04/01/2021

Γ. Σαρακιώτης: “Ο μόνος που είναι δυσαρεστημένος σήμερα από την ακροδεξιά είναι ο κ. Καρατζαφέρης”

Στη ραδιοφωνική συχνότητα των Παραπολιτικών FM και την εκπομπή “Επιστροφή στην Κανονικότητα” (4/1) με τους Θανάση Φουσκίδη και Δημήτρη Κουνιά είχε την ευκαιρία να σχολιάσει τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις ο Βουλευτής Φθιώτιδας και Αναπληρωτής Ανάπτυξης & Επενδύσεων με αρμοδιότητα την Έρευνα & Τεχνολογία του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Π.Σ., Γιάννης Σαρακιώτης. Παρακάτω ακολουθούν σημεία και βίντεο των τοποθετήσεων του. 

Ο μόνος, που πρέπει να είναι δυσαρεστημένος σήμερα από το χώρο της ακροδεξιάς, είναι ο κ. Καρατζαφέρης. Όλα τα “πουλέν” του βρέθηκαν σε κυβερνητικές θέσεις, με πρώτο τον κ. Βορίδη, ο οποίος είχε αναλάβει επικεφαλής της νεολαίας της ΕΠΕΝ του δικτάτορα Παπαδόπουλου“.

“Οι απόψεις του κ. Βορίδη, ο οποίος γυρνούσε με τα τσεκούρια, είναι γνωστές και συνεχίζει να τις εκφράζει. Δεν έχει δισταγμό να λέει ότι “πρέπει να βρούμε τρόπους να μην ξανακυβερνήσει η αριστερά“. Ομοίως ο κ. Πλεύρης, αλλά και ο κ. Γεωργιάδης, που έχει μπει στην κολυμβήθρα του Σιλωάμ…”

“Ο πλέον ανίκανος και αποτυχημένος Υπουργός Τουρισμού κ. Θεοχάρης, ο οποίος μας μιλούσε για τις “θετικές επιπτώσεις της πανδημίας στον ελληνικό τουρισμό”, κρίθηκε ως επιτυχημένος από τον κ. Μητσοτάκη. Ο ίδιος Υπουργός που εφάρμοσε 15 διαφορετικά υγειονομικά πρωτόκολλα ανά τη χώρα, που υπό την πίεση ταξιδιωτικών κολοσσών άλλαζε τα υγειονομικά πρωτόκολλα και που δε στήριξε τους ανθρώπους του τουρισμού και βλέπουμε αυτή τη στιγμή τη δύσκολη θέση, στην οποία έχουν περιέλθει.”

“Οι Πρόεδροι του Οικονομικού και του Τεχνικού Επιμελητηρίου κατήγγειλαν την κα Κεραμέως, η οποία επίσης δεν μπόρεσε επί 5 μήνες να πάρει μάσκες στα σχολεία και δεν ενδιαφέρεται για τα χιλιάδες παιδιά που μένουν εκτός τηλεκπαίδευσης. Παρ’ όλα αυτά κρίθηκε και εκείνη επιτυχημένη.”

Άλλα λένε τα μέλη της Επιτροπής των Ειδικών Επιστημόνων και άλλα ανακοινώνονται από την Κυβέρνηση… Χρησιμοποιεί το “μανδύα” της Επιτροπής για να λάβει πολιτικές αποφάσεις. Για παράδειγμα, η Επιτροπή τί είχε εισηγηθεί όταν οι κύριοι Αυγενάκης και Χαρδαλιάς δήλωναν ότι θα πάνε στο γήπεδο γιατί ξεκινούν και πάλι οι αγώνες με την παρουσία θεατών, ενώ το αμέσως επόμενο πρωινό ο Πρωθυπουργός ανακοίνωσε ότι δε θα γίνουν αγώνες με θεατές;”

Διαβάστε άλλες συνεντεύξεις μου

Γιάννης Σαρακιώτης στην ΕΡΤ: «Πολύχρωμα τιμολόγια ρεύματος: Η νέα εξαπάτηση των πολιτών από τη Ν.Δ.»

Στην τηλεοπτική εκπομπή «Συνδέσεις» της ΕΡΤ, με τον Κώστα Παπαχλιμίντζο και τη Χριστίνα Βίδου, εμφανίστηκε ο Βουλευτής Φθιώτιδας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-Προοδευτική-Συμμαχία και Τομεάρχης Δικαιοσύνης Γιάννης Σαρακιώτης, έχοντας την ευκαιρία να τοποθετηθεί για τις νέες...

Διαβάστε Περισσότερα

Γιάννης Σαρακιώτης στον ΑΝΤ1: «Τα περί “μετάλλαξης του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-Π.Σ.” αποτελούν προφάσεις εν αμαρτίαις»

Στην τηλεοπτική εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» του ΑΝΤ1, με το Γιώργο Παπαδάκη και τη Μαρία Αναστασοπούλου, εμφανίστηκε ο Βουλευτής Φθιώτιδας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-Προοδευτική-Συμμαχία και Τομεάρχης Δικαιοσύνης Γιάννης Σαρακιώτης, έχοντας την ευκαιρία να αναφερθεί στο θέμα της...

Διαβάστε Περισσότερα

Σαρακιώτης στον STAR FM 97.1: «Το νέο φορολογικό νομοσχέδιο συνιστά την απόλυτη εξαπάτηση της Κυβέρνησης προς τους πολίτες»

Τις εσωκομματικές εξελίξεις στον ΣΥ.ΡΙΖ.Α. - Προοδευτική Συμμαχία καθώς και άλλα θέματα της επικαιρότητας σχολίασε σε συνέντευξή του στην εκπομπή Ραδιο ... φόρουμ του STAR FM 97.1 με τη Μαρία Τσατζαλή, ο Βουλευτής Φθιώτιδας και Τομεάρχης Δικαιοσύνης του κόμματος,...

Διαβάστε Περισσότερα