Νέας Υόρκης έως τους Times της Ινδίας, τότε να τον συγχαρώ κι εγώ που διαφημίζει τη χώρα μας κάνοντας πάρτι ανά την επικράτεια […] Τα 11 άτομα στη Θεσσαλονίκη ήταν “κορονοπάρτι” για την Κυβέρνηση. Τα 50 άτομα της κουστωδίας του κ. Μητσοτάκη στην Ικαρία τί ήταν;”

Διαβάστε άλλες συνεντεύξεις μου

Γ. Σαρακιώτης στον ΑΝΤ1: «Πως νοιάζεται η Ν.Δ. για τους αγρότες όταν για πρώτη φορά ο ΟΠΕΚΕΠΕ ελέγχεται από την Ε.Ε.;»

Στην τηλεοπτική εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» του ΑΝΤ1, με το Γιώργο Παπαδάκη και τη Μαρία Αναστασοπούλου, εμφανίστηκε ο Βουλευτής Φθιώτιδας και Συντονιστής Τομεαρχών του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-Προοδευτική-Συμμαχία Γιάννης Σαρακιώτης, έχοντας την ευκαιρία να τοποθετηθεί επί θεμάτων...

Διαβάστε Περισσότερα

Γ. Σαρακιώτης στο ERTNEWS: «Υπόλογος ο κ. Μητσοτάκης για όσα περιλαμβάνει η “δικογραφία Θεοδωρικάκου”»

Στην τηλεοπτική εκπομπή «Newsroom» του ERTNEWS, με τη Σταυρούλα Χριστοφιλέα και το Μάκη Προβατά, εμφανίστηκε ο Βουλευτής Φθιώτιδας και Συντονιστής Τομεαρχών του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-Προοδευτική-Συμμαχία Γιάννης Σαρακιώτης, έχοντας την ευκαιρία να τοποθετηθεί επί μείζονων θεμάτων...

Διαβάστε Περισσότερα

Γ. Σαρακιώτης στο OPEN: «Ελπιδοφόρο μήνυμα η πρωτιά του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-Προοδευτική Συμμαχία στις ηλικίες 17-35 ετών»

Στην τηλεοπτική εκπομπή «Ώρα Ελλάδος» του OPEN, με τον Παναγιώτη Στάθη και το Γιάννη Κολοκυθά, εμφανίστηκε ο Βουλευτής Φθιώτιδας και Συντονιστής Τομεαρχών του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-Προοδευτική-Συμμαχία Γιάννης Σαρακιώτης, έχοντας την ευκαιρία να τοποθετηθεί επί του αποτελέσματος...

Διαβάστε Περισσότερα