30/09/2020

Γ. Σαρακιώτης: «Τα στελέχη της Ν.Δ. στη Φθιώτιδα παίζουν το “μουντζούρη” για τις Θερμοπύλες»

Στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων (30/9) του STAR Κεντρικής Ελλάδας με τη Λένα Παρασκευά είχε την ευκαιρία να τοποθετηθεί για το μείζον θέμα της δρομολογούμενης από την Κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας επέκτασης της υφιστάμενης δομής προσωρινής φιλοξενίας προσφύγων – μεταναστών στην περιοχή των Θερμοπυλών και τη στάση των κυβερνητικών παραγόντων καθώς και των στελεχών της κυβερνώσας παράταξης, ο Βουλευτής Φθιώτιδας και Αναπληρωτής Τομεάρχης για την Έρευνα & Τεχνολογία, Γιάννης Σαρακιώτης. Παρακάτω ακολουθούν σημεία και το βίντεο των τοποθετήσεων του. 

“Μιλάμε για τον ορισμό της προχειρότητας, της ανικανότητας και της παντελούς έλλειψης σχεδίου, όσον αφορά τη διαχείριση του προσφυγικού στη Φθιώτιδα, αλλά και τις εκδηλώσεις για την επέτειο της Μάχης των Θερμοπυλών. Μία μοναδική ευκαιρία για την προβολή της χώρας μας σε ολόκληρο τον πλανήτη, η κυβέρνηση και τα στελέχη της Ν.Δ. στη Φθιώτιδα αντί να την εκμεταλλευτούν, παίζουν το “κρυφτό” και το “μουτζούρη”.”

Μας έλεγαν ότι είναι συνολική επιλογή της κυβέρνησης να αναβαθμιστεί ο χώρος των Θερμοπυλών, αλλά υπέγραψαν 3 Υπουργοί της Κυβέρνησης, προκειμένου να γίνει επέκταση του κέντρου φιλοξενίας μεταναστών στις Θερμοπύλες. Και κάποιοι λένε ότι “δε γνωρίζουν” και κάποιοι άλλοι ότι “φταίει ο ένας ή άλλος”. Ποιες ενέργειες έκανε η κα Μενδώνη, που ήρθε και ξαναήρθε στις Θερμοπύλες, για την ανάδειξη της πολιτιστικής μας κληρονομιάς;”

“Η κα Μενδώνη αναφέρθηκε σε “πλούσιες δράσεις” και αναρωτιέμαι: Αυτές είναι οι πλούσιες δράσεις στις Θερμοπύλες και στη Λαμία; Δεν μπορούμε να δεχόμαστε πλέον τη μοίρα μας παθητικά. Οφείλουμε να αντιδρούμε σε ό,τι μας επιφυλάσσει η κυβέρνηση, χωρίς να ρωτά τις τοπικές κοινωνίες και τους φορείς.”

 

Διαβάστε άλλες συνεντεύξεις μου

Ομιλία Σαρακιώτη για το φορολογικό νομοσχέδιο και για τροπολογία για ΛΑΡΚΟ

Με ομιλία του στη Βουλή τοποθετήθηκε επί του φορολογικού νομοσχεδίου ο Βουλευτής Φθιώτιδας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-Προοδευτική Συμμαχία και Τομεάρχης Δικαιοσύνης Γιάννης Σαρακιώτης. Στο πλαίσιο της κοινοβουλευτικής συζήτησης, μάλιστα, κατέθεσε τροπολογία, μαζί με ακόμη 6...

Διαβάστε Περισσότερα

Γ. Σαρακιώτης και Βουλευτές ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Π.Σ.: «Η ακαρπία της ελιάς αφήνει χωρίς εισόδημα τους ελαιοπαραγωγούς της Φθιώτιδας και της χώρας – Επιτακτική ανάγκη η στήριξή τους»

Για το αν προτίθεται και πώς να αντισταθμίσει - αναπληρώσει τα απολεσθέντα εισοδήματα των ελαιοπαραγωγών της Φθιώτιδας και της χώρας εξαιτίας της εκτεταμένης περιόδου ακαρπίας της ελιάς, ρωτούν ο Τομεάρχης Δικαιοσύνης και Βουλευτής Φθιώτιδας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. –...

Διαβάστε Περισσότερα

Γ. Σαρακιώτης: “Η Ν.Δ. υποσχόταν μόνο φοροελαφρύνσεις και σήμερα ετοιμάζεται για φοροεπιδρομή”

Στο Κεντρικό Δελτίο του STAR Κεντρικής Ελλάδος με τη δημοσιογράφο Λένα Παράσκευα σχολίασε την επικαιρότητα ο Βουλευτής Φθιώτιδας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Προοδευτική Συμμαχία, Γιάννης Σαρακιώτης. Παρακάτω ακολουθούν σημεία και βίντεο των τοποθετήσεων του.  Ο Αλέξης Τσίπρας...

Διαβάστε Περισσότερα