09/05/2022

Γ. Σαρακιώτης: “Προνομιούχοι όσοι μπορούν να πληρώσουν στην ώρα τους το ηλεκτρικό ρεύμα με Ν.Δ”

Την επικαιρότητα σχολίασε στην εκπομπή “Επιστροφή στην κανονικότητα” της ραδιοφωνικής συχνότητας Parapolitika FM 90.1 ο Βουλευτής Φθιώτιδας και Αναπληρωτής Τομεάρχης Ανάπτυξης & Επενδύσεων του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Προοδευτική Συμμαχία, Γιάννης Σαρακιώτης. Παρακάτω ακολουθούν βίντεο και σημεία των τοποθετήσεων του.

Ήμασταν οι πρώτοι που αναδείξαμε το ζήτημα της ακρίβειας τόσο στην αγορά συνολικά όσο και στην ηλεκτρική ενέργεια ειδικότερα. Από το περασμένο καλοκαίρι καταθέταμε επίκαιρες επερωτήσεις προς την Κυβέρνηση της Ν.Δ. για την ηλεκτρική ενέργεια, τα αγροεφόδια, τον κατασκευαστικό κλάδο και οι Υπουργοί απαντούσαν με ευφάνταστες δικαιολογίες.

Στις ερχόμενες εκλογές ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α. θα λάβει ψήφο εμπιστοσύνης από την ελληνική κοινωνία. Όταν τα γκάλοπ μας εμφάνιζαν 10 μονάδες πίσω από τη Ν.Δ. ο κ. Πέτσας ομολογούσε την ίδια στιγμή ότι “δεν θα πάμε σε εκλογές γιατί θα μας μαυρίσει ο ελληνικός λαός”! Αυτή είναι η αξιοπιστία τους.

Ο κ. Μητσοτάκης υποσχέθηκε “ανάπτυξη” και “περισσότερες και καλύτερα αμειβόμενες δουλειές” και φτάσαμε να θεωρούμε σήμερα μεσαία τάξη και προνομιούχους όσους μπορούν να πληρώσουν στην ώρα τους το ηλεκτρικό ρεύμα. Μια τεράστια οπισθοδρόμηση με υπογραφή Κ. Μητσοτάκη.

Διαβάστε άλλες συνεντεύξεις μου

Γιάννης Σαρακιώτης στον ΑΝΤ1: «Τα περί “μετάλλαξης του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-Π.Σ.” αποτελούν προφάσεις εν αμαρτίαις»

Στην τηλεοπτική εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» του ΑΝΤ1, με το Γιώργο Παπαδάκη και τη Μαρία Αναστασοπούλου, εμφανίστηκε ο Βουλευτής Φθιώτιδας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-Προοδευτική-Συμμαχία και Τομεάρχης Δικαιοσύνης Γιάννης Σαρακιώτης, έχοντας την ευκαιρία να αναφερθεί στο θέμα της...

Διαβάστε Περισσότερα

Σαρακιώτης στον STAR FM 97.1: «Το νέο φορολογικό νομοσχέδιο συνιστά την απόλυτη εξαπάτηση της Κυβέρνησης προς τους πολίτες»

Τις εσωκομματικές εξελίξεις στον ΣΥ.ΡΙΖ.Α. - Προοδευτική Συμμαχία καθώς και άλλα θέματα της επικαιρότητας σχολίασε σε συνέντευξή του στην εκπομπή Ραδιο ... φόρουμ του STAR FM 97.1 με τη Μαρία Τσατζαλή, ο Βουλευτής Φθιώτιδας και Τομεάρχης Δικαιοσύνης του κόμματος,...

Διαβάστε Περισσότερα

Σαρακιώτης στην ΕΝ ΔΕΛΦΟΙΣ: “Ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-Π.Σ. θα ξαναβρεί τα βήματά του όντας ο βασικός πυλώνας του προοδευτικού χώρου”

Με συνέντευξή του στην εφημερίδα ΕΝ ΔΕΛΦΟΙΣ σχολιάζει τις εξελίξεις στον ΣΥ.ΡΙΖ.Α. - Προοδευτική Συμμαχία και τις αποχωρήσεις σειράς στελεχών ο Βουλευτής Φθιώτιδας και Τομεάρχης Δικαιοσύνης, Γιάννης Σαρακιώτης. Παρακάτω ακολουθεί η συνέντευξή του.  Σε ποιους λόγους...

Διαβάστε Περισσότερα