26/02/2021

Γ. Σαρακιώτης: “Σοκαρισμένη η κοινωνία με την αποκάλυψη ενός κυκλώματος που βίαζε ανήλικους”

Στην εκπομπή του ACTION 24, Briefing με τον Γ. Πιέρρο, είχε τη δυνατότητα να σχολιάσει τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις (25/02) ο Βουλευτής Φθιώτιδας και Αναπληρωτής Τομεάρχης Ανάπτυξης & Επενδύσεων με αρμοδιότητα την Έρευνα & Τεχνολογία, Γιάννης Σαρακιώτης. Παρακάτω ακολουθούν σημεία και βίντεο των τοποθετήσεων του.

“Τα στελέχη της Ν.Δ. μας έλεγαν προδότες, έτρεχαν στα συλλαλητήρια, δεν αποδοκίμαζαν το γεγονός ότι στέλνονταν ακόμη και σφαίρες σε σπίτια Υπουργών του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. ενώ ο ίδιος ο κ. Μητσοτάκης έλεγε χυδαία από το βήμα της Βουλής ότι “ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α. και ο Τσίπρας αντάλλαξε τη Μακεδονία με τις συντάξεις”. Έχει ζητήσει κάποιος μια συγγνώμη για όλο το μίσος που έσπειραν και το διχασμό της ελληνικής κοινωνίας και θέλουν να μιλούν για το επίπεδο του διαλόγου σήμερα;”

“Ολόκληρη η ελληνική κοινωνία είναι σοκαρισμένη με την αποκάλυψη ενός κυκλώματος, που βίαζε ανήλικα παιδιά και η Ν.Δ. μας καλεί να συζητήσουμε αν ήταν αιχμηρός σε σχόλιο του κάποιος Βουλευτής ή δημοσιογράφος. Γιατί επιδιώκουν άραγε να αλλάξουν την ατζέντα;”

“Ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α. είχε διορίσει Καλλιτεχνικό Διευθυντή στο Εθνικό Θέατρο με το νόμο που παρέλαβε από τη Ν.Δ.. Ας μας πουν, όμως, τα στελέχη της Ν.Δ. ποιοι ήταν οι λόγοι δημοσίου συμφέροντος, που επικαλέστηκε η κα Μενδώνη και ακύρωσε το δημόσιο διαγωνισμό για να διορίσει τον Λιγνάδη.”

“Δε μπορούμε να συγχέουμε τις αποτρόπαιες πράξεις του κρατουμένου Κουφοντίνα με το γεγονός ότι πρέπει να εφαρμόζονται οι νόμοι στη χώρα μας. Αναρωτιέμαι: ποιοι θέλουν να ηρωοποιήσουν τον Κουφοντίνα και να επιτρέψουν να πεθάνει ένας απεργός πείνας για πρώτη φορά μετά από 40 χρόνια σε μια χώρα της Ε.Ε.;”

Διαβάστε άλλες συνεντεύξεις μου

Γ. Σαρακιώτης: «Στηρίξτε τους κτηνοτρόφους – Μαραζώνει ο Μώλος με την αδρανοποίηση της γραμμής»

Την υπερβολική αύξηση του κόστους παραγωγής για τους κτηνοτρόφους της Φθιώτιδας και ολόκληρης της χώρας, επισημαίνει με ερώτησή του προς τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξη, ο Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Φθιώτιδας Γιάννης Σαρακιώτης. Επισημαίνεται ότι το κόστος της κτηνοτροφικής...

Διαβάστε Περισσότερα

Γ. Σαρακιώτης: “Η πραγματικότητα δυστυχώς είναι πιο σκληρή σε σχέση με αυτά που παρουσιάζει η Ν.Δ.”

Στην εκπομπή του ACTION 24, Briefing είχε τη δυνατότητα να σχολιάσει τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις (05/04) ο Βουλευτής Φθιώτιδας και Αναπληρωτής Τομεάρχης Ανάπτυξης & Επενδύσεων με αρμοδιότητα την Έρευνα & Τεχνολογία, Γιάννης Σαρακιώτης. Παρακάτω...

Διαβάστε Περισσότερα

Γ. Σαρακιώτης: “Απειλούν τους Υπουργούς της και η Κυβέρνηση δίνει και 14 αστυνομικούς για φύλαξή. Μπράβο!”

Στο Ανατρεπτικό Δελτίο του AlertTV.gr βρέθηκε (05/04) ο Βουλευτής Φθιώτιδας και Αν. Τομεάρχης Ανάπτυξης & Επενδύσεων, Γιάννης Σαρακιώτης, συμμετέχοντας σε τηλεοπτική συζήτηση για τα μείζονα θέματα της επικαιρότητας. Παρακάτω ακολουθούν σημεία και βίντεο των...

Διαβάστε Περισσότερα