04/01/2021

Γ. Σαρακιώτης: “Ο μόνος που είναι δυσαρεστημένος σήμερα από την ακροδεξιά είναι ο κ. Καρατζαφέρης”

Στη ραδιοφωνική συχνότητα των Παραπολιτικών FM και την εκπομπή “Επιστροφή στην Κανονικότητα” (4/1) με τους Θανάση Φουσκίδη και Δημήτρη Κουνιά είχε την ευκαιρία να σχολιάσει τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις ο Βουλευτής Φθιώτιδας και Αναπληρωτής Ανάπτυξης & Επενδύσεων με αρμοδιότητα την Έρευνα & Τεχνολογία του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Π.Σ., Γιάννης Σαρακιώτης. Παρακάτω ακολουθούν σημεία και βίντεο των τοποθετήσεων του. 

Ο μόνος, που πρέπει να είναι δυσαρεστημένος σήμερα από το χώρο της ακροδεξιάς, είναι ο κ. Καρατζαφέρης. Όλα τα “πουλέν” του βρέθηκαν σε κυβερνητικές θέσεις, με πρώτο τον κ. Βορίδη, ο οποίος είχε αναλάβει επικεφαλής της νεολαίας της ΕΠΕΝ του δικτάτορα Παπαδόπουλου“.

“Οι απόψεις του κ. Βορίδη, ο οποίος γυρνούσε με τα τσεκούρια, είναι γνωστές και συνεχίζει να τις εκφράζει. Δεν έχει δισταγμό να λέει ότι “πρέπει να βρούμε τρόπους να μην ξανακυβερνήσει η αριστερά“. Ομοίως ο κ. Πλεύρης, αλλά και ο κ. Γεωργιάδης, που έχει μπει στην κολυμβήθρα του Σιλωάμ…”

“Ο πλέον ανίκανος και αποτυχημένος Υπουργός Τουρισμού κ. Θεοχάρης, ο οποίος μας μιλούσε για τις “θετικές επιπτώσεις της πανδημίας στον ελληνικό τουρισμό”, κρίθηκε ως επιτυχημένος από τον κ. Μητσοτάκη. Ο ίδιος Υπουργός που εφάρμοσε 15 διαφορετικά υγειονομικά πρωτόκολλα ανά τη χώρα, που υπό την πίεση ταξιδιωτικών κολοσσών άλλαζε τα υγειονομικά πρωτόκολλα και που δε στήριξε τους ανθρώπους του τουρισμού και βλέπουμε αυτή τη στιγμή τη δύσκολη θέση, στην οποία έχουν περιέλθει.”

“Οι Πρόεδροι του Οικονομικού και του Τεχνικού Επιμελητηρίου κατήγγειλαν την κα Κεραμέως, η οποία επίσης δεν μπόρεσε επί 5 μήνες να πάρει μάσκες στα σχολεία και δεν ενδιαφέρεται για τα χιλιάδες παιδιά που μένουν εκτός τηλεκπαίδευσης. Παρ’ όλα αυτά κρίθηκε και εκείνη επιτυχημένη.”

Άλλα λένε τα μέλη της Επιτροπής των Ειδικών Επιστημόνων και άλλα ανακοινώνονται από την Κυβέρνηση… Χρησιμοποιεί το “μανδύα” της Επιτροπής για να λάβει πολιτικές αποφάσεις. Για παράδειγμα, η Επιτροπή τί είχε εισηγηθεί όταν οι κύριοι Αυγενάκης και Χαρδαλιάς δήλωναν ότι θα πάνε στο γήπεδο γιατί ξεκινούν και πάλι οι αγώνες με την παρουσία θεατών, ενώ το αμέσως επόμενο πρωινό ο Πρωθυπουργός ανακοίνωσε ότι δε θα γίνουν αγώνες με θεατές;”

Διαβάστε άλλες συνεντεύξεις μου

Γ. Σαρακιώτης στον ΑΝΤ1: «Πως νοιάζεται η Ν.Δ. για τους αγρότες όταν για πρώτη φορά ο ΟΠΕΚΕΠΕ ελέγχεται από την Ε.Ε.;»

Στην τηλεοπτική εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» του ΑΝΤ1, με το Γιώργο Παπαδάκη και τη Μαρία Αναστασοπούλου, εμφανίστηκε ο Βουλευτής Φθιώτιδας και Συντονιστής Τομεαρχών του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-Προοδευτική-Συμμαχία Γιάννης Σαρακιώτης, έχοντας την ευκαιρία να τοποθετηθεί επί θεμάτων...

Διαβάστε Περισσότερα

Γ. Σαρακιώτης στο ERTNEWS: «Υπόλογος ο κ. Μητσοτάκης για όσα περιλαμβάνει η “δικογραφία Θεοδωρικάκου”»

Στην τηλεοπτική εκπομπή «Newsroom» του ERTNEWS, με τη Σταυρούλα Χριστοφιλέα και το Μάκη Προβατά, εμφανίστηκε ο Βουλευτής Φθιώτιδας και Συντονιστής Τομεαρχών του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-Προοδευτική-Συμμαχία Γιάννης Σαρακιώτης, έχοντας την ευκαιρία να τοποθετηθεί επί μείζονων θεμάτων...

Διαβάστε Περισσότερα

Γ. Σαρακιώτης στο OPEN: «Ελπιδοφόρο μήνυμα η πρωτιά του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-Προοδευτική Συμμαχία στις ηλικίες 17-35 ετών»

Στην τηλεοπτική εκπομπή «Ώρα Ελλάδος» του OPEN, με τον Παναγιώτη Στάθη και το Γιάννη Κολοκυθά, εμφανίστηκε ο Βουλευτής Φθιώτιδας και Συντονιστής Τομεαρχών του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-Προοδευτική-Συμμαχία Γιάννης Σαρακιώτης, έχοντας την ευκαιρία να τοποθετηθεί επί του αποτελέσματος...

Διαβάστε Περισσότερα