23/12/2020

Γ. Σαρακιώτης: “Ο κ. Μητσοτάκης συνομιλούσε απευθείας με τον κ. Φρουζή”

Στον τηλεοπτικό σταθμό Kontra Channel και την εκπομπή “Επί του Πιεστηρίου”, είχε την ευκαιρία να τοποθετηθεί (22/12) για τα κυρίαρχα θέματα της επικαιρότητας ο Βουλευτής Φθιώτιδας και Αναπληρωτής Τομεάρχης Ανάπτυξης & Επενδύσεων με αρμοδιότητα την Έρευνα & Τεχνολογία, Γιάννης Σαρακιώτης. Παρακάτω ακολουθούν σημεία και βίντεο των τοποθετήσεων του. 

“Στο σπίτι του κρεμασμένου δε μιλούν για σχοινί και αυτό θα πρέπει να το γνωρίζουν στη Ν.Δ.. Την ώρα, που η πανδημία καλπάζει και οι ευθύνες της Ν.Δ. είναι εμφανείς για την κάκιστη διαχείρισή της, η οικονομία βυθίζεται και η ανασφάλιστη εργασία οργιάζει, προσπαθούν να ανακαλύψουν “νέα σκάνδαλα”. Την ώρα που η χώρα μας μετρά εκατοντάδες θύματα από την πανδημία, οι επιχειρήσεις κλείνουν η μία μετά την άλλη και αιμορραγεί η πραγματική οικονομία, η Ν.Δ. προσπαθεί πάλι να ξεφύγει “πετώντας λάσπη στον ανεμιστήρα”.”

“Το προηγούμενο χρονικό διάστημα αποκαλύφθηκαν πολλά mails, που ο Πρωθυπουργός κ. Μητσοτάκης συνομιλούσε απευθείας με τον CEO της Novartis κ. Φρουζή και “κανόνιζαν προεκλογικά τραπέζια” και “θα ήταν παρών και ο Μαρινόπουλος” (άλλη πονεμένη ιστορία). Τότε δεν άκουσα κάποιον να μιλάει…”

“Ας αναλάβουν οι έχοντες την ευθύνη της διακυβέρνησης της χώρας τις ευθύνες τους και ας σταματήσουν να κρύβονται πίσω από εξοχικά σπίτια και mails.”

“Όλοι οι διεθνείς οργανισμοί συνέστηναν ότι θα βγούμε από την πανδημία μόνο μέσω της διενέργειας μεγάλου αριθμού τεστ, αλλά στην Κυβέρνηση το έχουν σε δεύτερη ή και τρίτη μοίρα. Η Ν.Δ. έχει αποτύχει πλήρως όσον αφορά το σκέλος των διαγνωστικών ελέγχων, εκτός αν τα στελέχη της αμφισβητούν και τα στοιχεία της μελέτης του… “συριζαίικου” Bloomberg!”

“Στις αρχές Δεκεμβρίου εμφανίζονταν στην ΗΔΙΚΑ 260.000 δείγματα από διαγνωστικούς ελέγχους υπό διερεύνηση και περιμένω επί 1 μήνα να απαντήσει ο αρμόδιος Υπουργός. Τί σημαίνει το “υπό διερεύνηση”; Ας καταλάβει η Κυβέρνηση ότι όλη αυτή η κάκιστη διαχείριση έχει επιπτώσεις και στην οικονομία, αλλά βλέπουμε καθημερινά τον κ. Άδωνι Γεωργιάδη να πανηγυρίζει για το “click away” και τα λεγόμενα “μέτρα στήριξης”.”

 

Διαβάστε άλλες συνεντεύξεις μου

Γ. Σαρακιώτης: “Η επέκταση στα 12 ν.μ. στο Ιόνιο είναι η μεγαλύτερη επιβεβαίωση της πολιτικής του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.”

Στη ραδιοφωνική συχνότητα των Παραπολιτικών FM 90.1 παρέθεσε συνέντευξη ο Βουλευτής Φθιώτιδας και Αναπληρωτής Τομεάρχης Ανάπτυξης & Επενδύσεων του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Προοδευτική Συμμαχία, Γιάννης Σαρακιώτης. Παρακάτω ακολουθούν βασικά σημεία και βίντεο των τοποθετήσεων...

Διαβάστε Περισσότερα

Γ. Σαρακιώτης: “Η Ν.Δ. σήμερα πανηγυρίζει για το ίδιο πράγμα που πριν από 2 χρόνια μας αποκαλούσε προδότες”

Στο ραδιοφωνικό σταθμό ΛΑΜΙΑ FM1 και το καθημερινό Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων με τον Απόστολο Έλληνα και την Παρασκευή Τσιαχρή, σχολίασε την τρέχουσα πολιτική επικαιρότητα (21/01) καθώς και ανέπτυξε τις πρόσφατες κοινοβουλευτικές παρεμβάσεις του, ο Βουλευτής Φθιώτιδας...

Διαβάστε Περισσότερα

Γ. Σαρακιώτης στην εκπομπή “Καλημέρα Ελλάδα”: «Για τη Ν.Δ. χωρίς καρέκλα: “προδοσία η επέκταση των 12 ν.μ.” – Με καρέκλα: “Πατριωτισμός”»

«Επί δύο χρόνια η Νέα Δημοκρατία μας κατηγορούσε για το θέμα του Ιονίου λέγοντας ότι, ακολουθούμε την ατζέντα της Τουρκίας και ότι, ανοίγουμε κερκόπορτα και χθες οι ίδιοι άνθρωποι χωρίς να ζητήσουν ένα συγνώμη στον ελληνικό λαό, που τον δίχασαν και τον δηλητηρίασαν,...

Διαβάστε Περισσότερα