14/12/2021

Γ. Σαρακιώτης: “Τα 800 εκατ. ευρώ μέρισμα του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. τα αποκαλούσαν ψίχουλα – Τα 200 εκατ. σήμερα τί είναι;”

Την επικαιρότητα σχολίασε (13/12) στην εκπομπή “Παρεμβάσεις” του τηλεοπτικού σταθμού BLUE SKY TV ο Βουλευτής Φθιώτιδας και Αναπληρωτής Τομεάρχης Ανάπτυξης & Επενδύσεων του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Προοδευτική Συμμαχία. Παρακάτω ακολουθούν σημεία και βίντεο των τοποθετήσεων του. 

Για μια μεγάλη περίοδο στα ΜΜΕ προβαλλόταν ο “Μεσσίας Λοβέρδος”, αλλά πλέον ξεχάστηκε και αποθεώνεται ο “Μεσσίας Ανδρουλάκης”. Κάποιοι προσπαθούν να δημιουργήσουν έναν “αντι-Τσίπρα” στην Κεντροαριστερά, αλλά το εγχείρημά τους δε θα πετύχει.

Ο κ. Μητσοτάκης έδειξε το ιδεολογικό πρόσημό του από την πρώτη στιγμή, που ανέλαβε τη διακυβέρνηση της χώρας, μέσω του τρόπου με τον οποίο χειρίζεται την Ε.Υ.Π.. Έκανε τη χώρα… Βόρειο Κορέα.

Ο κ. Χατζηδάκης δήλωνε το Σεπτέμβριο του 2019 ότι “προχωρά σε μεταρρυθμίσεις στη Δ.Ε.Η. και θα έχουμε πιο φθηνή ηλεκτρική ενέργεια”, ενώ το Δεκέμβριο του 2020 ανέφερε ότι “δεν υπάρχει ούτε 1 περίπτωση στο τρισεκατομμύριο να αυξηθούν οι τιμές του ρεύματος – δε θα το επιτρέψουμε”. Την αξιοπιστία της Κυβέρνησης τη βιώνει ο κάθε συμπολίτης μας, που ανοίγει τους λογαριασμούς του ρεύματος τους τελευταίους μήνες.

Δεν είναι δυνατόν, εν μέσω ενεργειακής κρίσης, η Κυβέρνηση να ξεπουλά το 17% της Δ.Ε.Η. και να χάνει την πλειοψηφία.

Επί των ημερών του “κακού ΣΥ.ΡΙΖ.Α.” δόθηκε η 13η σύνταξη, την οποία υπερψήφισε η Ν.Δ. και δεσμεύτηκε προεκλογικά ότι “δε θα την καταργήσει”. Παρ’ όλα αυτά την κατήργησε για δεύτερη φορά, όπως και επί Κυβέρνησης Σαμαρά.

Αν τα 800 εκατ. ευρώ, που δίνονταν τα προηγούμενα χρόνια ως κοινωνικό μέρισμα, θεωρούνταν “ψίχουλα” για τη Ν.Δ., τα 200 εκατ. ευρώ, που δίνει τώρα η Κυβέρνηση Μητσοτάκη, τί είναι;

Διαβάστε άλλες συνεντεύξεις μου

Γιάννης Σαρακιώτης στην ΕΡΤ: «Πολύχρωμα τιμολόγια ρεύματος: Η νέα εξαπάτηση των πολιτών από τη Ν.Δ.»

Στην τηλεοπτική εκπομπή «Συνδέσεις» της ΕΡΤ, με τον Κώστα Παπαχλιμίντζο και τη Χριστίνα Βίδου, εμφανίστηκε ο Βουλευτής Φθιώτιδας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-Προοδευτική-Συμμαχία και Τομεάρχης Δικαιοσύνης Γιάννης Σαρακιώτης, έχοντας την ευκαιρία να τοποθετηθεί για τις νέες...

Διαβάστε Περισσότερα

Γιάννης Σαρακιώτης στον ΑΝΤ1: «Τα περί “μετάλλαξης του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-Π.Σ.” αποτελούν προφάσεις εν αμαρτίαις»

Στην τηλεοπτική εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» του ΑΝΤ1, με το Γιώργο Παπαδάκη και τη Μαρία Αναστασοπούλου, εμφανίστηκε ο Βουλευτής Φθιώτιδας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-Προοδευτική-Συμμαχία και Τομεάρχης Δικαιοσύνης Γιάννης Σαρακιώτης, έχοντας την ευκαιρία να αναφερθεί στο θέμα της...

Διαβάστε Περισσότερα

Σαρακιώτης στον STAR FM 97.1: «Το νέο φορολογικό νομοσχέδιο συνιστά την απόλυτη εξαπάτηση της Κυβέρνησης προς τους πολίτες»

Τις εσωκομματικές εξελίξεις στον ΣΥ.ΡΙΖ.Α. - Προοδευτική Συμμαχία καθώς και άλλα θέματα της επικαιρότητας σχολίασε σε συνέντευξή του στην εκπομπή Ραδιο ... φόρουμ του STAR FM 97.1 με τη Μαρία Τσατζαλή, ο Βουλευτής Φθιώτιδας και Τομεάρχης Δικαιοσύνης του κόμματος,...

Διαβάστε Περισσότερα