15/02/2021

Γ. Σαρακιώτης: “Πολίτες της Φθιώτιδας κάνουν αίτηση για εμβολιασμό και τους στέλνουν στη Δυτ. Φραγκίστα”

Στην εκπομπή του ACTION 24, Briefing με τον Γ. Πιέρρο, είχε τη δυνατότητα να σχολιάσει τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις (15/02) ο Βουλευτής Φθιώτιδας και Αναπληρωτής Τομεάρχης Ανάπτυξης & Επενδύσεων με αρμοδιότητα την Έρευνα & Τεχνολογία, Γιάννης Σαρακιώτης. Παρακάτω ακολουθούν σημεία και βίντεο των τοποθετήσεων του.

“Προσωπικά κινήθηκα από την Αταλάντη στη Λαμία και δε συνάντησα ούτε μία νιφάδα χιονιού. Είναι δυνατόν να μιλάνε τα στελέχη της Ν.Δ. πάλι για “ατομική ευθύνη”; Πάλι οι πολίτες φταίνε;”

“Δεν είναι δυνατόν η Ν.Δ., επειδή είναι παντελώς ανίκανη, για ό,τι γίνεται στη χώρα να το “γυρίζει” στο Μάτι. Ας τους θυμίσουμε ότι ο Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. και οι Αξιωματικοί της Πυροσβεστικής στη συγκεκριμένη τραγωδία αναβαθμίστηκαν από την Κυβέρνηση της Ν.Δ..”

“Όταν ο πρώην Βουλευτής της Ν.Δ. κ. Κουτσογιαννακόπουλος από τη Λαμία έκανε αίτηση για να εμβολιαστεί, το σύστημα τον παρέπεμψε στη Δυτική Φραγκίστα, η οποία απέχει 2,5 ώρες!

“Δεν είναι δυνατόν να επαναληφθούν οι εικόνες του προηγούμενου χρονικού διαστήματος, όταν φίλοι και συγγενείς της Ν.Δ. και κάθε παρατρεχάμενος έτρεχε να εμβολιαστεί και να μένουν εκτός ιατροί, ευπαθείς ομάδες και άλλοι κρίσιμοι κλάδοι όπως οι εργαζόμενοι στο “Βοήθεια στο Σπίτι”.”

Διαβάστε άλλες συνεντεύξεις μου

Συνέντευξη Γ. Σαρακιώτη στο Polis Post

Κύριε Σαρακιώτη, το τελευταίο χρονικό διάστημα η επικαιρότητα έχει στρέψει το βλέμμα της στον πολιτισμό και μάλιστα σε μία μελανή εκδοχή του. Τι συμβαίνει τελικά με τον πολιτισμό στην χώρα μας και ποια είναι η ευθύνη του Υπουργείου Πολιτισμού; Τα όσα βλέπουν το φως...

Διαβάστε Περισσότερα

Γ. Σαρακιώτης στο “MEGA Σαββατοκύριακο”: «Οι εμβολιασμοί προχωρούν ικανοποιητικά μόνο για τα στελέχη της Ν.Δ.»

Στην τηλεοπτική εκπομπή του MEGA Channel «MEGA Σαββατοκύριακο» με τους Ντίνο Σιωμόπουλο και Στ. Γκαντώνα εμφανίστηκε (27/02) ο Βουλευτής Φθιώτιδας ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Προοδευτική Συμμαχία και Αναπληρωτής Τομεάρχης Ανάπτυξης και Επενδύσεων Γιάννης Σαρακιώτης, όπου είχε την...

Διαβάστε Περισσότερα

Γ. Σαρακιώτης: “Σοκαρισμένη η κοινωνία με την αποκάλυψη ενός κυκλώματος που βίαζε ανήλικους”

Στην εκπομπή του ACTION 24, Briefing με τον Γ. Πιέρρο, είχε τη δυνατότητα να σχολιάσει τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις (25/02) ο Βουλευτής Φθιώτιδας και Αναπληρωτής Τομεάρχης Ανάπτυξης & Επενδύσεων με αρμοδιότητα την Έρευνα & Τεχνολογία, Γιάννης Σαρακιώτης....

Διαβάστε Περισσότερα