18/05/2021

Γ. Σαρακιώτης στον ΛΑΜΙΑ FM-1: «Έπεσαν οι μάσκες – Αδικεί την ίδια την εκπαίδευση το νομοσχέδιο της Νέας Δημοκρατίας»

«Δυστυχώς, ανικανότητα πολιτικών και μεγάλα επιχειρηματικά παιχνίδια στις πλάτες των λαών, έχουν οδηγήσει σε θεωρίες συνομωσίας που αφορούν τον εμβολιασμό κατά του COVID-19,» αναφέρει μέσα από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΛΑΜΙΑ FM-1, ο Βουλευτής Φθιώτιδας ΣΥ.ΡΙΖ.Α.- Π.Σ., Γιάννης Σαρακιώτης.

Στη συζήτηση για το νομοσχέδιο σχετικά με τη φαρμακευτική κάνναβη τοποθετήθηκε ο Βουλευτής Φθιώτιδας ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

Ο κ. Σαρακιώτης υπογράμμισε στον ΛΑΜΙΑ FM-1 ότι πρόκειται για βιομηχανία που πρέπει να ενισχυθεί προκειμένου να αναπτυχθεί και να συμβάλει αντίστοιχα στην εθνική οικονομία, αλλά απαιτεί και την ενίσχυση της Έρευνας.

«Είναι αδιανόητο να αναφερόμαστε στις ευνοϊκές κλιματολογικές συνθήκες, που επικρατούν στη χώρα μας, για τη συγκεκριμένη καλλιέργεια, αλλά την ίδια στιγμή να μην επιτρέπεται η έρευνα στις πανεπιστημιακές κλινικές για να αναπτυχθεί η σχετική τεχνογνωσία,» κατέληξε.

«Έπεσαν οι μάσκες για την υπόθεση Καλογρίτσα. Βρείτε μου σας παρακαλώ το ΣΥΡΙΖΑ TV που λένε, να το παρακολουθήσω κι εγώ,» αναφέρει με καυστικό τρόπο ο κ. Σαρακιώτης για το θέμα της επικαιρότητας, πως ο κ. Καλογρίτσας έδρασε σαν…λαγός στον διαγωνισμό με τις τηλεοπτικές άδειες, που διεξήχθη επί ημερών κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ.

Επίσης, κοινοβουλευτική ερώτηση προς το Υπουργείο Παιδείας & Θρησκευμάτων με θέμα τις «Αδικίες στο σύστημα μετεγγραφών μεταξύ των Ανώτατων Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων (Α.Ε.Ι.) της χώρας» κατέθεσε ο Γιάννης Σαρακιώτης. Αναφερόμενος στο θέμα, ο κ. Σαρακιώτης έκανε λόγο για αδικίες, καθώς η Κυβέρνηση της Ν.Δ. έχει δημιουργήσει ένα σύστημα κατ’ ουσία μη αντιστοιχίσεων των πανεπιστημιακών τμημάτων, με αποτέλεσμα το σύστημα των μετεγγραφών/μετακινήσεων των φοιτητών να βρίθει αδικιών και παραλήψεων.

Πηγή: LamiaFM1

Διαβάστε άλλες συνεντεύξεις μου

Γ. Σαρακιώτης: “Η ανάπτυξη του Τουρισμού Υγείας στη Φθιώτιδα περνάει μέσα από συνέργειες της επιχειρηματικής κοινότητας, της Αυτοδιοίκησης, και Πανεπιστημιακών Τμημάτων της περιοχής”

Ποιες είναι οι κινήσεις που πρέπει να γίνουν για την αντιμετώπιση των προβλημάτων και την ανάπτυξη ιαματικού τουρισμού στην περιοχή της Φθιώτιδας, αλλά και επιμέρους σχόλια αναφορικά με το Σχέδιο Νόμου που έχει αναρτηθεί στη δημόσια διαβούλευση για τις ιαματικές πηγές...

Διαβάστε Περισσότερα

Γ. Σαρακιώτης: “Η Ν.Δ. περνά νομοθετήματα για να μειώσει τους μισθούς των εργαζομένων την ώρα που κομματικά στελέχη τους αυξάνουν”

Στην εκπομπή “Kontra 24” με την Αναστασία Γιάμαλη και τον τηλεοπτικό σταθμό “Kontra Channel” είχε την ευκαιρία να σχολιάσει την επικαιρότητα (04/06) ο Βουλευτής Φθιώτιδας και Αναπληρωτής Τομεάρχης Ανάπτυξης & Επενδύσεων με αρμοδιότητα την Έρευνα & Τεχνολογία...

Διαβάστε Περισσότερα

Γ. Σαρακιώτης: “Μπορεί η Ν.Δ. να μην έφερε επενδύσεις από το εξωτερικό, αλλά έφερε μαφιόζους!”

Στην εκπομπή “Επί του Πιεστηρίου” με τον Γ. Σιαδήμα και τον τηλεοπτικό σταθμό “Kontra Channel” είχε την ευκαιρία να σχολιάσει την επικαιρότητα (02/06) ο Βουλευτής Φθιώτιδας και Αναπληρωτής Τομεάρχης Ανάπτυξης & Επενδύσεων με αρμοδιότητα την Έρευνα & Τεχνολογία...

Διαβάστε Περισσότερα