18/06/2020

Γ. Σαρακιώτης: «Ο κ. Μητσοτάκης και οι Υπουργοί του ας αφήσουν την επικοινωνία κι ας ασχοληθούν με την κοινωνία»

Για τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις τοποθετήθηκε στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του δημοτικού ραδιοφωνικού σταθμού Πειραιά Κανάλι ΕΝΑ 90.4, ο Βουλευτής ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Φθιώτιδας, κ. Γιάννης Σαρακιώτης. Παρακάτω ακολουθούν σημεία και βίντεο των τοποθετήσεων του κ. Σαρακιώτη.

“Η διαχείριση των οικονομικών συνεπειών της πανδημίας δεν είναι θέμα προσέγγισης, αριστεράς-δεξιάς ή ΣΥ.ΡΙΖ.Α.- Ν.Δ.. Είναι θέμα πραγματικότητας. Επειδή ακούω τη Ν.Δ. να περιγράφει μια ειδυλλιακή κατάσταση, δεν ξέρω αν οι άνθρωποι στη Φθιώτιδα, με τους οποίους συνομιλώ, μου λένε ψέματα για τη δυσμενή κατάσταση, στην οποία έχουν περιέλθει.”

Ο Ο.Ο.Σ.Α. προβλέπει ύφεση στη χώρα μας της τάξεως του 8% για το τρέχον έτος. Ο κ. Μητσοτάκης, οι Υπουργοί του και οι συνάδελφοι της Ν.Δ. ας μιλήσουν λίγο με την κοινωνία, ας μπουν σε 5-10 καταστήματα, ας μάθουν τα προβλήματα…Δεν είναι κακό.”

“Το μόνο, που με “ανησυχεί όσον αφορά την εξωτερική πολιτική, είναι η διάθεση και η βούληση της σημερινής κυβέρνησης, καθώς και η επίδειξη στοιχείων υποχωρητικότητας όλο το προηγούμενο χρονικό διάστημα. Αυτή η στάση οδήγησε στην αύξηση της επιθετικότητας από πλευράς της Τουρκίας, όπως φάνηκε με τη “βόλτα” του Oruc Reis κατά τη φετινή επέτειο των Ιμίων, τις δηλώσεις του κ. Δένδια ότι “οι Τούρκοι τρυπήσαν στη λάσπη” ασχέτως αν επρόκειτο για την κυπριακή Α.Ο.Ζ. και τις παραβιάσεις του εναερίου χώρο στον Έβρο για πρώτη φορά μετά από 27 χρόνια.”

“Τα εθνικά ζητήματα δεν είναι επικοινωνία. Όταν η κυβέρνηση θεωρεί ότι μπορεί να διαχειριστεί ακόμη και τα ελληνοτουρκικά με τη χειραγώγηση των Μ.Μ.Ε., δε θα έχει κανένα αποτέλεσμα. Πρέπει να έχει πολιτική πρόταση και σχέδιο.”

 

Διαβάστε άλλες συνεντεύξεις μου

Γ. Σαρακιώτης: «Το δόγμα της Ν.Δ. αποτυπώθηκε στη φράση του κ. Πέτσα: “Όποιος δεν προσαρμόζεται, πεθαίνει”.

Στην εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού της Βουλής των Ελλήνων, Βουλής Βήμα είχε την ευκαιρία να σχολιάσει την επικαιρότητα ο Βουλευτής Φθιώτιδας και Αναπληρωτής Τομεάρχης Ανάπτυξης και Επενδύσεων του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. - Προοδευτική Συμμαχία, Γιάννης Σαρακιώτης. Παρακάτω...

Διαβάστε Περισσότερα

Γ. Σαρακιώτης: «Food pass, Fuel pass, Energy pass…Με pass δεν πας πουθενά!»

Την επικαιρότητα σχολίασε ο Βουλευτής Φθιώτιδας και Αναπληρωτής Τομεάρχης Ανάπτυξης & Επενδύσεων του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Προοδευτική Συμμαχία, Γιάννης Σαρακιώτης στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του STAR Κεντρικής Ελλάδας με τη δημοσιογράφο Λένα Παρασκευά. Παρακάτω ακολουθούν...

Διαβάστε Περισσότερα

Γ. Σαρακιώτης: “Οι τιμές του ηλεκτρικού ρεύματος έχουν αυξηθεί κατά 1.400% – Ο κ. Χατζηδάκης έλεγε ότι “δεν υπάρχει ούτε 1 περίπτωση στο τρισεκατομμύριο να υπάρξουν αυξήσεις στο ηλεκτρικό ρεύμα”

Στη ραδιοφωνική συχνότητα Κανάλι 1, 90.4 FM σχολίασε πρόσφατα την επικαιρότητα ο Βουλευτής Φθιώτιδας και Αναπληρωτής Τομεάρχης Ανάπτυξης & Επενδύσεων του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Γιάννης Σαρακιώτης. Παρακάτω ακολουθούν σημεία και βίντεο των τοποθετήσεων του....

Διαβάστε Περισσότερα