20/03/2022

Γ. Σαρακιώτης: “Παραμιλάει ο κόσμος με τους λογαριασμούς του ρεύματος – Η κατάσταση είναι πρωτοφανής”

Την επικαιρότητα σχολίασε ο Βουλευτής Φθιώτιδας και Αν. Τομεάρχης Ανάπτυξης & Επενδύσεων του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Π.Σ. Γιάννης Σαρακιώτης μέσα από τη ραδιοφωνική συχνότητα «Radio Net 101.9». Παρακάτω ακολουθούν σημεία και ηχητικό των τοποθετήσεων του.

Με την πώληση της Δ.Ε.Η. συντελέστηκε το δεύτερο μεγαλύτερο πολιτικό έγκλημα μετά την πώληση της Αγροτικής Τράπεζας, το 2014, πάλι με Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας. Η πώληση της Αγροτικής έπληξε καίρια ολόκληρο τον πρωτογενή τομέα και σήμερα πληρώνουμε άπαντες την πώληση της Δ.Ε.Η.

Τα 4,5 χρόνια του ‘’κακού’’ ΣΥ.ΡΙΖ.Α. δεν υπήρξε αύξηση όχι ένα ευρώ, αλλά ούτε ένα σεντ, στο λογαριασμό της Δ.Ε.Η. Υπήρξε μάλιστα, μεσοσταθμική μείωση ύψους 12% και μετά την έξοδο της χώρας από τα μνημόνια ψηφίστηκε η μείωση του ΦΠΑ στην ενέργεια, στο 6%.

Παραμιλάει ο κόσμος με τους λογαριασμούς του ρεύματος. Είναι πρωτοφανές. Η χώρα μας βίωσε σκληρά χρόνια κρίσης, αλλά αυτή η κατάσταση δεν υπήρξε ποτέ. Να μην ξέρει όλος ο κόσμος αν την επόμενη ημέρα, θα έχει ρεύμα στο σπίτι του και την επιχείρηση του.

 

Διαβάστε άλλες συνεντεύξεις μου

Γιάννης Σαρακιώτης στον ΑΝΤ1: «Τα περί “μετάλλαξης του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-Π.Σ.” αποτελούν προφάσεις εν αμαρτίαις»

Στην τηλεοπτική εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» του ΑΝΤ1, με το Γιώργο Παπαδάκη και τη Μαρία Αναστασοπούλου, εμφανίστηκε ο Βουλευτής Φθιώτιδας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-Προοδευτική-Συμμαχία και Τομεάρχης Δικαιοσύνης Γιάννης Σαρακιώτης, έχοντας την ευκαιρία να αναφερθεί στο θέμα της...

Διαβάστε Περισσότερα

Σαρακιώτης στον STAR FM 97.1: «Το νέο φορολογικό νομοσχέδιο συνιστά την απόλυτη εξαπάτηση της Κυβέρνησης προς τους πολίτες»

Τις εσωκομματικές εξελίξεις στον ΣΥ.ΡΙΖ.Α. - Προοδευτική Συμμαχία καθώς και άλλα θέματα της επικαιρότητας σχολίασε σε συνέντευξή του στην εκπομπή Ραδιο ... φόρουμ του STAR FM 97.1 με τη Μαρία Τσατζαλή, ο Βουλευτής Φθιώτιδας και Τομεάρχης Δικαιοσύνης του κόμματος,...

Διαβάστε Περισσότερα

Σαρακιώτης στην ΕΝ ΔΕΛΦΟΙΣ: “Ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-Π.Σ. θα ξαναβρεί τα βήματά του όντας ο βασικός πυλώνας του προοδευτικού χώρου”

Με συνέντευξή του στην εφημερίδα ΕΝ ΔΕΛΦΟΙΣ σχολιάζει τις εξελίξεις στον ΣΥ.ΡΙΖ.Α. - Προοδευτική Συμμαχία και τις αποχωρήσεις σειράς στελεχών ο Βουλευτής Φθιώτιδας και Τομεάρχης Δικαιοσύνης, Γιάννης Σαρακιώτης. Παρακάτω ακολουθεί η συνέντευξή του.  Σε ποιους λόγους...

Διαβάστε Περισσότερα