27/02/2021

Γ. Σαρακιώτης στο “MEGA Σαββατοκύριακο”: «Οι εμβολιασμοί προχωρούν ικανοποιητικά μόνο για τα στελέχη της Ν.Δ.»

Στην τηλεοπτική εκπομπή του MEGA Channel «MEGA Σαββατοκύριακο» με τους Ντίνο Σιωμόπουλο και Στ. Γκαντώνα εμφανίστηκε (27/02) ο Βουλευτής Φθιώτιδας ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Προοδευτική Συμμαχία και Αναπληρωτής Τομεάρχης Ανάπτυξης και Επενδύσεων Γιάννης Σαρακιώτης, όπου είχε την ευκαιρία να σχολιάσει το γεγονός του εμβολιασμού εκτός λίστας των 24 στελεχών της Νέας Δημοκρατίας σε δομές πρόνοιας στη Θεσσαλονίκη, παίρνοντας τη θέση παιδιών με αναπηρία και χρονίως πάσχοντες, καθώς και τη διαχείριση της πανδημίας, και τα όσα τραγελαφικά συμβαίνουν με τους εμβολιασμούς των πολιτών στη Φθιώτιδα.

Αρχικά, ο Βουλευτής Φθιώτιδας τόνισε ότι:

«Για τους ικανοποιητικούς ρυθμούς του εμβολιασμού φαντάζομαι ο κ. Οικονόμου θα αναφέρεται σε εκείνους των στελεχών της Νέας Δημοκρατίας, που όπως είδαμε και στη Θεσσαλονίκη, 24 στελέχη της, εμβολιάστηκαν εκτός λίστας, με τα εμβόλια αυτά να προορίζονται για παιδιά με αναπηρία, είδαμε τον Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου, είδαμε συζύγους, συγγενικά πρόσωπα στελεχών της Νέας Δημοκρατίας το προηγούμενο χρονικό διάστημα να εμβολιάζονται εκτός σειράς. Άρα, για τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας πηγαίνει πολύ ικανοποιητικά ο εμβολιασμός»,

ενώ προσέθεσε λέγοντας:

«Η Πρόεδρος των ιδρυμάτων, που προφανώς κάλεσε τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας για να εμβολιαστούν θα παραιτηθεί; Θα διαγραφεί από στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας;»

Αναφερόμενος στη διαδικασία του εμβολιασμού για τους πολίτες της Φθιώτιδας, ο κ. Σαρακιώτης τόνισε ότι:

«Στο Νομό της Φθιώτιδας πηγαίνουμε σε όλους τους όμορους Νομούς και εμβολιαζόμαστε. Οι κάτοικοι του Δήμου Λοκρών πηγαίνουν στη Λιβαδειά, εκείνοι του Δήμου Αμφίκλειας – Ελάτειας πηγαίνουν στο Δίστομο και στην Ιτέα και από τη Λαμία πηγαίνουν ακόμη και στο Καρπενήσι», ενώ συμπλήρωσε λέγοντας:

«Είναι δυνατόν εν μέσω lock-down να μιλάμε για απαγόρευση των μετακινήσεων και την ίδια ώρα ένας άνθρωπος να πρέπει να πάει εκτός Φθιώτιδας, σε όλους τους γύρω νομούς για να εμβολιαστεί; Αυτό είναι το επιτελικό κράτος; Αυτός είναι ο σχεδιασμός των χιλίων και πλέον εμβολιαστικών κέντρων; Έχει αγανακτήσει όλος ο κόσμος με το πρόγραμμα που έχει εκπονήσει η Κυβέρνηση και με την υλοποίησή του.»

Τέλος, τοποθετούμενος για το θέμα του τουρισμού, ο κ. Σαρακιώτης σχολίασε:

«Πέρυσι την άνοιξη ο Υπουργός Τουρισμού, κ. Θεοχάρης, είχε κάνει τη δημόσια δήλωση ότι, ο κορονοϊός και η πανδημία, θα έχουν θετικές επιπτώσεις στον ελληνικό τουρισμό (!!!). Ακόμη περιμένουμε να δούμε τις θετικές επιπτώσεις για τις οποίες μιλούσε ο κ. Θεοχάρης.»

Αρχείο δελτίων τύπου

«Ο Γιάννης Σαρακιώτης για τις σοβαρές καθυστερήσεις στη διαδικασία ενιαίας ετήσιας ενίσχυσης των αγροτών μέσω του Ο.Σ.Δ.Ε.»

Με δήλωσή του, μετά από ερώτηση που κατέθεσαν Βουλευτές του ΣΥ.ΡΙΖ.Α., ο Βουλευτής Φθιώτιδας και Αναπληρωτής Τομεάρχης Ανάπτυξης και Επενδύσεων Γιάννης Σαρακιώτης σχολιάζει τις πρωτοφανείς καθυστερήσεις στη διαδικασία ενιαίας ετήσιας ενίσχυσης των αγροτών και...

Διαβάστε Περισσότερα

Γ. Σαρακιώτης: «Νομοσχέδιο του Υπ. Ανάπτυξης χωρίς σχέδιο για την ανάπτυξη»

Εισηγητής του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Προοδευτική Συμμαχία στο νομοσχέδιο του Υπουργείου Ανάπτυξης για την «Απλούστευση του πλαισίου άσκησης οικονομικών δραστηριοτήτων» ήταν (15/04) ο Βουλευτής Φθιώτιδας και Αναπληρωτής Τομεάρχης Ανάπτυξης και Επενδύσεων Γιάννης Σαρακιώτης. Αφού...

Διαβάστε Περισσότερα

Επιχειρηματικό Πάρκο Εξυγίανσης Οινοφύτων και Πανελλήνια Έκθεση Λαμίας: 2 χρόνια επιδεικτικής Κυβερνητικής αδιαφορίας

Ως εισηγητής της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης στη συνεδρίαση της Διαρκούς Επιτροπής Παραγωγής και Εμπορίου της Βουλής, επί του νομοσχεδίου του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων τοποθετήθηκε (13/04) ο Βουλευτής Φθιώτιδας και Αναπληρωτής Τομεάρχης Ανάπτυξης και...

Διαβάστε Περισσότερα