14/12/2021

Γ. Σαρακιώτης: “Τα 800 εκατ. ευρώ μέρισμα του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. τα αποκαλούσαν ψίχουλα – Τα 200 εκατ. σήμερα τί είναι;”

Την επικαιρότητα σχολίασε (13/12) στην εκπομπή “Παρεμβάσεις” του τηλεοπτικού σταθμού BLUE SKY TV ο Βουλευτής Φθιώτιδας και Αναπληρωτής Τομεάρχης Ανάπτυξης & Επενδύσεων του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Προοδευτική Συμμαχία. Παρακάτω ακολουθούν σημεία και βίντεο των τοποθετήσεων του. 

Για μια μεγάλη περίοδο στα ΜΜΕ προβαλλόταν ο “Μεσσίας Λοβέρδος”, αλλά πλέον ξεχάστηκε και αποθεώνεται ο “Μεσσίας Ανδρουλάκης”. Κάποιοι προσπαθούν να δημιουργήσουν έναν “αντι-Τσίπρα” στην Κεντροαριστερά, αλλά το εγχείρημά τους δε θα πετύχει.

Ο κ. Μητσοτάκης έδειξε το ιδεολογικό πρόσημό του από την πρώτη στιγμή, που ανέλαβε τη διακυβέρνηση της χώρας, μέσω του τρόπου με τον οποίο χειρίζεται την Ε.Υ.Π.. Έκανε τη χώρα… Βόρειο Κορέα.

Ο κ. Χατζηδάκης δήλωνε το Σεπτέμβριο του 2019 ότι “προχωρά σε μεταρρυθμίσεις στη Δ.Ε.Η. και θα έχουμε πιο φθηνή ηλεκτρική ενέργεια”, ενώ το Δεκέμβριο του 2020 ανέφερε ότι “δεν υπάρχει ούτε 1 περίπτωση στο τρισεκατομμύριο να αυξηθούν οι τιμές του ρεύματος – δε θα το επιτρέψουμε”. Την αξιοπιστία της Κυβέρνησης τη βιώνει ο κάθε συμπολίτης μας, που ανοίγει τους λογαριασμούς του ρεύματος τους τελευταίους μήνες.

Δεν είναι δυνατόν, εν μέσω ενεργειακής κρίσης, η Κυβέρνηση να ξεπουλά το 17% της Δ.Ε.Η. και να χάνει την πλειοψηφία.

Επί των ημερών του “κακού ΣΥ.ΡΙΖ.Α.” δόθηκε η 13η σύνταξη, την οποία υπερψήφισε η Ν.Δ. και δεσμεύτηκε προεκλογικά ότι “δε θα την καταργήσει”. Παρ’ όλα αυτά την κατήργησε για δεύτερη φορά, όπως και επί Κυβέρνησης Σαμαρά.

Αν τα 800 εκατ. ευρώ, που δίνονταν τα προηγούμενα χρόνια ως κοινωνικό μέρισμα, θεωρούνταν “ψίχουλα” για τη Ν.Δ., τα 200 εκατ. ευρώ, που δίνει τώρα η Κυβέρνηση Μητσοτάκη, τί είναι;

Διαβάστε άλλες συνεντεύξεις μου

Γ. Σαρακιώτης: “Θρηνούμε διαρκώς ανθρώπινες απώλειες, στα νοσοκομεία…και η Κυβέρνηση στέλνει τα ΜΑΤ στο “Παίδων Πεντέλης”

Την επικαιρότητα σχολίασε (18/01) ο Βουλευτής Φθιώτιδας και Αναπληρωτής Τομεάρχης Ανάπτυξης & Επενδύσεων του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. - Προοδευτική Συμμαχία, Γιάννης Σαρακιώτης στην εκπομπή Πρωινή Επισκόπηση του τηλεοπτικού σταθμού της Βουλής των Ελλήνων. Παρακάτω ακολουθούν...

Διαβάστε Περισσότερα

Γ. Σαρακιώτης: “Από εκεί που χειροκροτούσαν τους γιατρούς, τώρα θα τους δέρνουν;”

Την επικαιρότητα σχολίασε (17/01) ο Βουλευτής Φθιώτιδας και Αναπληρωτής Τομεάρχης Ανάπτυξης & Επενδύσεων του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. - Προοδευτική Συμμαχία, Γιάννης Σαρακιώτης στην εκπομπή Briefing και το ACTION24. Παρακάτω ακολουθούν σημείο και βίντεο των τοποθετήσεων του.  Η...

Διαβάστε Περισσότερα

Γ. Σαρακιώτης: “Ο Αλ. Τσίπρας έγκαιρα πρότεινε τη μείωση του ΕΦΚ – 93% για το πετρέλαιο θέρμανσης, 20% για το πετρέλαιο κίνησης και 50% για τη βενζίνη”

Την επικαιρότητα σχολίασε (14/01) ο Βουλευτής Φθιώτιδας και Αναπληρωτής Τομεάρχης Ανάπτυξης & Επενδύσεων του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. - Προοδευτική Συμμαχία, Γιάννης Σαρακιώτης στο Μεσημβρινό Δελτίο Ειδήσεων του STAR Κεντρικής Ελλάδας με τη Θώμη Παληού. Παρακάτω ακολουθούν...

Διαβάστε Περισσότερα