23/12/2020

Γ. Σαρακιώτης: “Ο κ. Μητσοτάκης συνομιλούσε απευθείας με τον κ. Φρουζή”

Στον τηλεοπτικό σταθμό Kontra Channel και την εκπομπή “Επί του Πιεστηρίου”, είχε την ευκαιρία να τοποθετηθεί (22/12) για τα κυρίαρχα θέματα της επικαιρότητας ο Βουλευτής Φθιώτιδας και Αναπληρωτής Τομεάρχης Ανάπτυξης & Επενδύσεων με αρμοδιότητα την Έρευνα & Τεχνολογία, Γιάννης Σαρακιώτης. Παρακάτω ακολουθούν σημεία και βίντεο των τοποθετήσεων του. 

“Στο σπίτι του κρεμασμένου δε μιλούν για σχοινί και αυτό θα πρέπει να το γνωρίζουν στη Ν.Δ.. Την ώρα, που η πανδημία καλπάζει και οι ευθύνες της Ν.Δ. είναι εμφανείς για την κάκιστη διαχείρισή της, η οικονομία βυθίζεται και η ανασφάλιστη εργασία οργιάζει, προσπαθούν να ανακαλύψουν “νέα σκάνδαλα”. Την ώρα που η χώρα μας μετρά εκατοντάδες θύματα από την πανδημία, οι επιχειρήσεις κλείνουν η μία μετά την άλλη και αιμορραγεί η πραγματική οικονομία, η Ν.Δ. προσπαθεί πάλι να ξεφύγει “πετώντας λάσπη στον ανεμιστήρα”.”

“Το προηγούμενο χρονικό διάστημα αποκαλύφθηκαν πολλά mails, που ο Πρωθυπουργός κ. Μητσοτάκης συνομιλούσε απευθείας με τον CEO της Novartis κ. Φρουζή και “κανόνιζαν προεκλογικά τραπέζια” και “θα ήταν παρών και ο Μαρινόπουλος” (άλλη πονεμένη ιστορία). Τότε δεν άκουσα κάποιον να μιλάει…”

“Ας αναλάβουν οι έχοντες την ευθύνη της διακυβέρνησης της χώρας τις ευθύνες τους και ας σταματήσουν να κρύβονται πίσω από εξοχικά σπίτια και mails.”

“Όλοι οι διεθνείς οργανισμοί συνέστηναν ότι θα βγούμε από την πανδημία μόνο μέσω της διενέργειας μεγάλου αριθμού τεστ, αλλά στην Κυβέρνηση το έχουν σε δεύτερη ή και τρίτη μοίρα. Η Ν.Δ. έχει αποτύχει πλήρως όσον αφορά το σκέλος των διαγνωστικών ελέγχων, εκτός αν τα στελέχη της αμφισβητούν και τα στοιχεία της μελέτης του… “συριζαίικου” Bloomberg!”

“Στις αρχές Δεκεμβρίου εμφανίζονταν στην ΗΔΙΚΑ 260.000 δείγματα από διαγνωστικούς ελέγχους υπό διερεύνηση και περιμένω επί 1 μήνα να απαντήσει ο αρμόδιος Υπουργός. Τί σημαίνει το “υπό διερεύνηση”; Ας καταλάβει η Κυβέρνηση ότι όλη αυτή η κάκιστη διαχείριση έχει επιπτώσεις και στην οικονομία, αλλά βλέπουμε καθημερινά τον κ. Άδωνι Γεωργιάδη να πανηγυρίζει για το “click away” και τα λεγόμενα “μέτρα στήριξης”.”

 

Διαβάστε άλλες συνεντεύξεις μου

Γιάννης Σαρακιώτης στην ΕΡΤ: «Πολύχρωμα τιμολόγια ρεύματος: Η νέα εξαπάτηση των πολιτών από τη Ν.Δ.»

Στην τηλεοπτική εκπομπή «Συνδέσεις» της ΕΡΤ, με τον Κώστα Παπαχλιμίντζο και τη Χριστίνα Βίδου, εμφανίστηκε ο Βουλευτής Φθιώτιδας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-Προοδευτική-Συμμαχία και Τομεάρχης Δικαιοσύνης Γιάννης Σαρακιώτης, έχοντας την ευκαιρία να τοποθετηθεί για τις νέες...

Διαβάστε Περισσότερα

Γιάννης Σαρακιώτης στον ΑΝΤ1: «Τα περί “μετάλλαξης του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-Π.Σ.” αποτελούν προφάσεις εν αμαρτίαις»

Στην τηλεοπτική εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» του ΑΝΤ1, με το Γιώργο Παπαδάκη και τη Μαρία Αναστασοπούλου, εμφανίστηκε ο Βουλευτής Φθιώτιδας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-Προοδευτική-Συμμαχία και Τομεάρχης Δικαιοσύνης Γιάννης Σαρακιώτης, έχοντας την ευκαιρία να αναφερθεί στο θέμα της...

Διαβάστε Περισσότερα

Σαρακιώτης στον STAR FM 97.1: «Το νέο φορολογικό νομοσχέδιο συνιστά την απόλυτη εξαπάτηση της Κυβέρνησης προς τους πολίτες»

Τις εσωκομματικές εξελίξεις στον ΣΥ.ΡΙΖ.Α. - Προοδευτική Συμμαχία καθώς και άλλα θέματα της επικαιρότητας σχολίασε σε συνέντευξή του στην εκπομπή Ραδιο ... φόρουμ του STAR FM 97.1 με τη Μαρία Τσατζαλή, ο Βουλευτής Φθιώτιδας και Τομεάρχης Δικαιοσύνης του κόμματος,...

Διαβάστε Περισσότερα