27/05/2022

Γ. Σαρακιώτης: «Ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α. “παίζει με ανοιχτά χαρτιά” και καλεί όλες τις προοδευτικές δυνάμεις του τόπου»

Στο ραδιοφωνικό σταθμό OK Web Radio σχολίασε την επικαιρότητα ο Βουλευτής Φθιώτιδας και Αναπληρωτής Τομεάρχης Ανάπτυξης & Επενδύσεων με αρμοδιότητα την Έρευνα & Καινοτομία του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Προοδευτική Συμμαχία Γιάννης Σαρακιώτης. Παρακάτω ακολουθούν σημεία και βίντεο των τοποθετήσεων του.

Ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-Προοδευτική Συμμαχία είναι πλέον ένα από τα μεγαλύτερα πολιτικά κόμματα του προοδευτικού χώρου σε ολόκληρη την Ευρώπη και αυτό λέει πολλά. Ελάχιστα κόμματα στην Ευρώπη έχουν 172.000 μέλη και επομένως, η πρωτοβουλία του Αλέξη Τσίπρα κρίνεται απολύτως επιτυχημένη.

Η ελληνική κοινωνία στέλνει μήνυμα αγανάκτησης, ανησυχίας και αγωνίας για το μέλλον, καθώς κλυδωνίζεται με τον κ. Μητσοτάκη και τους Υπουργούς του να μην αντιλαμβάνονται τι συμβαίνει. Κλείνουν καταστήματα λόγω των υπέρογκων αυξήσεων, κυρίως στο ηλεκτρικό ρεύμα, και αυτό είναι πρωτοφανές.

Φθάσαμε εν έτει 2022 να θεωρούμε “ανάπτυξη” και “πρόοδο” τη δυνατότητα κάποιου να πληρώνει το λογαριασμό του ρεύματος; Πρώτο θέμα συζήτησης σε κάθε σπίτι και σε κάθε κατάστημα είναι πλέον οι λογαριασμοί του ηλεκτρικού ρεύματος πράγμα που δεν συνέβαινε ούτε καν το 2012 και το 2013…

Έχοντας καταθέσει τεκμηριωμένες και κοστολογημένες προτάσεις για όλα τα μεγάλα ζητήματα, ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α. “παίζει με ανοιχτά χαρτιά” και καλεί όλες τις προοδευτικές δυνάμεις του τόπου σε συνεργασία μετά τις εκλογές. Άλλα κόμματα κρύβονται και δεν μας λένε τι θέλουν.

Για πρώτη φορά, μετά από 30 χρόνια, ήρθε ένα κόμμα και ένας Πρόεδρος, που δεν χρωστούσε σε κανέναν μεγαλοεπιχειρηματία και προχώρησε σε ό,τι όριζε το Σύνταγμα, δηλαδή στην προκήρυξη διαγωνισμού για την αδειοδότηση των τηλεοπτικών σταθμών. Το πληρώσαμε, το πληρώνουμε, αλλά προχωρήσαμε στη ρήξη και δεν μετανιώνουμε ούτε στιγμή.

Διαβάστε άλλες συνεντεύξεις μου

Γ. Σαρακιώτης: Ο κ. Μητσοτάκης έλεγε προεκλογικά ότι “ο Αλ. Τσίπρας, αν μπορούσε, μαζί με τα ψηφοδέλτια θα έδινε και τα επιδόματα”; – Σήμερα αναγγέλλει επιδόματα λίγο πριν τις εκλογές!

Την επικαιρότητα σχολίασε στη ραδιοφωνική συχνότητα του STAR FM 97.1 ο Βουλευτής Φθιώτιδας και Αναπληρωτής Τομεάρχης Ανάπτυξης & Επενδύσεων του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Προοδευτική Συμμαχία. Παρακάτω ακολουθούν σημεία και βίντεο των τοποθετήσεων του. Μετά από πρόταση του...

Διαβάστε Περισσότερα

Γ. Σαρακιώτης: “Τα 16 δρομολόγια, που περνούσαν από τον Δήμο Αμφίκλειας Ελάτειας, με Ν.Δ. έγιναν 4”

Το ζήτημα του συγκοινωνιακού αποκλεισμού της Φθιώτιδας καθώς και των όμορων περιοχών που συνθέτουν το παραπαρνάσσιο τόξο, σχολίασε ο Βουλευτής Φθιώτιδας και Αν. Τομεάρχης Ανάπτυξης & Επενδύσεων του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Π.Σ. Γιάννης Σαρακιώτης μέσα από τη ραδιοφωνική...

Διαβάστε Περισσότερα

Γ. Σαρακιώτης: “Από το Φλεβάρη του 2020 ο χρόνος έχει “παγώσει” στο εργοστάσιο της ΛΑΡΚΟ”

Την επικαιρότητα σχολίασε ο Βουλευτής Φθιώτιδας και Αν. Τομεάρχης Ανάπτυξης & Επενδύσεων του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Π.Σ. Γιάννης Σαρακιώτης μέσα από τη ραδιοφωνική συχνότητα «Στο Κόκκινο 105.5». Παρακάτω ακολουθούν σημεία και ηχητικό των τοποθετήσεων του. Η Ρωσία παράγει το...

Διαβάστε Περισσότερα