15/02/2021

Γ. Σαρακιώτης: “Πολίτες της Φθιώτιδας κάνουν αίτηση για εμβολιασμό και τους στέλνουν στη Δυτ. Φραγκίστα”

Στην εκπομπή του ACTION 24, Briefing με τον Γ. Πιέρρο, είχε τη δυνατότητα να σχολιάσει τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις (15/02) ο Βουλευτής Φθιώτιδας και Αναπληρωτής Τομεάρχης Ανάπτυξης & Επενδύσεων με αρμοδιότητα την Έρευνα & Τεχνολογία, Γιάννης Σαρακιώτης. Παρακάτω ακολουθούν σημεία και βίντεο των τοποθετήσεων του.

“Προσωπικά κινήθηκα από την Αταλάντη στη Λαμία και δε συνάντησα ούτε μία νιφάδα χιονιού. Είναι δυνατόν να μιλάνε τα στελέχη της Ν.Δ. πάλι για “ατομική ευθύνη”; Πάλι οι πολίτες φταίνε;”

“Δεν είναι δυνατόν η Ν.Δ., επειδή είναι παντελώς ανίκανη, για ό,τι γίνεται στη χώρα να το “γυρίζει” στο Μάτι. Ας τους θυμίσουμε ότι ο Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. και οι Αξιωματικοί της Πυροσβεστικής στη συγκεκριμένη τραγωδία αναβαθμίστηκαν από την Κυβέρνηση της Ν.Δ..”

“Όταν ο πρώην Βουλευτής της Ν.Δ. κ. Κουτσογιαννακόπουλος από τη Λαμία έκανε αίτηση για να εμβολιαστεί, το σύστημα τον παρέπεμψε στη Δυτική Φραγκίστα, η οποία απέχει 2,5 ώρες!

“Δεν είναι δυνατόν να επαναληφθούν οι εικόνες του προηγούμενου χρονικού διαστήματος, όταν φίλοι και συγγενείς της Ν.Δ. και κάθε παρατρεχάμενος έτρεχε να εμβολιαστεί και να μένουν εκτός ιατροί, ευπαθείς ομάδες και άλλοι κρίσιμοι κλάδοι όπως οι εργαζόμενοι στο “Βοήθεια στο Σπίτι”.”

Διαβάστε άλλες συνεντεύξεις μου

Γιάννης Σαρακιώτης στον ΑΝΤ1: «Τα περί “μετάλλαξης του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-Π.Σ.” αποτελούν προφάσεις εν αμαρτίαις»

Στην τηλεοπτική εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» του ΑΝΤ1, με το Γιώργο Παπαδάκη και τη Μαρία Αναστασοπούλου, εμφανίστηκε ο Βουλευτής Φθιώτιδας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-Προοδευτική-Συμμαχία και Τομεάρχης Δικαιοσύνης Γιάννης Σαρακιώτης, έχοντας την ευκαιρία να αναφερθεί στο θέμα της...

Διαβάστε Περισσότερα

Σαρακιώτης στον STAR FM 97.1: «Το νέο φορολογικό νομοσχέδιο συνιστά την απόλυτη εξαπάτηση της Κυβέρνησης προς τους πολίτες»

Τις εσωκομματικές εξελίξεις στον ΣΥ.ΡΙΖ.Α. - Προοδευτική Συμμαχία καθώς και άλλα θέματα της επικαιρότητας σχολίασε σε συνέντευξή του στην εκπομπή Ραδιο ... φόρουμ του STAR FM 97.1 με τη Μαρία Τσατζαλή, ο Βουλευτής Φθιώτιδας και Τομεάρχης Δικαιοσύνης του κόμματος,...

Διαβάστε Περισσότερα

Σαρακιώτης στην ΕΝ ΔΕΛΦΟΙΣ: “Ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-Π.Σ. θα ξαναβρεί τα βήματά του όντας ο βασικός πυλώνας του προοδευτικού χώρου”

Με συνέντευξή του στην εφημερίδα ΕΝ ΔΕΛΦΟΙΣ σχολιάζει τις εξελίξεις στον ΣΥ.ΡΙΖ.Α. - Προοδευτική Συμμαχία και τις αποχωρήσεις σειράς στελεχών ο Βουλευτής Φθιώτιδας και Τομεάρχης Δικαιοσύνης, Γιάννης Σαρακιώτης. Παρακάτω ακολουθεί η συνέντευξή του.  Σε ποιους λόγους...

Διαβάστε Περισσότερα