17/04/2022

Γ. Σαρακιώτης στο Mega: «Στις 16/4 η χονδρεμπορική τιμή του ρεύματος στη χώρα μας ανέρχονταν στα 253 ευρώ ενώ σε καμία άλλη χώρα της Ευρώπης δεν ξεπερνούσε τα 200 ευρώ»

Στην εκπομπή «Mega Σαββατοκύριακο» (17/04) με τον Ντίνο Σιωμόπουλο και τη Στέλλα Γκαντώνα εμφανίστηκε ο Βουλευτής Φθιώτιδας ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Προοδευτική Συμμαχία και Αναπληρωτής Τομεάρχης Ανάπτυξης και Επενδύσεων Γιάννης Σαρακιώτης, έχοντας την ευκαιρία να τοποθετηθεί επί του ζητήματος της ακρίβειας, το οποίο μαστίζει την ελληνική κοινωνία. Παρακάτω ακολουθούν σημεία και βίντεο των τοποθετήσεων του. 

«Επί 4,5 χρόνια ΣΥ.ΡΙΖ.Α., δεν υπήρξε καμία αύξηση στους λογαριασμούς ρεύματος και μάλιστα, είχαμε μεσοσταθμική μείωση των λογαριασμών ύψους 12%, κάτι που δεν συνέβη ποτέ μεταπολιτευτικά. Θα μπορούσε ένα στέλεχος της Ν.Δ. να εξηγήσει πώς είναι δυνατόν στις 16/4, η χονδρεμπορική τιμή του ηλεκτρικού ρεύματος στη χώρα μας να ανέρχεται στα 253 ευρώ και σε καμία άλλη χώρα της Ευρώπης να μην ξεπερνά τα 200 ευρώ; Ολόκληρο τον πλανήτη επηρεάζει αυτή η κρίση, αλλά πώς είναι δυνατόν η Ελλάδα να βάλλεται πολλαπλάσια; Πρόκειται για πλήρη ανικανότητα, πλήρη αδιαφορία και για κυβερνητικές πρωτοβουλίες, που μόνο σκοπό είχαν την εξυπηρέτηση ημετέρων συμφερόντων. Αυτά πληρώνει η ελληνική οικονομία αυτή τη στιγμή».

«Επί ΣΥ.ΡΙΖ.Α. και αμέσως μετά την έξοδο της χώρας από τα μνημόνια, ο κατώτατος μισθός αυξήθηκε κατά 27% για τους νέους και 11% για τους υπολοίπους εργαζομένους. Είναι δυνατόν σήμερα, εν μέσω τέτοιου κύματος ανατιμήσεων, να πανηγυρίζουν τα στελέχη της Ν.Δ. για την αύξηση ύψους 2%; Έχουμε στοιχεία, που δείχνουν ότι η αγοραστική δύναμη των πολιτών έχει μειωθεί κατά 14-15% και αναρωτιέμαι: Πού βρίσκεται η περίφημη “ανάπτυξη”, την οποία ευαγγελίζεται η Ν.Δ.;»

Διαβάστε άλλες συνεντεύξεις μου

Γ. Σαρακιώτης στο ERTNEWS: «Υπόλογος ο κ. Μητσοτάκης για όσα περιλαμβάνει η “δικογραφία Θεοδωρικάκου”»

Στην τηλεοπτική εκπομπή «Newsroom» του ERTNEWS, με τη Σταυρούλα Χριστοφιλέα και το Μάκη Προβατά, εμφανίστηκε ο Βουλευτής Φθιώτιδας και Συντονιστής Τομεαρχών του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-Προοδευτική-Συμμαχία Γιάννης Σαρακιώτης, έχοντας την ευκαιρία να τοποθετηθεί επί μείζονων θεμάτων...

Διαβάστε Περισσότερα

Γ. Σαρακιώτης στο OPEN: «Ελπιδοφόρο μήνυμα η πρωτιά του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-Προοδευτική Συμμαχία στις ηλικίες 17-35 ετών»

Στην τηλεοπτική εκπομπή «Ώρα Ελλάδος» του OPEN, με τον Παναγιώτη Στάθη και το Γιάννη Κολοκυθά, εμφανίστηκε ο Βουλευτής Φθιώτιδας και Συντονιστής Τομεαρχών του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-Προοδευτική-Συμμαχία Γιάννης Σαρακιώτης, έχοντας την ευκαιρία να τοποθετηθεί επί του αποτελέσματος...

Διαβάστε Περισσότερα

Σαρακιώτης: “Ο κ. Μητσοτάκης υποσχόταν ότι στο λιμάνι του Αγίου Κωνσταντίνου θα έρχονταν κρουαζιερόπλοια – Λίγους μήνες μετά δεν έχουμε ούτε το πλοίο της γραμμής”

Στο κεντρικό Δελτίο του ΕΝΑ Κεντρικής Ελλάδος σχολίασε την επικαιρότητα ο Βουλευτής Φθιώτιδας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Προοδευτική Συμμαχία, Γιάννης Σαρακιώτης. Παρακάτω ακολουθούν σημεία και βίντεο των τοποθετήσεων του. Ο κ. Μητσοτάκης υποσχόταν ότι το λιμάνι του Αγίου...

Διαβάστε Περισσότερα