18/05/2021

Γ. Σαρακιώτης στον ΛΑΜΙΑ FM-1: «Έπεσαν οι μάσκες – Αδικεί την ίδια την εκπαίδευση το νομοσχέδιο της Νέας Δημοκρατίας»

«Δυστυχώς, ανικανότητα πολιτικών και μεγάλα επιχειρηματικά παιχνίδια στις πλάτες των λαών, έχουν οδηγήσει σε θεωρίες συνομωσίας που αφορούν τον εμβολιασμό κατά του COVID-19,» αναφέρει μέσα από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΛΑΜΙΑ FM-1, ο Βουλευτής Φθιώτιδας ΣΥ.ΡΙΖ.Α.- Π.Σ., Γιάννης Σαρακιώτης.

Στη συζήτηση για το νομοσχέδιο σχετικά με τη φαρμακευτική κάνναβη τοποθετήθηκε ο Βουλευτής Φθιώτιδας ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

Ο κ. Σαρακιώτης υπογράμμισε στον ΛΑΜΙΑ FM-1 ότι πρόκειται για βιομηχανία που πρέπει να ενισχυθεί προκειμένου να αναπτυχθεί και να συμβάλει αντίστοιχα στην εθνική οικονομία, αλλά απαιτεί και την ενίσχυση της Έρευνας.

«Είναι αδιανόητο να αναφερόμαστε στις ευνοϊκές κλιματολογικές συνθήκες, που επικρατούν στη χώρα μας, για τη συγκεκριμένη καλλιέργεια, αλλά την ίδια στιγμή να μην επιτρέπεται η έρευνα στις πανεπιστημιακές κλινικές για να αναπτυχθεί η σχετική τεχνογνωσία,» κατέληξε.

«Έπεσαν οι μάσκες για την υπόθεση Καλογρίτσα. Βρείτε μου σας παρακαλώ το ΣΥΡΙΖΑ TV που λένε, να το παρακολουθήσω κι εγώ,» αναφέρει με καυστικό τρόπο ο κ. Σαρακιώτης για το θέμα της επικαιρότητας, πως ο κ. Καλογρίτσας έδρασε σαν…λαγός στον διαγωνισμό με τις τηλεοπτικές άδειες, που διεξήχθη επί ημερών κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ.

Επίσης, κοινοβουλευτική ερώτηση προς το Υπουργείο Παιδείας & Θρησκευμάτων με θέμα τις «Αδικίες στο σύστημα μετεγγραφών μεταξύ των Ανώτατων Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων (Α.Ε.Ι.) της χώρας» κατέθεσε ο Γιάννης Σαρακιώτης. Αναφερόμενος στο θέμα, ο κ. Σαρακιώτης έκανε λόγο για αδικίες, καθώς η Κυβέρνηση της Ν.Δ. έχει δημιουργήσει ένα σύστημα κατ’ ουσία μη αντιστοιχίσεων των πανεπιστημιακών τμημάτων, με αποτέλεσμα το σύστημα των μετεγγραφών/μετακινήσεων των φοιτητών να βρίθει αδικιών και παραλήψεων.

Πηγή: LamiaFM1

Διαβάστε άλλες συνεντεύξεις μου

Γιάννης Σαρακιώτης στην ΕΡΤ: «Πολύχρωμα τιμολόγια ρεύματος: Η νέα εξαπάτηση των πολιτών από τη Ν.Δ.»

Στην τηλεοπτική εκπομπή «Συνδέσεις» της ΕΡΤ, με τον Κώστα Παπαχλιμίντζο και τη Χριστίνα Βίδου, εμφανίστηκε ο Βουλευτής Φθιώτιδας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-Προοδευτική-Συμμαχία και Τομεάρχης Δικαιοσύνης Γιάννης Σαρακιώτης, έχοντας την ευκαιρία να τοποθετηθεί για τις νέες...

Διαβάστε Περισσότερα

Γιάννης Σαρακιώτης στον ΑΝΤ1: «Τα περί “μετάλλαξης του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-Π.Σ.” αποτελούν προφάσεις εν αμαρτίαις»

Στην τηλεοπτική εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» του ΑΝΤ1, με το Γιώργο Παπαδάκη και τη Μαρία Αναστασοπούλου, εμφανίστηκε ο Βουλευτής Φθιώτιδας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-Προοδευτική-Συμμαχία και Τομεάρχης Δικαιοσύνης Γιάννης Σαρακιώτης, έχοντας την ευκαιρία να αναφερθεί στο θέμα της...

Διαβάστε Περισσότερα

Σαρακιώτης στον STAR FM 97.1: «Το νέο φορολογικό νομοσχέδιο συνιστά την απόλυτη εξαπάτηση της Κυβέρνησης προς τους πολίτες»

Τις εσωκομματικές εξελίξεις στον ΣΥ.ΡΙΖ.Α. - Προοδευτική Συμμαχία καθώς και άλλα θέματα της επικαιρότητας σχολίασε σε συνέντευξή του στην εκπομπή Ραδιο ... φόρουμ του STAR FM 97.1 με τη Μαρία Τσατζαλή, ο Βουλευτής Φθιώτιδας και Τομεάρχης Δικαιοσύνης του κόμματος,...

Διαβάστε Περισσότερα