18/06/2020

Γ. Σαρακιώτης: «Ο κ. Μητσοτάκης και οι Υπουργοί του ας αφήσουν την επικοινωνία κι ας ασχοληθούν με την κοινωνία»

Για τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις τοποθετήθηκε στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του δημοτικού ραδιοφωνικού σταθμού Πειραιά Κανάλι ΕΝΑ 90.4, ο Βουλευτής ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Φθιώτιδας, κ. Γιάννης Σαρακιώτης. Παρακάτω ακολουθούν σημεία και βίντεο των τοποθετήσεων του κ. Σαρακιώτη.

“Η διαχείριση των οικονομικών συνεπειών της πανδημίας δεν είναι θέμα προσέγγισης, αριστεράς-δεξιάς ή ΣΥ.ΡΙΖ.Α.- Ν.Δ.. Είναι θέμα πραγματικότητας. Επειδή ακούω τη Ν.Δ. να περιγράφει μια ειδυλλιακή κατάσταση, δεν ξέρω αν οι άνθρωποι στη Φθιώτιδα, με τους οποίους συνομιλώ, μου λένε ψέματα για τη δυσμενή κατάσταση, στην οποία έχουν περιέλθει.”

Ο Ο.Ο.Σ.Α. προβλέπει ύφεση στη χώρα μας της τάξεως του 8% για το τρέχον έτος. Ο κ. Μητσοτάκης, οι Υπουργοί του και οι συνάδελφοι της Ν.Δ. ας μιλήσουν λίγο με την κοινωνία, ας μπουν σε 5-10 καταστήματα, ας μάθουν τα προβλήματα…Δεν είναι κακό.”

“Το μόνο, που με “ανησυχεί όσον αφορά την εξωτερική πολιτική, είναι η διάθεση και η βούληση της σημερινής κυβέρνησης, καθώς και η επίδειξη στοιχείων υποχωρητικότητας όλο το προηγούμενο χρονικό διάστημα. Αυτή η στάση οδήγησε στην αύξηση της επιθετικότητας από πλευράς της Τουρκίας, όπως φάνηκε με τη “βόλτα” του Oruc Reis κατά τη φετινή επέτειο των Ιμίων, τις δηλώσεις του κ. Δένδια ότι “οι Τούρκοι τρυπήσαν στη λάσπη” ασχέτως αν επρόκειτο για την κυπριακή Α.Ο.Ζ. και τις παραβιάσεις του εναερίου χώρο στον Έβρο για πρώτη φορά μετά από 27 χρόνια.”

“Τα εθνικά ζητήματα δεν είναι επικοινωνία. Όταν η κυβέρνηση θεωρεί ότι μπορεί να διαχειριστεί ακόμη και τα ελληνοτουρκικά με τη χειραγώγηση των Μ.Μ.Ε., δε θα έχει κανένα αποτέλεσμα. Πρέπει να έχει πολιτική πρόταση και σχέδιο.”

 

Διαβάστε άλλες συνεντεύξεις μου

Γ. Σαρακιώτης: “Η επέκταση στα 12 ν.μ. στο Ιόνιο είναι η μεγαλύτερη επιβεβαίωση της πολιτικής του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.”

Στη ραδιοφωνική συχνότητα των Παραπολιτικών FM 90.1 παρέθεσε συνέντευξη ο Βουλευτής Φθιώτιδας και Αναπληρωτής Τομεάρχης Ανάπτυξης & Επενδύσεων του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Προοδευτική Συμμαχία, Γιάννης Σαρακιώτης. Παρακάτω ακολουθούν βασικά σημεία και βίντεο των τοποθετήσεων...

Διαβάστε Περισσότερα

Γ. Σαρακιώτης: “Η Ν.Δ. σήμερα πανηγυρίζει για το ίδιο πράγμα που πριν από 2 χρόνια μας αποκαλούσε προδότες”

Στο ραδιοφωνικό σταθμό ΛΑΜΙΑ FM1 και το καθημερινό Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων με τον Απόστολο Έλληνα και την Παρασκευή Τσιαχρή, σχολίασε την τρέχουσα πολιτική επικαιρότητα (21/01) καθώς και ανέπτυξε τις πρόσφατες κοινοβουλευτικές παρεμβάσεις του, ο Βουλευτής Φθιώτιδας...

Διαβάστε Περισσότερα

Γ. Σαρακιώτης στην εκπομπή “Καλημέρα Ελλάδα”: «Για τη Ν.Δ. χωρίς καρέκλα: “προδοσία η επέκταση των 12 ν.μ.” – Με καρέκλα: “Πατριωτισμός”»

«Επί δύο χρόνια η Νέα Δημοκρατία μας κατηγορούσε για το θέμα του Ιονίου λέγοντας ότι, ακολουθούμε την ατζέντα της Τουρκίας και ότι, ανοίγουμε κερκόπορτα και χθες οι ίδιοι άνθρωποι χωρίς να ζητήσουν ένα συγνώμη στον ελληνικό λαό, που τον δίχασαν και τον δηλητηρίασαν,...

Διαβάστε Περισσότερα