29/01/2020

Γ. Σαρακιώτης προς Ν.Δ.: «Μνημείο ανικανότητας τα όσα συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο»

Στις εξελίξεις γύρω από το ελληνικό ποδόσφαιρο αναφέρθηκε ο Βουλευτής Φθιώτιδας ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Γιάννης Σαρακιώτης στο πλαίσιο παρέμβασής του στη Βουλή. Όπως ανέφερε απευθυνόμενος στην κυβέρνηση: «Όσα συμβαίνουν στον επαγγελματικό αθλητισμό και συγκεκριμένα στο χώρο του ποδοσφαίρου είναι ξεκάθαρα αποτέλεσμα της πολιτικής σας ανικανότητας».

Εν συνεχεία, αφού αναφέρθηκε στις ανακοινώσεις των ομάδων και των οργανωμένων οπαδών τους, διερωτήθηκε: «Ποιες παρεμβάσεις γίνονται στην ελληνική δικαιοσύνη από την κυβέρνηση όπως καταγγέλει η ΠΑΕ Ολυμπιακός, κυρίες και κύριοι της Νέας Δημοκρατίας; Δε νιώθετε την ανάγκη να απαντήσετε; Τι έχετε να πείτε για τις καταγγελίες της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, όπου χαρακτηρίζεται ο Υφυπουργός Αθλητισμού και μέχρι πρότινος Γραμματέας της Νέας Δημοκρατίας κ. Αυγενάκης «επικίνδυνος» και «εντολοδόχος του γραφείου τύπου του Ολυμπιακού»; Γιατί διαγράψατε τον Ευρωβουλευτή σας κ. Ζαγοράκη, ο οποίος ζήτησε να μην εφαρμοστεί ο νόμος και παρά του ότι ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος δήλωνε ότι πράγματι θα αλλάξει, εσείς τον διαγράψατε;»

Ολοκληρώνοντας την αναφορά του στις εξελίξεις γύρω από το ελληνικό ποδόσφαιρο, ο κ. Σαρακιώτης παρέπεμψε και στις δηλώσεις του πρώην Υπουργού της Ν.Δ. κ. Κουκοδήμου, ο οποίος αποκάλεσε τον κ. Αυγενάκη «εντεταλμένο συμφερόντων», σημειώνοντας: «Ποια είναι αυτά τα συμφέροντα που καταγγέλει δημόσια ότι εξυπηρετεί ο Υπουργός της Ν.Δ.; Άκουσε κάποιος εισαγγελέας τις δηλώσεις του;»

Ακολούθως, ο Βουλευτής Φθιώτιδας τοποθετήθηκε επί του νομοσχεδίου του Υπουργείου Εργασίας, χαρακτηρίζοντας ως «επικοινωνιακά τεχνάσματα, τα οποία τείνουν να γίνουν το μόνο εργαλείο που χαρακτηρίζει την πολιτική σας» αναφερόμενος στην αλλαγή του ονόματος του ΚΕΑ, ενώ σχολίασε: «Σας πειράζει το Κ.Ε.Α. γιατί κατέστη στη συνείδηση των πολιτών ένα εργαλείο που ήρθε να απαλύνει τις συνέπειες της δεκαετούς κρίσης στην οποία το βύθισαν οι κυβερνήσεις ΠΑ.ΣΟ.Κ. και Ν.Δ.».

Τέλος, αναφέρθηκε στην κριτική που ασκούσε η Ν.Δ. ως αντιπολίτευση επί της πολιτικής προτεραιότητας της προηγούμενης κυβέρνησης να στηρίξει τα αδύναμα στρώματα τονίζοντας: «Λησμόνησε γρήγορα ο κ. Μητσοτάκης όσα δήλωνε προεκλογικά ότι: «Οι νέοι δε μου ζητούν επιδόματα. Θα δώσουμε ευκαιρίες απασχόλησης και όχι επιδόματα ανέχειας».

Αρχείο δελτίων τύπου

Γ. Σαρακιώτης για την επίσκεψη Μητσοτάκη στην Λαμία: «Πρωταγωνιστής στην τελευταία του κακοπαιγμένη παράσταση»

Την επίσκεψη του Πρωθυπουργού, κ. Κυριάκου Μητσοτάκη στην Λαμία σχολίασε ο Βουλευτής του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Προοδευτική Συμμαχία στη Φθιώτιδα και Αναπληρωτής Τομεάρχης Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Γιάννης Σαρακιώτης. Στη δήλωσή του αναφέρει: «Μία από τις τελευταίες...

Διαβάστε Περισσότερα

Ο Γιάννης Σαρακιώτης για την Εθνική Επέτειο της 25ης Μαρτίου

Μήνυμα ενότητας και εθνικής ομοψυχίας απηύθυνε ο Βουλευτής Φθιώτιδας και Αναπληρωτής Τομεάρχης Ανάπτυξης & Επενδύσεων του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-Προοδευτική Συμμαχία Γιάννης Σαρακιώτης, με αφορμή τον εορτασμό της Επετείου της Εθνικής Παλιγγενεσίας και του Ευαγγελισμού της...

Διαβάστε Περισσότερα

Γ. Σαρακιώτης στη Βουλή: «Νερό και απορρίμματα το νέο λάφυρο των ιδιωτών με σφραγίδα Ν.Δ.»

Επί του νομοσχεδίου του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας το οποίο, μεταξύ άλλων, προωθεί την ιδιωτικοποίηση του νερού και της διαχείρισης των απορριμμάτων, τοποθετήθηκε από το βήμα της Βουλής ο Βουλευτής Φθιώτιδας και Αναπληρωτής Τομεάρχης Ανάπτυξης και...

Διαβάστε Περισσότερα