12/01/2020

Γ. Σαρακιώτης: «Περισσότερη προχειρότητα δε θα μπορούσε να υπάρξει»

Στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του περιφερειακού τηλεοπτικού σταθμού STAR Κεντρικής Ελλάδας με τη Μαρία Τσατζαλή είχε την ευκαιρία να τοποθετηθεί για το θέμα της μελλοντικής δημιουργίας Κέντρου Φιλοξενίας Προσφύγων – Μεταναστών στην περιοχή της Μαυρομαντήλας στα όρια του Δήμου Λαμιέων καθώς και για την προοπτική της ΛΑΡΚΟ, ο Βουλευτής ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Φθιώτιδας, κ. Γιάννης Σαρακιώτης. Παρακάτω ακολουθούν σημεία των τοποθετήσεων του κ. Γ. Σαρακιώτη, καθώς και σχετικό οπτικοακουστικό υλικό.

❝Η εξεύρεση λύσεων για το προσφυγικό απαιτεί υπευθυνότητα και σοβαρότητα, αλλά δυστυχώς δε διαπιστώσαμε αυτά τα στοιχεία στο πλαίσιο της συζήτησης στο Δημοτικό Συμβούλιο αναφορικά με το Κέντρο Φιλοξενίας στη Μαυρομαντήλα. Όπως τόνισε και ο Δήμαρχος Λαμιέων για τους χειρισμούς της Κυβέρνησης, “περισσότερη προχειρότητα δε θα μπορούσε να υπάρξει❞.

❝Η αγωνία των εργαζομένων στη ΛΑΡΚΟ συνεχίζεται, καθώς δεν παρουσιάστηκε ένα σχέδιο της κυβέρνησης για το μέλλον της εταιρείας και τις στρατηγικές επιλογές της. Επί 4 χρόνια πραγματοποιήθηκε μια τιτάνια προσπάθεια να παραμείνει ζωντανός ο “πνεύμονας” της οικονομίας της Φθιώτιδας και της Στερεάς Ελλάδας. Η σημερινή κυβέρνηση οφείλει να αντιληφθεί την τεράστια σημασία της ΛΑΡΚΟ❞.

Διαβάστε άλλες συνεντεύξεις μου

Γ. Σαρακιώτης: “Η Ν.Δ. αντί να στηρίξει τη ΛΑΡΚΟ απολύει τους εργαζομένους, παρέχει ασυλία στον Διαχειριστή και επιδίδεται σε ένα πρωτοφανές πλιάτσικο”

Την επικαιρότητα σχολίασε (28/07) ο Βουλευτής Φθιώτιδας και Αναπληρωτής Τομεάρχης Ανάπτυξης & Επενδύσεων του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Προοδευτική Συμμαχία, Γιάννης Σαρακιώτης στη ραδιοφωνική συχνότητα “Στο Κόκκινο 105.5 FM” και τη δημοσιογράφο Βούλα Κεχαγιά. Παρακάτω...

Διαβάστε Περισσότερα

Ο Γ. Σαρακιώτης στον Λαμιακό Τύπο για τα αποτελέσματα της απογραφής στη Φθιώτιδα

Τα αποτελέσματα της έκθεσης της απογραφής που δημοσιεύθηκαν προσφάτως επιβεβαιώνουν το στρεβλό μοντέλο ανάπτυξης που εμπεδώθηκε στον τόπο μας. Ο συγκεντρωτισμός και ο υδροκεφαλισμός σε συνδυασμό με την υποχωρητικότητα μέρους του πολιτικού προσωπικού οδήγησαν τη...

Διαβάστε Περισσότερα

Γιάννης Σαρακιώτης: “Η επόμενη μέρα θα βρει τον ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία ενισχυμένο έχοντας την συντριπτική πλειοψηφία των εδρών”

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ και Αν. Τομεάρχης Ανάπτυξης και Επενδύσεων του κόμματος, Γιάννης Σαρακιώτης μίλησε αποκλειστικά στο EviaZoom.gr και τον δημοσιογράφο Μιχάλη Τσοκάνη. Παρακάτω ακολουθούν σημεία και βίντεο των τοποθετήσεων του.  Οι μαγειρεμένες δημοσκοπήσεις...

Διαβάστε Περισσότερα