26/02/2021

Γ. Σαρακιώτης: “Σοκαρισμένη η κοινωνία με την αποκάλυψη ενός κυκλώματος που βίαζε ανήλικους”

Στην εκπομπή του ACTION 24, Briefing με τον Γ. Πιέρρο, είχε τη δυνατότητα να σχολιάσει τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις (25/02) ο Βουλευτής Φθιώτιδας και Αναπληρωτής Τομεάρχης Ανάπτυξης & Επενδύσεων με αρμοδιότητα την Έρευνα & Τεχνολογία, Γιάννης Σαρακιώτης. Παρακάτω ακολουθούν σημεία και βίντεο των τοποθετήσεων του.

“Τα στελέχη της Ν.Δ. μας έλεγαν προδότες, έτρεχαν στα συλλαλητήρια, δεν αποδοκίμαζαν το γεγονός ότι στέλνονταν ακόμη και σφαίρες σε σπίτια Υπουργών του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. ενώ ο ίδιος ο κ. Μητσοτάκης έλεγε χυδαία από το βήμα της Βουλής ότι “ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α. και ο Τσίπρας αντάλλαξε τη Μακεδονία με τις συντάξεις”. Έχει ζητήσει κάποιος μια συγγνώμη για όλο το μίσος που έσπειραν και το διχασμό της ελληνικής κοινωνίας και θέλουν να μιλούν για το επίπεδο του διαλόγου σήμερα;”

“Ολόκληρη η ελληνική κοινωνία είναι σοκαρισμένη με την αποκάλυψη ενός κυκλώματος, που βίαζε ανήλικα παιδιά και η Ν.Δ. μας καλεί να συζητήσουμε αν ήταν αιχμηρός σε σχόλιο του κάποιος Βουλευτής ή δημοσιογράφος. Γιατί επιδιώκουν άραγε να αλλάξουν την ατζέντα;”

“Ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α. είχε διορίσει Καλλιτεχνικό Διευθυντή στο Εθνικό Θέατρο με το νόμο που παρέλαβε από τη Ν.Δ.. Ας μας πουν, όμως, τα στελέχη της Ν.Δ. ποιοι ήταν οι λόγοι δημοσίου συμφέροντος, που επικαλέστηκε η κα Μενδώνη και ακύρωσε το δημόσιο διαγωνισμό για να διορίσει τον Λιγνάδη.”

“Δε μπορούμε να συγχέουμε τις αποτρόπαιες πράξεις του κρατουμένου Κουφοντίνα με το γεγονός ότι πρέπει να εφαρμόζονται οι νόμοι στη χώρα μας. Αναρωτιέμαι: ποιοι θέλουν να ηρωοποιήσουν τον Κουφοντίνα και να επιτρέψουν να πεθάνει ένας απεργός πείνας για πρώτη φορά μετά από 40 χρόνια σε μια χώρα της Ε.Ε.;”

Διαβάστε άλλες συνεντεύξεις μου

Γ. Σαρακιώτης στο OPEN: «Ελπιδοφόρο μήνυμα η πρωτιά του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-Προοδευτική Συμμαχία στις ηλικίες 17-35 ετών»

Στην τηλεοπτική εκπομπή «Ώρα Ελλάδος» του OPEN, με τον Παναγιώτη Στάθη και το Γιάννη Κολοκυθά, εμφανίστηκε ο Βουλευτής Φθιώτιδας και Συντονιστής Τομεαρχών του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-Προοδευτική-Συμμαχία Γιάννης Σαρακιώτης, έχοντας την ευκαιρία να τοποθετηθεί επί του αποτελέσματος...

Διαβάστε Περισσότερα

Σαρακιώτης: “Ο κ. Μητσοτάκης υποσχόταν ότι στο λιμάνι του Αγίου Κωνσταντίνου θα έρχονταν κρουαζιερόπλοια – Λίγους μήνες μετά δεν έχουμε ούτε το πλοίο της γραμμής”

Στο κεντρικό Δελτίο του ΕΝΑ Κεντρικής Ελλάδος σχολίασε την επικαιρότητα ο Βουλευτής Φθιώτιδας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Προοδευτική Συμμαχία, Γιάννης Σαρακιώτης. Παρακάτω ακολουθούν σημεία και βίντεο των τοποθετήσεων του. Ο κ. Μητσοτάκης υποσχόταν ότι το λιμάνι του Αγίου...

Διαβάστε Περισσότερα

Σαρακιώτης: “Για την υποβάθμιση του λιμανιού του Αγ. Κωνσταντίνου θα πουν κάτι οι Κυβερνητικοί Βουλευτές;”

Στο Μεσημβρινό Δελτίο του STAR Κεντρικής Ελλάδος σχολίασε την επικαιρότητα ο Βουλευτής Φθιώτιδας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Προοδευτική Συμμαχία, Γιάννης Σαρακιώτης. Παρακάτω ακολουθούν σημεία και βίντεο των τοποθετήσεων του. Το Υπουργείο Ναυτιλίας γνωρίζει τις δεσμεύσεις του...

Διαβάστε Περισσότερα