04/01/2021

Γ. Σαρακιώτης: “Ο μόνος που είναι δυσαρεστημένος σήμερα από την ακροδεξιά είναι ο κ. Καρατζαφέρης”

Στη ραδιοφωνική συχνότητα των Παραπολιτικών FM και την εκπομπή “Επιστροφή στην Κανονικότητα” (4/1) με τους Θανάση Φουσκίδη και Δημήτρη Κουνιά είχε την ευκαιρία να σχολιάσει τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις ο Βουλευτής Φθιώτιδας και Αναπληρωτής Ανάπτυξης & Επενδύσεων με αρμοδιότητα την Έρευνα & Τεχνολογία του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Π.Σ., Γιάννης Σαρακιώτης. Παρακάτω ακολουθούν σημεία και βίντεο των τοποθετήσεων του. 

Ο μόνος, που πρέπει να είναι δυσαρεστημένος σήμερα από το χώρο της ακροδεξιάς, είναι ο κ. Καρατζαφέρης. Όλα τα “πουλέν” του βρέθηκαν σε κυβερνητικές θέσεις, με πρώτο τον κ. Βορίδη, ο οποίος είχε αναλάβει επικεφαλής της νεολαίας της ΕΠΕΝ του δικτάτορα Παπαδόπουλου“.

“Οι απόψεις του κ. Βορίδη, ο οποίος γυρνούσε με τα τσεκούρια, είναι γνωστές και συνεχίζει να τις εκφράζει. Δεν έχει δισταγμό να λέει ότι “πρέπει να βρούμε τρόπους να μην ξανακυβερνήσει η αριστερά“. Ομοίως ο κ. Πλεύρης, αλλά και ο κ. Γεωργιάδης, που έχει μπει στην κολυμβήθρα του Σιλωάμ…”

“Ο πλέον ανίκανος και αποτυχημένος Υπουργός Τουρισμού κ. Θεοχάρης, ο οποίος μας μιλούσε για τις “θετικές επιπτώσεις της πανδημίας στον ελληνικό τουρισμό”, κρίθηκε ως επιτυχημένος από τον κ. Μητσοτάκη. Ο ίδιος Υπουργός που εφάρμοσε 15 διαφορετικά υγειονομικά πρωτόκολλα ανά τη χώρα, που υπό την πίεση ταξιδιωτικών κολοσσών άλλαζε τα υγειονομικά πρωτόκολλα και που δε στήριξε τους ανθρώπους του τουρισμού και βλέπουμε αυτή τη στιγμή τη δύσκολη θέση, στην οποία έχουν περιέλθει.”

“Οι Πρόεδροι του Οικονομικού και του Τεχνικού Επιμελητηρίου κατήγγειλαν την κα Κεραμέως, η οποία επίσης δεν μπόρεσε επί 5 μήνες να πάρει μάσκες στα σχολεία και δεν ενδιαφέρεται για τα χιλιάδες παιδιά που μένουν εκτός τηλεκπαίδευσης. Παρ’ όλα αυτά κρίθηκε και εκείνη επιτυχημένη.”

Άλλα λένε τα μέλη της Επιτροπής των Ειδικών Επιστημόνων και άλλα ανακοινώνονται από την Κυβέρνηση… Χρησιμοποιεί το “μανδύα” της Επιτροπής για να λάβει πολιτικές αποφάσεις. Για παράδειγμα, η Επιτροπή τί είχε εισηγηθεί όταν οι κύριοι Αυγενάκης και Χαρδαλιάς δήλωναν ότι θα πάνε στο γήπεδο γιατί ξεκινούν και πάλι οι αγώνες με την παρουσία θεατών, ενώ το αμέσως επόμενο πρωινό ο Πρωθυπουργός ανακοίνωσε ότι δε θα γίνουν αγώνες με θεατές;”

Διαβάστε άλλες συνεντεύξεις μου

Γ. Σαρακιώτης: “Η επέκταση στα 12 ν.μ. στο Ιόνιο είναι η μεγαλύτερη επιβεβαίωση της πολιτικής του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.”

Στη ραδιοφωνική συχνότητα των Παραπολιτικών FM 90.1 παρέθεσε συνέντευξη ο Βουλευτής Φθιώτιδας και Αναπληρωτής Τομεάρχης Ανάπτυξης & Επενδύσεων του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Προοδευτική Συμμαχία, Γιάννης Σαρακιώτης. Παρακάτω ακολουθούν βασικά σημεία και βίντεο των τοποθετήσεων...

Διαβάστε Περισσότερα

Γ. Σαρακιώτης: “Η Ν.Δ. σήμερα πανηγυρίζει για το ίδιο πράγμα που πριν από 2 χρόνια μας αποκαλούσε προδότες”

Στο ραδιοφωνικό σταθμό ΛΑΜΙΑ FM1 και το καθημερινό Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων με τον Απόστολο Έλληνα και την Παρασκευή Τσιαχρή, σχολίασε την τρέχουσα πολιτική επικαιρότητα (21/01) καθώς και ανέπτυξε τις πρόσφατες κοινοβουλευτικές παρεμβάσεις του, ο Βουλευτής Φθιώτιδας...

Διαβάστε Περισσότερα

Γ. Σαρακιώτης στην εκπομπή “Καλημέρα Ελλάδα”: «Για τη Ν.Δ. χωρίς καρέκλα: “προδοσία η επέκταση των 12 ν.μ.” – Με καρέκλα: “Πατριωτισμός”»

«Επί δύο χρόνια η Νέα Δημοκρατία μας κατηγορούσε για το θέμα του Ιονίου λέγοντας ότι, ακολουθούμε την ατζέντα της Τουρκίας και ότι, ανοίγουμε κερκόπορτα και χθες οι ίδιοι άνθρωποι χωρίς να ζητήσουν ένα συγνώμη στον ελληνικό λαό, που τον δίχασαν και τον δηλητηρίασαν,...

Διαβάστε Περισσότερα