15/07/2022

Γ. Σαρακιώτης στο TheCaller: “Ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α. ήταν, είναι και θα είναι έτοιμος για τη διακυβέρνηση της χώρας”

Την ευθύνη για την εκλογολογία φέρει αποκλειστικά ο κ. Μητσοτάκης καθώς τόσο ο ίδιος με δηλώσεις του, όσο και με διαρροές από το Μέγαρο Μαξίμου για εκλογές και με ημερομηνίες για κάλπες από τους υπουργούς του «φρόντισε» να αφήσει ανοιχτό το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών λέει ο αναπληρωτής τομεάρχης Ανάπτυξης του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Γιάννης Σαρακιώτης. 

Μιλώντας στο TheCaller WEB TV, o κ. Σαρακιώτης σχολιάζει πως παρά το γεγονός ότι ο πρωθυπουργός έκανε στροφή στο θέμα των εκλογών ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ εάν τις προκηρύξει θα είναι από τις ελάχιστες φορές που θα τον στηρίξει θεωρώντας ορθή την απόφασή του. Ο βουλευτής Φθιώτιδος επισημαίνει ότι στις κάλπες της απλής αναλογικής ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία θα είναι πρώτο κόμμα και με διαφορά, όμως θα απευθυνθεί και στις άλλες προοδευτικές δυνάμεις που θα μπουν στη Βουλή για τον σχηματισμό μιας προοδευτικής κυβέρνησης. Παρακάτω ακολουθούν σημεία και βίντεο των τοποθετήσεων του. 

Ο Πρωθυπουργός, εκτός από ευχές, καλό θα ήταν να αναλάβει και ουσιαστικές πρωτοβουλίες για τα θέματα της ακρίβειας, που δυστυχώς δεν βλέπουμε. Η εφαρμογή της ρήτρας αναπροσαρμογής στους λογαριασμούς του ηλεκτρικού ρεύματος δεν ήταν κάποιο “καιρικό φαινόμενο” αλλά πολιτική απόφαση, όπως απόφαση Μητσοτάκη ήταν και η πώληση του 17% της Δ.Ε.Η. και η απώλεια της πλειοψηφίας από το ελληνικό δημόσιο. Ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α. δικαιώνεται για ακόμη μια φορά, τώρα που ο φιλελεύθερος Μακρόν κρατικοποιεί τη γαλλική EDF δηλαδή την αντίστοιχη ΔΕΗ.

Η προκήρυξη πρόωρων εκλογών θα είναι μια από τις ελάχιστες σωστές αποφάσεις του κ. Μητσοτάκη. Πρέπει να μπει ένα τέλος στην τραγική κατάσταση που βιώνει η ελληνική κοινωνία εδώ και ένα μεγάλο χρονικό διάστημα. Ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α. ήταν, είναι και θα είναι έτοιμος.

Πηγή: TheCaller.gr

 

Διαβάστε άλλες συνεντεύξεις μου

Γ. Σαρακιώτης: “Τα στελέχη της Ν.Δ. είναι κολλημένα με την καρέκλα – Ζητείται λίγη αξιοπρέπεια”

Στη ραδιοφωνική συχνότητα του Καναλιού ΕΝΑ του 90.4 είχε την ευκαιρία να σχολιάσει την επικαιρότητα ο Βουλευτής Φθιώτιδας και Αν. Τομεάρχης Ανάπτυξης και Επενδύσεων του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. - Προοδευτική Συμμαχία, Γιάννης Σαρακιώτης. Παρακάτω ακολουθούν σημεία και βίντεο των...

Διαβάστε Περισσότερα

Γ. Σαρακιώτης: “Το Predator αγοράστηκε με χρήματα του ελληνικού λαού για να παρακολουθούνται οι αντίπαλοι και φίλοι του κ. Μητσοτάκη”

Την επικαιρότητα σχολίασε (14/11) ο Βουλευτής Φθιώτιδας και Αν. Τομεάρχης Ανάπτυξης & Επενδύσεων με αρμοδιότητα την Έρευνα & Τεχνολογία του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Προοδευτικής Συμμαχίας, Γιάννης Σαρακιώτης στο δελτίο Kontra News 9:30 με τον Γιώργο Μελιγγώνη. Παρακάτω...

Διαβάστε Περισσότερα

Γ. Σαρακιώτης στο Κανάλι της Βουλής: «Η Δημοκρατία μας νοσεί και ο ιός έχει ονοματεπώνυμο: Κυριάκος Μητσοτάκης»

«Η Δημοκρατία μας νοσεί. Νοσεί βαριά. Και η αιτία δεν είναι ο κορονοϊός. Ο ιός έχει ονοματεπώνυμο. Ονομάζεται Κυριάκος Μητσοτάκης. Αυτό είναι το δεδομένο, αυτό είναι το μόνο βέβαιο», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Αναπληρωτής Τομεάρχης Ανάπτυξης και Επενδύσεων, με αρμοδιότητα...

Διαβάστε Περισσότερα