15/07/2022

Γ. Σαρακιώτης στο TheCaller: “Ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α. ήταν, είναι και θα είναι έτοιμος για τη διακυβέρνηση της χώρας”

Την ευθύνη για την εκλογολογία φέρει αποκλειστικά ο κ. Μητσοτάκης καθώς τόσο ο ίδιος με δηλώσεις του, όσο και με διαρροές από το Μέγαρο Μαξίμου για εκλογές και με ημερομηνίες για κάλπες από τους υπουργούς του «φρόντισε» να αφήσει ανοιχτό το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών λέει ο αναπληρωτής τομεάρχης Ανάπτυξης του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Γιάννης Σαρακιώτης. 

Μιλώντας στο TheCaller WEB TV, o κ. Σαρακιώτης σχολιάζει πως παρά το γεγονός ότι ο πρωθυπουργός έκανε στροφή στο θέμα των εκλογών ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ εάν τις προκηρύξει θα είναι από τις ελάχιστες φορές που θα τον στηρίξει θεωρώντας ορθή την απόφασή του. Ο βουλευτής Φθιώτιδος επισημαίνει ότι στις κάλπες της απλής αναλογικής ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία θα είναι πρώτο κόμμα και με διαφορά, όμως θα απευθυνθεί και στις άλλες προοδευτικές δυνάμεις που θα μπουν στη Βουλή για τον σχηματισμό μιας προοδευτικής κυβέρνησης. Παρακάτω ακολουθούν σημεία και βίντεο των τοποθετήσεων του. 

Ο Πρωθυπουργός, εκτός από ευχές, καλό θα ήταν να αναλάβει και ουσιαστικές πρωτοβουλίες για τα θέματα της ακρίβειας, που δυστυχώς δεν βλέπουμε. Η εφαρμογή της ρήτρας αναπροσαρμογής στους λογαριασμούς του ηλεκτρικού ρεύματος δεν ήταν κάποιο “καιρικό φαινόμενο” αλλά πολιτική απόφαση, όπως απόφαση Μητσοτάκη ήταν και η πώληση του 17% της Δ.Ε.Η. και η απώλεια της πλειοψηφίας από το ελληνικό δημόσιο. Ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α. δικαιώνεται για ακόμη μια φορά, τώρα που ο φιλελεύθερος Μακρόν κρατικοποιεί τη γαλλική EDF δηλαδή την αντίστοιχη ΔΕΗ.

Η προκήρυξη πρόωρων εκλογών θα είναι μια από τις ελάχιστες σωστές αποφάσεις του κ. Μητσοτάκη. Πρέπει να μπει ένα τέλος στην τραγική κατάσταση που βιώνει η ελληνική κοινωνία εδώ και ένα μεγάλο χρονικό διάστημα. Ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α. ήταν, είναι και θα είναι έτοιμος.

Πηγή: TheCaller.gr

 

Διαβάστε άλλες συνεντεύξεις μου

Γ. Σαρακιώτης στο ΣΚΑΙ: «Δεν είδε, δεν άκουσε τίποτα για υποκλοπές ο Πρωθυπουργός περιορισμένης ευθύνης»

         Στο ραδιόφωνο και την τηλεόραση του ΣΚΑΙ είχε την ευκαιρία να τοποθετηθεί για το θέμα της παρακολούθησης πολιτικών και δημοσιογράφων από την υπαγόμενη στον Πρωθυπουργό Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών ο Βουλευτής Φθιώτιδας και Αναπληρωτής Τομεάρχης Ανάπτυξης και...

Διαβάστε Περισσότερα

Γ. Σαρακιώτης: “Η Ν.Δ. αντί να στηρίξει τη ΛΑΡΚΟ απολύει τους εργαζομένους, παρέχει ασυλία στον Διαχειριστή και επιδίδεται σε ένα πρωτοφανές πλιάτσικο”

Την επικαιρότητα σχολίασε (28/07) ο Βουλευτής Φθιώτιδας και Αναπληρωτής Τομεάρχης Ανάπτυξης & Επενδύσεων του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Προοδευτική Συμμαχία, Γιάννης Σαρακιώτης στη ραδιοφωνική συχνότητα “Στο Κόκκινο 105.5 FM” και τη δημοσιογράφο Βούλα Κεχαγιά. Παρακάτω...

Διαβάστε Περισσότερα

Ο Γ. Σαρακιώτης στον Λαμιακό Τύπο για τα αποτελέσματα της απογραφής στη Φθιώτιδα

Τα αποτελέσματα της έκθεσης της απογραφής που δημοσιεύθηκαν προσφάτως επιβεβαιώνουν το στρεβλό μοντέλο ανάπτυξης που εμπεδώθηκε στον τόπο μας. Ο συγκεντρωτισμός και ο υδροκεφαλισμός σε συνδυασμό με την υποχωρητικότητα μέρους του πολιτικού προσωπικού οδήγησαν τη...

Διαβάστε Περισσότερα