06/10/2020

Γ. Σαρακιώτης: «Ο προϋπολογισμός έχει υπεραισιόδοξες προβλέψεις»

Στην εκπομπή “Παρεμβάσεις” και τον τηλεοπτικό σταθμό Blue Sky TV είχε την ευκαιρία να τοποθετηθεί για τα ζητήματα της επικαιρότητας ο Βουλευτής Φθιώτιδας και Αναπληρωτής Τομεάρχης για την Έρευνα & Τεχνολογία του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Π.Σ., Γιάννης Σαρακιώτης. Παρακάτω ακολουθούν σημεία και βίντεο των τοποθετήσεων του. 

“Ο φετινός προϋπολογισμός θυμίζει τους αντίστοιχους του 2012 και του 2013, όταν υπήρχαν υπεραισιόδοξες προβλέψεις, αλλά τελικά η ύφεση ξεπερνούσε το 7%.”

“Θα ήθελα πολύ να μιλήσω με τους ανθρώπους, με τους οποίους συζητούν τα στελέχη της Ν.Δ. και τους λένε ότι είναι “ευτυχισμένοι”. Στη Φθιώτιδα τουλάχιστον η συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών δεν έχει λάβει την παραμικρή στήριξη. Αγρότες και κτηνοτρόφοι δεν έχουν λάβει ούτε 1 ευρώ, καμία στήριξη σε ένα κλάδο που ειδικά την περασμένη άνοιξη βίωσε ένα σοκ.”

Αυτός που έκανε καταλήψεις και κυβέρνησε, ήξερα καλύτερα μαθηματικάΑυτός που δεν έκανε καταλήψεις και κυβερνά σήμερα, χρωστά το μεγαλύτερο ποσό σε τράπεζες (1,5 εκ. ευρώ) μεταξύ των Βουλευτών…”

“Λυπάμαι που στελέχη της Ν.Δ. στηρίζουν την ρητορική τους στον κοινωνικό αυτοματισμό. Πρόκειται για μια ανίκανη κυβέρνηση, η οποία στρέφει τα βέλη της κατά της νεολαίας αυτής της χώρας, κατά των παιδιών μας.”

Διαβάστε άλλες συνεντεύξεις μου

Γιάννης Σαρακιώτης στον ΑΝΤ1: «Τα περί “μετάλλαξης του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-Π.Σ.” αποτελούν προφάσεις εν αμαρτίαις»

Στην τηλεοπτική εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» του ΑΝΤ1, με το Γιώργο Παπαδάκη και τη Μαρία Αναστασοπούλου, εμφανίστηκε ο Βουλευτής Φθιώτιδας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-Προοδευτική-Συμμαχία και Τομεάρχης Δικαιοσύνης Γιάννης Σαρακιώτης, έχοντας την ευκαιρία να αναφερθεί στο θέμα της...

Διαβάστε Περισσότερα

Σαρακιώτης στον STAR FM 97.1: «Το νέο φορολογικό νομοσχέδιο συνιστά την απόλυτη εξαπάτηση της Κυβέρνησης προς τους πολίτες»

Τις εσωκομματικές εξελίξεις στον ΣΥ.ΡΙΖ.Α. - Προοδευτική Συμμαχία καθώς και άλλα θέματα της επικαιρότητας σχολίασε σε συνέντευξή του στην εκπομπή Ραδιο ... φόρουμ του STAR FM 97.1 με τη Μαρία Τσατζαλή, ο Βουλευτής Φθιώτιδας και Τομεάρχης Δικαιοσύνης του κόμματος,...

Διαβάστε Περισσότερα

Σαρακιώτης στην ΕΝ ΔΕΛΦΟΙΣ: “Ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-Π.Σ. θα ξαναβρεί τα βήματά του όντας ο βασικός πυλώνας του προοδευτικού χώρου”

Με συνέντευξή του στην εφημερίδα ΕΝ ΔΕΛΦΟΙΣ σχολιάζει τις εξελίξεις στον ΣΥ.ΡΙΖ.Α. - Προοδευτική Συμμαχία και τις αποχωρήσεις σειράς στελεχών ο Βουλευτής Φθιώτιδας και Τομεάρχης Δικαιοσύνης, Γιάννης Σαρακιώτης. Παρακάτω ακολουθεί η συνέντευξή του.  Σε ποιους λόγους...

Διαβάστε Περισσότερα