16/10/2020

Γ. Σαρακιώτης: “Τα στελέχη της Ν.Δ. ανησυχούν για το εσωτερικό του ΣΥ.ΡΙΖ.Α., αλλά και εγώ ανησυχώ για το εσωτερικό της Ν.Δ.”

Στην εκπομπή “Briefing” του τηλεοπτικού σταθμού Action 24 εμφανίστηκε ο Βουλευτής Φθιώτιδας ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Προοδευτική Συμμαχία Γιάννης Σαρακιώτης και είχε την ευκαιρία να αναφερθεί σε ζητήματα της επικαιρότητας. Ακολουθούν αποσπάσματα από όσα είπε:

“Η συνήγορος της οικογένειας του Παύλου Φύσσα ανέφερε ότι “δεν είναι δυνατόν να εκφέρουν άποψη για την καθυστέρηση της δίκης αυτοί που δεν πέρασαν ούτε απ’ έξω από το δικαστήριο επί 5,5 χρόνια” όπως και ότι “η παρελκυστική τακτική των κατηγορουμένων οδήγησε στην καθυστέρηση”. Αντί να προβάλλονται οι τοποθετήσεις αυτών των ανθρώπων, που είχαν ενεργό ρόλο στη δίκη, προβάλλονται εκείνες των πάσης φύσεως δημοσιολογούντων.”
“Τα στελέχη της Ν.Δ. ανησυχούν για το εσωτερικό του ΣΥ.ΡΙΖ.Α., αλλά και εγώ ανησυχώ για το εσωτερικό της Ν.Δ.. Τους εύχομαι να βρουν επιτέλους έναν εισηγητή για να φέρουν τις κυρώσεις συνεργασίας με τη Βόρεια Μακεδονία.”
“Όταν τολμήσαμε έστω να δημοσιοποιήσουμε τη σκέψη για επέκταση των χωρικών υδάτων στα 12 ν.μ. στο Ιόνιο, ο κ. Κουμουτσάκος μίλησε για “προδοσία” και ο κ. Γεωργιάδης για “κερκόπορτα”. Παρ’ όλα αυτά, προχωρήσαμε στις προπαρασκευαστικές ενέργειες με ειδικούς εμπειρογνώμονες και την Υδρογραφική Υπηρεσία του Π.Ν., αλλά όλα σταμάτησαν όταν ανέλαβε η Ν.Δ..”
“Με τη Συμφωνία των Πρεσπών τηρήθηκαν όλες οι κόκκινες γραμμές, αλλά με ευθύνη της Ν.Δ. το πολιτικό σύστημα δεν προχώρησε ενωμένο χωρίς να διχάσει τον ελληνικό λαό. Δυστυχώς δεν υπήρξαν πολλοί δημοσιογράφοι, που να βοήθησαν προς αυτή την κατεύθυνση τα προηγούμενα χρόνια.”

 

Διαβάστε άλλες συνεντεύξεις μου

Γ. Σαρακιώτης: “Η Ν.Δ. υποσχόταν μόνο φοροελαφρύνσεις και σήμερα ετοιμάζεται για φοροεπιδρομή”

Στο Κεντρικό Δελτίο του STAR Κεντρικής Ελλάδος με τη δημοσιογράφο Λένα Παράσκευα σχολίασε την επικαιρότητα ο Βουλευτής Φθιώτιδας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Προοδευτική Συμμαχία, Γιάννης Σαρακιώτης. Παρακάτω ακολουθούν σημεία και βίντεο των τοποθετήσεων του.  Ο Αλέξης Τσίπρας...

Διαβάστε Περισσότερα

Γιάννης Σαρακιώτης στην ΕΡΤ: «Πολύχρωμα τιμολόγια ρεύματος: Η νέα εξαπάτηση των πολιτών από τη Ν.Δ.»

Στην τηλεοπτική εκπομπή «Συνδέσεις» της ΕΡΤ, με τον Κώστα Παπαχλιμίντζο και τη Χριστίνα Βίδου, εμφανίστηκε ο Βουλευτής Φθιώτιδας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-Προοδευτική-Συμμαχία και Τομεάρχης Δικαιοσύνης Γιάννης Σαρακιώτης, έχοντας την ευκαιρία να τοποθετηθεί για τις νέες...

Διαβάστε Περισσότερα

Γιάννης Σαρακιώτης στον ΑΝΤ1: «Τα περί “μετάλλαξης του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-Π.Σ.” αποτελούν προφάσεις εν αμαρτίαις»

Στην τηλεοπτική εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» του ΑΝΤ1, με το Γιώργο Παπαδάκη και τη Μαρία Αναστασοπούλου, εμφανίστηκε ο Βουλευτής Φθιώτιδας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-Προοδευτική-Συμμαχία και Τομεάρχης Δικαιοσύνης Γιάννης Σαρακιώτης, έχοντας την ευκαιρία να αναφερθεί στο θέμα της...

Διαβάστε Περισσότερα