16/10/2020

Γ. Σαρακιώτης: “Τα στελέχη της Ν.Δ. ανησυχούν για το εσωτερικό του ΣΥ.ΡΙΖ.Α., αλλά και εγώ ανησυχώ για το εσωτερικό της Ν.Δ.”

Στην εκπομπή “Briefing” του τηλεοπτικού σταθμού Action 24 εμφανίστηκε ο Βουλευτής Φθιώτιδας ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Προοδευτική Συμμαχία Γιάννης Σαρακιώτης και είχε την ευκαιρία να αναφερθεί σε ζητήματα της επικαιρότητας. Ακολουθούν αποσπάσματα από όσα είπε:

“Η συνήγορος της οικογένειας του Παύλου Φύσσα ανέφερε ότι “δεν είναι δυνατόν να εκφέρουν άποψη για την καθυστέρηση της δίκης αυτοί που δεν πέρασαν ούτε απ’ έξω από το δικαστήριο επί 5,5 χρόνια” όπως και ότι “η παρελκυστική τακτική των κατηγορουμένων οδήγησε στην καθυστέρηση”. Αντί να προβάλλονται οι τοποθετήσεις αυτών των ανθρώπων, που είχαν ενεργό ρόλο στη δίκη, προβάλλονται εκείνες των πάσης φύσεως δημοσιολογούντων.”
“Τα στελέχη της Ν.Δ. ανησυχούν για το εσωτερικό του ΣΥ.ΡΙΖ.Α., αλλά και εγώ ανησυχώ για το εσωτερικό της Ν.Δ.. Τους εύχομαι να βρουν επιτέλους έναν εισηγητή για να φέρουν τις κυρώσεις συνεργασίας με τη Βόρεια Μακεδονία.”
“Όταν τολμήσαμε έστω να δημοσιοποιήσουμε τη σκέψη για επέκταση των χωρικών υδάτων στα 12 ν.μ. στο Ιόνιο, ο κ. Κουμουτσάκος μίλησε για “προδοσία” και ο κ. Γεωργιάδης για “κερκόπορτα”. Παρ’ όλα αυτά, προχωρήσαμε στις προπαρασκευαστικές ενέργειες με ειδικούς εμπειρογνώμονες και την Υδρογραφική Υπηρεσία του Π.Ν., αλλά όλα σταμάτησαν όταν ανέλαβε η Ν.Δ..”
“Με τη Συμφωνία των Πρεσπών τηρήθηκαν όλες οι κόκκινες γραμμές, αλλά με ευθύνη της Ν.Δ. το πολιτικό σύστημα δεν προχώρησε ενωμένο χωρίς να διχάσει τον ελληνικό λαό. Δυστυχώς δεν υπήρξαν πολλοί δημοσιογράφοι, που να βοήθησαν προς αυτή την κατεύθυνση τα προηγούμενα χρόνια.”

 

Διαβάστε άλλες συνεντεύξεις μου

Γ. Σαρακιώτης στην εφημερίδα “Στέρεα Νέα”: «Πρώτο μέλημα μας η κοινωνία να σταθεί και πάλι στα πόδια της»

Τις σκέψεις και τους προβληματισμούς του για θέματα της τοπικής και όχι μόνο επικαιρότητας εκφράζει σε συνέντευξη που παραχώρησε στα «ΣΤΕΡΕΑ ΝΕΑ» ο Βουλευτής Φθιώτιδας του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Σαρακιώτης. Ο κ. Σαρακιώτης μιλά για την επέκταση της δομής στις Θερμοπύλες, την...

Διαβάστε Περισσότερα

Γ. Σαρακιώτης: “Όσο η χώρα μας δεν απαντά με αποφασιστικότητα, η τουρκική επιθετικότητα θα αυξάνεται”

Στην ραδιοφωνική συχνότητα "Παραπολιτικά FM 90,1" παραχώρησε συνέντευξη ο Βουλευτής Φθιώτιδας ΣΥ.ΡΙΖ.Α. - Προοδευτική Συμμαχία Γιάννης Σαρακιώτης. Ακολουθούν ενδεικτικά αποσπάσματα απ' όσα σημείωσε: "Ο Ν. Κοτζιάς ήταν ο πρώτος Υπουργός Εξωτερικών, ο οποίος ενέπλεξε...

Διαβάστε Περισσότερα

Γ. Σαρακιώτης: “Το Δεκέμβριο του 2019 ο Αλ. Τσίπρας είχε προειδοποιήσει: “Ή κυρώσεις ή φρεγάτες”. Δυστυχώς φθάνουμε τελικά στις φρεγάτες…”

Στην εκπομπή "Βήμα για Όλους" του Star Κεντρικής Ελλάδας με το Γιώργο Σιμόπουλο εμφανίστηκε ο Βουλευτής Φθιώτιδας ΣΥ.ΡΙΖ.Α. - Προοδευτική Συμμαχία Γιάννης Σαρακιώτης σχολιάζοντας θέματα της κεντρικής επικαιρότητας, αλλά και φλέγοντα ζητήματα που απασχολούν τους...

Διαβάστε Περισσότερα