14/12/2021

Γ. Σαρακιώτης: “Τα 800 εκατ. ευρώ μέρισμα του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. τα αποκαλούσαν ψίχουλα – Τα 200 εκατ. σήμερα τί είναι;”

Την επικαιρότητα σχολίασε (13/12) στην εκπομπή “Παρεμβάσεις” του τηλεοπτικού σταθμού BLUE SKY TV ο Βουλευτής Φθιώτιδας και Αναπληρωτής Τομεάρχης Ανάπτυξης & Επενδύσεων του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Προοδευτική Συμμαχία. Παρακάτω ακολουθούν σημεία και βίντεο των τοποθετήσεων του. 

Για μια μεγάλη περίοδο στα ΜΜΕ προβαλλόταν ο “Μεσσίας Λοβέρδος”, αλλά πλέον ξεχάστηκε και αποθεώνεται ο “Μεσσίας Ανδρουλάκης”. Κάποιοι προσπαθούν να δημιουργήσουν έναν “αντι-Τσίπρα” στην Κεντροαριστερά, αλλά το εγχείρημά τους δε θα πετύχει.

Ο κ. Μητσοτάκης έδειξε το ιδεολογικό πρόσημό του από την πρώτη στιγμή, που ανέλαβε τη διακυβέρνηση της χώρας, μέσω του τρόπου με τον οποίο χειρίζεται την Ε.Υ.Π.. Έκανε τη χώρα… Βόρειο Κορέα.

Ο κ. Χατζηδάκης δήλωνε το Σεπτέμβριο του 2019 ότι “προχωρά σε μεταρρυθμίσεις στη Δ.Ε.Η. και θα έχουμε πιο φθηνή ηλεκτρική ενέργεια”, ενώ το Δεκέμβριο του 2020 ανέφερε ότι “δεν υπάρχει ούτε 1 περίπτωση στο τρισεκατομμύριο να αυξηθούν οι τιμές του ρεύματος – δε θα το επιτρέψουμε”. Την αξιοπιστία της Κυβέρνησης τη βιώνει ο κάθε συμπολίτης μας, που ανοίγει τους λογαριασμούς του ρεύματος τους τελευταίους μήνες.

Δεν είναι δυνατόν, εν μέσω ενεργειακής κρίσης, η Κυβέρνηση να ξεπουλά το 17% της Δ.Ε.Η. και να χάνει την πλειοψηφία.

Επί των ημερών του “κακού ΣΥ.ΡΙΖ.Α.” δόθηκε η 13η σύνταξη, την οποία υπερψήφισε η Ν.Δ. και δεσμεύτηκε προεκλογικά ότι “δε θα την καταργήσει”. Παρ’ όλα αυτά την κατήργησε για δεύτερη φορά, όπως και επί Κυβέρνησης Σαμαρά.

Αν τα 800 εκατ. ευρώ, που δίνονταν τα προηγούμενα χρόνια ως κοινωνικό μέρισμα, θεωρούνταν “ψίχουλα” για τη Ν.Δ., τα 200 εκατ. ευρώ, που δίνει τώρα η Κυβέρνηση Μητσοτάκη, τί είναι;

Διαβάστε άλλες συνεντεύξεις μου

Σαρακιώτης: “Η κοινωνία αντιμετωπίζει σειρά προβλημάτων και οφείλουμε να την αφουγκραστούμε”

Στη ραδιοφωνική συχνότητα Παραπολιτικά FM 90.1 και την εκπομπή Μπρα ντε φερ με τους Χριστίνα Κοράη και Δημήτρη Τάκη, είχε την ευκαιρία να σχολιάσει την επικαιρότητα ο βουλευτής Φθιώτιδας και συντονιστής Τομεαρχών του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. - Προοδευτική Συμμαχία, Γιάννης...

Διαβάστε Περισσότερα

Σαρακιώτης στην Κόντρα: «Η ελληνική κοινωνία βιώνει την παταγώδη αποτυχία της πολιτικής της Κυβέρνησης στον τομέα της ενέργειας»

Αυξήσεις πάλι στις τιμές του ηλεκτρικού ρεύματος, επιστροφές επιδοτήσεων ρεύματος που ζητάει η Κυβέρνηση από μικρομεσαίες επιχειρήσεις… Πόσο αντέχει πλέον ο πολίτης και ο μικρομεσαίος επιχειρηματίας; Έχει ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-Π.Σ. εναλλακτική πρόταση για την αντιμετώπιση των...

Διαβάστε Περισσότερα

Σαρακιώτης: «Ο κ. Χατζηδάκης υπερφορολογεί τους ελεύθερους επαγγελματίες και αυτοαπασχολούμενους»

Στην τηλεοπτική συχνότητα του ATTICA TV σχολίασε την επικαιρότητα ο Συντονιστής Τομεαρχών και Βουλευτής Φθιώτιδας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. - Προοδευτική Συμμαχία, Γιάννης Σαρακιώτης. Παρακάτω ακολουθούν σημεία και βίντεο των τοποθετήσεων του.  Η πολυεθνική Sonoco διαθέτει 73...

Διαβάστε Περισσότερα