27/05/2022

Γ. Σαρακιώτης: «Ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α. “παίζει με ανοιχτά χαρτιά” και καλεί όλες τις προοδευτικές δυνάμεις του τόπου»

Στο ραδιοφωνικό σταθμό OK Web Radio σχολίασε την επικαιρότητα ο Βουλευτής Φθιώτιδας και Αναπληρωτής Τομεάρχης Ανάπτυξης & Επενδύσεων με αρμοδιότητα την Έρευνα & Καινοτομία του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Προοδευτική Συμμαχία Γιάννης Σαρακιώτης. Παρακάτω ακολουθούν σημεία και βίντεο των τοποθετήσεων του.

Ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-Προοδευτική Συμμαχία είναι πλέον ένα από τα μεγαλύτερα πολιτικά κόμματα του προοδευτικού χώρου σε ολόκληρη την Ευρώπη και αυτό λέει πολλά. Ελάχιστα κόμματα στην Ευρώπη έχουν 172.000 μέλη και επομένως, η πρωτοβουλία του Αλέξη Τσίπρα κρίνεται απολύτως επιτυχημένη.

Η ελληνική κοινωνία στέλνει μήνυμα αγανάκτησης, ανησυχίας και αγωνίας για το μέλλον, καθώς κλυδωνίζεται με τον κ. Μητσοτάκη και τους Υπουργούς του να μην αντιλαμβάνονται τι συμβαίνει. Κλείνουν καταστήματα λόγω των υπέρογκων αυξήσεων, κυρίως στο ηλεκτρικό ρεύμα, και αυτό είναι πρωτοφανές.

Φθάσαμε εν έτει 2022 να θεωρούμε “ανάπτυξη” και “πρόοδο” τη δυνατότητα κάποιου να πληρώνει το λογαριασμό του ρεύματος; Πρώτο θέμα συζήτησης σε κάθε σπίτι και σε κάθε κατάστημα είναι πλέον οι λογαριασμοί του ηλεκτρικού ρεύματος πράγμα που δεν συνέβαινε ούτε καν το 2012 και το 2013…

Έχοντας καταθέσει τεκμηριωμένες και κοστολογημένες προτάσεις για όλα τα μεγάλα ζητήματα, ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α. “παίζει με ανοιχτά χαρτιά” και καλεί όλες τις προοδευτικές δυνάμεις του τόπου σε συνεργασία μετά τις εκλογές. Άλλα κόμματα κρύβονται και δεν μας λένε τι θέλουν.

Για πρώτη φορά, μετά από 30 χρόνια, ήρθε ένα κόμμα και ένας Πρόεδρος, που δεν χρωστούσε σε κανέναν μεγαλοεπιχειρηματία και προχώρησε σε ό,τι όριζε το Σύνταγμα, δηλαδή στην προκήρυξη διαγωνισμού για την αδειοδότηση των τηλεοπτικών σταθμών. Το πληρώσαμε, το πληρώνουμε, αλλά προχωρήσαμε στη ρήξη και δεν μετανιώνουμε ούτε στιγμή.

Διαβάστε άλλες συνεντεύξεις μου

Γιάννης Σαρακιώτης στον ΑΝΤ1: «Τα περί “μετάλλαξης του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-Π.Σ.” αποτελούν προφάσεις εν αμαρτίαις»

Στην τηλεοπτική εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» του ΑΝΤ1, με το Γιώργο Παπαδάκη και τη Μαρία Αναστασοπούλου, εμφανίστηκε ο Βουλευτής Φθιώτιδας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-Προοδευτική-Συμμαχία και Τομεάρχης Δικαιοσύνης Γιάννης Σαρακιώτης, έχοντας την ευκαιρία να αναφερθεί στο θέμα της...

Διαβάστε Περισσότερα

Σαρακιώτης στον STAR FM 97.1: «Το νέο φορολογικό νομοσχέδιο συνιστά την απόλυτη εξαπάτηση της Κυβέρνησης προς τους πολίτες»

Τις εσωκομματικές εξελίξεις στον ΣΥ.ΡΙΖ.Α. - Προοδευτική Συμμαχία καθώς και άλλα θέματα της επικαιρότητας σχολίασε σε συνέντευξή του στην εκπομπή Ραδιο ... φόρουμ του STAR FM 97.1 με τη Μαρία Τσατζαλή, ο Βουλευτής Φθιώτιδας και Τομεάρχης Δικαιοσύνης του κόμματος,...

Διαβάστε Περισσότερα

Σαρακιώτης στην ΕΝ ΔΕΛΦΟΙΣ: “Ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-Π.Σ. θα ξαναβρεί τα βήματά του όντας ο βασικός πυλώνας του προοδευτικού χώρου”

Με συνέντευξή του στην εφημερίδα ΕΝ ΔΕΛΦΟΙΣ σχολιάζει τις εξελίξεις στον ΣΥ.ΡΙΖ.Α. - Προοδευτική Συμμαχία και τις αποχωρήσεις σειράς στελεχών ο Βουλευτής Φθιώτιδας και Τομεάρχης Δικαιοσύνης, Γιάννης Σαρακιώτης. Παρακάτω ακολουθεί η συνέντευξή του.  Σε ποιους λόγους...

Διαβάστε Περισσότερα