10/02/2021

Γ. Σαρακιώτης: “Ο κ. Μητσοτάκης “διαφημίζει” τη χώρα μας κάνοντας πάρτι”

Στην εκπομπή του ACTION 24, x2 με τον Γιάννη Πολίτη, είχε τη δυνατότητα να σχολιάσει τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις (09/02) ο Βουλευτής Φθιώτιδας και Αναπληρωτής Τομεάρχης Ανάπτυξης & Επενδύσεων με αρμοδιότητα την Έρευνα & Τεχνολογία, Γιάννης Σαρακιώτης. Παρακάτω ακολουθούν σημεία και βίντεο των τοποθετήσεων του.

“Δεν είμαι λοιμωξιολόγος, ούτε γιατρός, αλλά βλέπω τι λέει ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας, ο οποίος έχει επισημάνει ότι “με έναν τρόπο θα βγούμε από την πανδημία: τεστ, τεστ, τεστ”. Ωστόσο, ο κ. Κικίλιας ανέφερε ότι ο “δικός του” καλύτερος τρόπος είναι το ολικό και σκληρό lockdown.”

“Η χώρα μας διενεργεί 2,8 τεστ ανά 1.000 κατοίκους κατά μέσο όρο, ενώ η Κύπρος 13,8. Είναι η ικανοποιημένη η Κυβέρνηση από αυτή τη διαχείριση; Η Κυβέρνηση της Ν.Δ. ξέρει μόνο να προκαλεί σύγχυση και αβεβαιότητα, καθώς κάθε ώρα ακούμε και ένα διαφορετικό σενάριο για το αν θα έχουμε lockdown.”

“Ο κ. Βορίδης μας έλεγε τα προηγούμενα χρόνια ότι “οι Συριζαίοι θα καταργήσουν τα Χριστούγεννα”. Όμως, τελικά, ούτε Ανάσταση κάναμε και τα Χριστούγεννα τα κατήργησε η Ν.Δ..”

“Αν τα στελέχη της Ν.Δ. είναι ευχαριστημένα που ο κ. Μητσοτάκης είναι “πρώτο θέμα” από τους Times της Νέας Υόρκης έως τους Times της Ινδίας, τότε να τον συγχαρώ κι εγώ που διαφημίζει τη χώρα μας κάνοντας πάρτι ανά την επικράτεια […] Τα 11 άτομα στη Θεσσαλονίκη ήταν “κορονοπάρτι” για την Κυβέρνηση. Τα 50 άτομα της κουστωδίας του κ. Μητσοτάκη στην Ικαρία τί ήταν;”

Διαβάστε άλλες συνεντεύξεις μου

Γιάννης Σαρακιώτης στην ΕΡΤ: «Πολύχρωμα τιμολόγια ρεύματος: Η νέα εξαπάτηση των πολιτών από τη Ν.Δ.»

Στην τηλεοπτική εκπομπή «Συνδέσεις» της ΕΡΤ, με τον Κώστα Παπαχλιμίντζο και τη Χριστίνα Βίδου, εμφανίστηκε ο Βουλευτής Φθιώτιδας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-Προοδευτική-Συμμαχία και Τομεάρχης Δικαιοσύνης Γιάννης Σαρακιώτης, έχοντας την ευκαιρία να τοποθετηθεί για τις νέες...

Διαβάστε Περισσότερα

Γιάννης Σαρακιώτης στον ΑΝΤ1: «Τα περί “μετάλλαξης του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-Π.Σ.” αποτελούν προφάσεις εν αμαρτίαις»

Στην τηλεοπτική εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» του ΑΝΤ1, με το Γιώργο Παπαδάκη και τη Μαρία Αναστασοπούλου, εμφανίστηκε ο Βουλευτής Φθιώτιδας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-Προοδευτική-Συμμαχία και Τομεάρχης Δικαιοσύνης Γιάννης Σαρακιώτης, έχοντας την ευκαιρία να αναφερθεί στο θέμα της...

Διαβάστε Περισσότερα

Σαρακιώτης στον STAR FM 97.1: «Το νέο φορολογικό νομοσχέδιο συνιστά την απόλυτη εξαπάτηση της Κυβέρνησης προς τους πολίτες»

Τις εσωκομματικές εξελίξεις στον ΣΥ.ΡΙΖ.Α. - Προοδευτική Συμμαχία καθώς και άλλα θέματα της επικαιρότητας σχολίασε σε συνέντευξή του στην εκπομπή Ραδιο ... φόρουμ του STAR FM 97.1 με τη Μαρία Τσατζαλή, ο Βουλευτής Φθιώτιδας και Τομεάρχης Δικαιοσύνης του κόμματος,...

Διαβάστε Περισσότερα