17/02/2021

Γ. Σαρακιώτης: “Τα κρούσματα της Πάρνηθας, της Ικαρίας και του Da Capo αποτέλεσμα της έλλειψη ενσυναίσθησης και της αλαζονείας του κ. Μητσοτάκη”

Στη ραδιοφωνική συχνότητα “Στο Κόκκινο 105.5” είχε την ευκαιρία να σχολιάσει την επικαιρότητα (16/02) ο Βουλευτής Φθιώτιδας και Αναπληρωτής Τομεάρχης Ανάπτυξης & Επενδύσεων, με αρμοδιότητα την Έρευνα & Τεχνολογία του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Προοδευτική Συμμαχία, Γιάννης Σαρακιώτης. Παρακάτω ακολουθούν σημεία και βίντεο των τοποθετήσεων του.

“Ας μην είμαστε τόσο αυστηροί με την Κυβέρνηση. Οι δρόμοι για το Κολωνάκι παρέμειναν ανοιχτοί και ο Πρωθυπουργός μας μπορεί να απολαμβάνει τον καφέ του στο da capo.”

“Στην Εθνική Οδό δεν υπήρχε ούτε νιφάδα χιονιού και δεκάδες άνθρωποι ήθελαν να μετακινηθούν από διάφορες περιοχές της Φθιώτιδας για αιμοκάθαρση και δεν μπορούσαν λόγω της παράλογης απόφασης της Κυβέρνησης να κλείσει “προληπτικά” τον αυτοκινητόδρομο.”

“Ο κ. Χρυσοχοΐδης ζήλεψε τη δόξα του κ. Μητσοτάκη και του κ. Κικίλια, οι οποίοι ανοιγοκλείνουν επιχειρήσεις και τις ζωές μας και είπε και ο ίδιος να κλείσει την Εθνική Οδό ζηλεύοντας τη δόξα των συναδέλφων του.”

“Όταν ο Πρωθυπουργός στις τοποθετήσεις και στις κινήσεις του βγάζει αυτή την αλαζονεία, είναι λογικό και οι Υπουργοί και οι Υφυπουργοί να ακολουθούν τον ίδιο δρόμο. Στην Πάρνηθα και στην Ικαρία βιώσαμε την έλλειψη ενσυναίσθησης του κ. Μητσοτάκη, αλλά η οργή του κόσμου πλέον ξεχειλίζει για τα λάθη στην αντιμετώπιση της υγειονομικής κρίσης, την έλλειψη πρωτοβουλιών στα οικονομικά ζητήματα και την παντελή απουσία του κράτους κατά τη διάρκεια της κακοκαιρίας.”

Διαβάστε άλλες συνεντεύξεις μου

Γιάννης Σαρακιώτης στην ΕΡΤ: «Πολύχρωμα τιμολόγια ρεύματος: Η νέα εξαπάτηση των πολιτών από τη Ν.Δ.»

Στην τηλεοπτική εκπομπή «Συνδέσεις» της ΕΡΤ, με τον Κώστα Παπαχλιμίντζο και τη Χριστίνα Βίδου, εμφανίστηκε ο Βουλευτής Φθιώτιδας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-Προοδευτική-Συμμαχία και Τομεάρχης Δικαιοσύνης Γιάννης Σαρακιώτης, έχοντας την ευκαιρία να τοποθετηθεί για τις νέες...

Διαβάστε Περισσότερα

Γιάννης Σαρακιώτης στον ΑΝΤ1: «Τα περί “μετάλλαξης του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-Π.Σ.” αποτελούν προφάσεις εν αμαρτίαις»

Στην τηλεοπτική εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» του ΑΝΤ1, με το Γιώργο Παπαδάκη και τη Μαρία Αναστασοπούλου, εμφανίστηκε ο Βουλευτής Φθιώτιδας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-Προοδευτική-Συμμαχία και Τομεάρχης Δικαιοσύνης Γιάννης Σαρακιώτης, έχοντας την ευκαιρία να αναφερθεί στο θέμα της...

Διαβάστε Περισσότερα

Σαρακιώτης στον STAR FM 97.1: «Το νέο φορολογικό νομοσχέδιο συνιστά την απόλυτη εξαπάτηση της Κυβέρνησης προς τους πολίτες»

Τις εσωκομματικές εξελίξεις στον ΣΥ.ΡΙΖ.Α. - Προοδευτική Συμμαχία καθώς και άλλα θέματα της επικαιρότητας σχολίασε σε συνέντευξή του στην εκπομπή Ραδιο ... φόρουμ του STAR FM 97.1 με τη Μαρία Τσατζαλή, ο Βουλευτής Φθιώτιδας και Τομεάρχης Δικαιοσύνης του κόμματος,...

Διαβάστε Περισσότερα