17/02/2021

Γ. Σαρακιώτης: “Τα κρούσματα της Πάρνηθας, της Ικαρίας και του Da Capo αποτέλεσμα της έλλειψη ενσυναίσθησης και της αλαζονείας του κ. Μητσοτάκη”

Στη ραδιοφωνική συχνότητα “Στο Κόκκινο 105.5” είχε την ευκαιρία να σχολιάσει την επικαιρότητα (16/02) ο Βουλευτής Φθιώτιδας και Αναπληρωτής Τομεάρχης Ανάπτυξης & Επενδύσεων, με αρμοδιότητα την Έρευνα & Τεχνολογία του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Προοδευτική Συμμαχία, Γιάννης Σαρακιώτης. Παρακάτω ακολουθούν σημεία και βίντεο των τοποθετήσεων του.

“Ας μην είμαστε τόσο αυστηροί με την Κυβέρνηση. Οι δρόμοι για το Κολωνάκι παρέμειναν ανοιχτοί και ο Πρωθυπουργός μας μπορεί να απολαμβάνει τον καφέ του στο da capo.”

“Στην Εθνική Οδό δεν υπήρχε ούτε νιφάδα χιονιού και δεκάδες άνθρωποι ήθελαν να μετακινηθούν από διάφορες περιοχές της Φθιώτιδας για αιμοκάθαρση και δεν μπορούσαν λόγω της παράλογης απόφασης της Κυβέρνησης να κλείσει “προληπτικά” τον αυτοκινητόδρομο.”

“Ο κ. Χρυσοχοΐδης ζήλεψε τη δόξα του κ. Μητσοτάκη και του κ. Κικίλια, οι οποίοι ανοιγοκλείνουν επιχειρήσεις και τις ζωές μας και είπε και ο ίδιος να κλείσει την Εθνική Οδό ζηλεύοντας τη δόξα των συναδέλφων του.”

“Όταν ο Πρωθυπουργός στις τοποθετήσεις και στις κινήσεις του βγάζει αυτή την αλαζονεία, είναι λογικό και οι Υπουργοί και οι Υφυπουργοί να ακολουθούν τον ίδιο δρόμο. Στην Πάρνηθα και στην Ικαρία βιώσαμε την έλλειψη ενσυναίσθησης του κ. Μητσοτάκη, αλλά η οργή του κόσμου πλέον ξεχειλίζει για τα λάθη στην αντιμετώπιση της υγειονομικής κρίσης, την έλλειψη πρωτοβουλιών στα οικονομικά ζητήματα και την παντελή απουσία του κράτους κατά τη διάρκεια της κακοκαιρίας.”

Διαβάστε άλλες συνεντεύξεις μου

Συνέντευξη Γ. Σαρακιώτη στο Polis Post

Κύριε Σαρακιώτη, το τελευταίο χρονικό διάστημα η επικαιρότητα έχει στρέψει το βλέμμα της στον πολιτισμό και μάλιστα σε μία μελανή εκδοχή του. Τι συμβαίνει τελικά με τον πολιτισμό στην χώρα μας και ποια είναι η ευθύνη του Υπουργείου Πολιτισμού; Τα όσα βλέπουν το φως...

Διαβάστε Περισσότερα

Γ. Σαρακιώτης στο “MEGA Σαββατοκύριακο”: «Οι εμβολιασμοί προχωρούν ικανοποιητικά μόνο για τα στελέχη της Ν.Δ.»

Στην τηλεοπτική εκπομπή του MEGA Channel «MEGA Σαββατοκύριακο» με τους Ντίνο Σιωμόπουλο και Στ. Γκαντώνα εμφανίστηκε (27/02) ο Βουλευτής Φθιώτιδας ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Προοδευτική Συμμαχία και Αναπληρωτής Τομεάρχης Ανάπτυξης και Επενδύσεων Γιάννης Σαρακιώτης, όπου είχε την...

Διαβάστε Περισσότερα

Γ. Σαρακιώτης: “Σοκαρισμένη η κοινωνία με την αποκάλυψη ενός κυκλώματος που βίαζε ανήλικους”

Στην εκπομπή του ACTION 24, Briefing με τον Γ. Πιέρρο, είχε τη δυνατότητα να σχολιάσει τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις (25/02) ο Βουλευτής Φθιώτιδας και Αναπληρωτής Τομεάρχης Ανάπτυξης & Επενδύσεων με αρμοδιότητα την Έρευνα & Τεχνολογία, Γιάννης Σαρακιώτης....

Διαβάστε Περισσότερα