06/10/2020

Γ. Σαρακιώτης: «Ο προϋπολογισμός έχει υπεραισιόδοξες προβλέψεις»

Στην εκπομπή “Παρεμβάσεις” και τον τηλεοπτικό σταθμό Blue Sky TV είχε την ευκαιρία να τοποθετηθεί για τα ζητήματα της επικαιρότητας ο Βουλευτής Φθιώτιδας και Αναπληρωτής Τομεάρχης για την Έρευνα & Τεχνολογία του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Π.Σ., Γιάννης Σαρακιώτης. Παρακάτω ακολουθούν σημεία και βίντεο των τοποθετήσεων του. 

“Ο φετινός προϋπολογισμός θυμίζει τους αντίστοιχους του 2012 και του 2013, όταν υπήρχαν υπεραισιόδοξες προβλέψεις, αλλά τελικά η ύφεση ξεπερνούσε το 7%.”

“Θα ήθελα πολύ να μιλήσω με τους ανθρώπους, με τους οποίους συζητούν τα στελέχη της Ν.Δ. και τους λένε ότι είναι “ευτυχισμένοι”. Στη Φθιώτιδα τουλάχιστον η συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών δεν έχει λάβει την παραμικρή στήριξη. Αγρότες και κτηνοτρόφοι δεν έχουν λάβει ούτε 1 ευρώ, καμία στήριξη σε ένα κλάδο που ειδικά την περασμένη άνοιξη βίωσε ένα σοκ.”

Αυτός που έκανε καταλήψεις και κυβέρνησε, ήξερα καλύτερα μαθηματικάΑυτός που δεν έκανε καταλήψεις και κυβερνά σήμερα, χρωστά το μεγαλύτερο ποσό σε τράπεζες (1,5 εκ. ευρώ) μεταξύ των Βουλευτών…”

“Λυπάμαι που στελέχη της Ν.Δ. στηρίζουν την ρητορική τους στον κοινωνικό αυτοματισμό. Πρόκειται για μια ανίκανη κυβέρνηση, η οποία στρέφει τα βέλη της κατά της νεολαίας αυτής της χώρας, κατά των παιδιών μας.”

Διαβάστε άλλες συνεντεύξεις μου

Γ. Σαρακιώτης στην εφημερίδα “Στέρεα Νέα”: «Πρώτο μέλημα μας η κοινωνία να σταθεί και πάλι στα πόδια της»

Τις σκέψεις και τους προβληματισμούς του για θέματα της τοπικής και όχι μόνο επικαιρότητας εκφράζει σε συνέντευξη που παραχώρησε στα «ΣΤΕΡΕΑ ΝΕΑ» ο Βουλευτής Φθιώτιδας του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Σαρακιώτης. Ο κ. Σαρακιώτης μιλά για την επέκταση της δομής στις Θερμοπύλες, την...

Διαβάστε Περισσότερα

Γ. Σαρακιώτης: “Τα στελέχη της Ν.Δ. ανησυχούν για το εσωτερικό του ΣΥ.ΡΙΖ.Α., αλλά και εγώ ανησυχώ για το εσωτερικό της Ν.Δ.”

Στην εκπομπή "Briefing" του τηλεοπτικού σταθμού Action 24 εμφανίστηκε ο Βουλευτής Φθιώτιδας ΣΥ.ΡΙΖ.Α. - Προοδευτική Συμμαχία Γιάννης Σαρακιώτης και είχε την ευκαιρία να αναφερθεί σε ζητήματα της επικαιρότητας. Ακολουθούν αποσπάσματα από όσα είπε: "Η συνήγορος της...

Διαβάστε Περισσότερα

Γ. Σαρακιώτης: “Όσο η χώρα μας δεν απαντά με αποφασιστικότητα, η τουρκική επιθετικότητα θα αυξάνεται”

Στην ραδιοφωνική συχνότητα "Παραπολιτικά FM 90,1" παραχώρησε συνέντευξη ο Βουλευτής Φθιώτιδας ΣΥ.ΡΙΖ.Α. - Προοδευτική Συμμαχία Γιάννης Σαρακιώτης. Ακολουθούν ενδεικτικά αποσπάσματα απ' όσα σημείωσε: "Ο Ν. Κοτζιάς ήταν ο πρώτος Υπουργός Εξωτερικών, ο οποίος ενέπλεξε...

Διαβάστε Περισσότερα