26/02/2021

Γ. Σαρακιώτης: “Σοκαρισμένη η κοινωνία με την αποκάλυψη ενός κυκλώματος που βίαζε ανήλικους”

Στην εκπομπή του ACTION 24, Briefing με τον Γ. Πιέρρο, είχε τη δυνατότητα να σχολιάσει τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις (25/02) ο Βουλευτής Φθιώτιδας και Αναπληρωτής Τομεάρχης Ανάπτυξης & Επενδύσεων με αρμοδιότητα την Έρευνα & Τεχνολογία, Γιάννης Σαρακιώτης. Παρακάτω ακολουθούν σημεία και βίντεο των τοποθετήσεων του.

“Τα στελέχη της Ν.Δ. μας έλεγαν προδότες, έτρεχαν στα συλλαλητήρια, δεν αποδοκίμαζαν το γεγονός ότι στέλνονταν ακόμη και σφαίρες σε σπίτια Υπουργών του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. ενώ ο ίδιος ο κ. Μητσοτάκης έλεγε χυδαία από το βήμα της Βουλής ότι “ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α. και ο Τσίπρας αντάλλαξε τη Μακεδονία με τις συντάξεις”. Έχει ζητήσει κάποιος μια συγγνώμη για όλο το μίσος που έσπειραν και το διχασμό της ελληνικής κοινωνίας και θέλουν να μιλούν για το επίπεδο του διαλόγου σήμερα;”

“Ολόκληρη η ελληνική κοινωνία είναι σοκαρισμένη με την αποκάλυψη ενός κυκλώματος, που βίαζε ανήλικα παιδιά και η Ν.Δ. μας καλεί να συζητήσουμε αν ήταν αιχμηρός σε σχόλιο του κάποιος Βουλευτής ή δημοσιογράφος. Γιατί επιδιώκουν άραγε να αλλάξουν την ατζέντα;”

“Ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α. είχε διορίσει Καλλιτεχνικό Διευθυντή στο Εθνικό Θέατρο με το νόμο που παρέλαβε από τη Ν.Δ.. Ας μας πουν, όμως, τα στελέχη της Ν.Δ. ποιοι ήταν οι λόγοι δημοσίου συμφέροντος, που επικαλέστηκε η κα Μενδώνη και ακύρωσε το δημόσιο διαγωνισμό για να διορίσει τον Λιγνάδη.”

“Δε μπορούμε να συγχέουμε τις αποτρόπαιες πράξεις του κρατουμένου Κουφοντίνα με το γεγονός ότι πρέπει να εφαρμόζονται οι νόμοι στη χώρα μας. Αναρωτιέμαι: ποιοι θέλουν να ηρωοποιήσουν τον Κουφοντίνα και να επιτρέψουν να πεθάνει ένας απεργός πείνας για πρώτη φορά μετά από 40 χρόνια σε μια χώρα της Ε.Ε.;”

Διαβάστε άλλες συνεντεύξεις μου

Γιάννης Σαρακιώτης στον ΑΝΤ1: «Τα περί “μετάλλαξης του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-Π.Σ.” αποτελούν προφάσεις εν αμαρτίαις»

Στην τηλεοπτική εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» του ΑΝΤ1, με το Γιώργο Παπαδάκη και τη Μαρία Αναστασοπούλου, εμφανίστηκε ο Βουλευτής Φθιώτιδας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-Προοδευτική-Συμμαχία και Τομεάρχης Δικαιοσύνης Γιάννης Σαρακιώτης, έχοντας την ευκαιρία να αναφερθεί στο θέμα της...

Διαβάστε Περισσότερα

Σαρακιώτης στον STAR FM 97.1: «Το νέο φορολογικό νομοσχέδιο συνιστά την απόλυτη εξαπάτηση της Κυβέρνησης προς τους πολίτες»

Τις εσωκομματικές εξελίξεις στον ΣΥ.ΡΙΖ.Α. - Προοδευτική Συμμαχία καθώς και άλλα θέματα της επικαιρότητας σχολίασε σε συνέντευξή του στην εκπομπή Ραδιο ... φόρουμ του STAR FM 97.1 με τη Μαρία Τσατζαλή, ο Βουλευτής Φθιώτιδας και Τομεάρχης Δικαιοσύνης του κόμματος,...

Διαβάστε Περισσότερα

Σαρακιώτης στην ΕΝ ΔΕΛΦΟΙΣ: “Ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-Π.Σ. θα ξαναβρεί τα βήματά του όντας ο βασικός πυλώνας του προοδευτικού χώρου”

Με συνέντευξή του στην εφημερίδα ΕΝ ΔΕΛΦΟΙΣ σχολιάζει τις εξελίξεις στον ΣΥ.ΡΙΖ.Α. - Προοδευτική Συμμαχία και τις αποχωρήσεις σειράς στελεχών ο Βουλευτής Φθιώτιδας και Τομεάρχης Δικαιοσύνης, Γιάννης Σαρακιώτης. Παρακάτω ακολουθεί η συνέντευξή του.  Σε ποιους λόγους...

Διαβάστε Περισσότερα