15/01/2020

Γ. Σαρακιώτης: «Το αχρείαστο έγινε ξαφνικά χρήσιμο»

Στο Μεσημβρινό Δελτίο Ειδήσεων του περιφερειακού τηλεοπτικού σταθμού STAR Κεντρικής Ελλάδας με την Όλγα Λαθύρη είχε την ευκαιρία να σχολιάσει το θέμα της επανασύστασης του Υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής και της τοποθέτησης του κ. Νότη Μηταράκη ως αρμόδιου Υπουργού ο Βουλευτής ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Φθιώτιδας, κ. Γιάννης Σαρακιώτης. Παρακάτω ακολουθούν σημεία των τοποθετήσεων του κ. Γ. Σαρακιώτη, καθώς και σχετικό οπτικοακουστικό υλικό.

❝Το μεταναστευτικό μας απασχολεί ως πρόβλημα εδώ και περισσότερα από 5 χρόνια. Η Ν.Δ., παρά του ότι είχε την εμπειρία διαχείρισής του το 2014, επιχείρησε να φορτώσει το πρόβλημα στην κυβέρνηση του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. προκειμένου να είναι αρεστή στο ακροδεξιό ακροατήριό της❞.

❝Οι χειρισμοί της κυβέρνησης είναι ερασιτεχνικοί, κάτι που διαφάνηκε και μέσω της κατάργησης του “αχρείαστου” Υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής. Τώρα, όμως, το “αχρείαστο” έγινε ξαφνικά “χρήσιμο”, μετά και τη διαπίστωση ότι δεν αρκούν τα επικοινωνιακά κόλπα❞.
❝Οι πρωτοβουλίες της κυβέρνησης του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. για την αντιμετώπιση του προβλήματος ήταν πολυεπίπεδες, με τις συστηματικές προσπάθειες διεθνοποίησής του. Ωστόσο, η Ν.Δ. φρόντιζε σε κάθε ευκαιρία να πλήττει την αξιοπιστία της χώρας με επιχειρήματα ότι “φταίει ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α.” αντί να συμβάλλει εποικοδομητικά στην επίλυση του προβλήματος. Με σόου το προσφυγικό δε θα λυθεί. Χρειάζεται σοβαρότητα και συναίνεση❞.

Διαβάστε άλλες συνεντεύξεις μου

Σαρακιώτης: «Ο κ. Θεοδωρικάκος υπουργοποιήθηκε, ενώ υπάρχει δικογραφία στη Βουλή που εμπλέκει στενούς συνεργάτες του με τη Greek Mafia»

Στο Κεντρικό Δελτίο του STAR Κεντρικής Ελλάδος σχολίασε την επικαιρότητα ο Βουλευτής Φθιώτιδας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Προοδευτική Συμμαχία, Γιάννης Σαρακιώτης. Παρακάτω ακολουθούν σημεία και βίντεο των τοποθετήσεων του.  Η ανασυγκρότηση της περιφέρειας και το αναπτυξιακό...

Διαβάστε Περισσότερα

Γ. Σαρακιώτης στον ΑΝΤ1: «Πως νοιάζεται η Ν.Δ. για τους αγρότες όταν για πρώτη φορά ο ΟΠΕΚΕΠΕ ελέγχεται από την Ε.Ε.;»

Στην τηλεοπτική εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» του ΑΝΤ1, με το Γιώργο Παπαδάκη και τη Μαρία Αναστασοπούλου, εμφανίστηκε ο Βουλευτής Φθιώτιδας και Συντονιστής Τομεαρχών του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-Προοδευτική-Συμμαχία Γιάννης Σαρακιώτης, έχοντας την ευκαιρία να τοποθετηθεί επί θεμάτων...

Διαβάστε Περισσότερα

Γ. Σαρακιώτης στο ERTNEWS: «Υπόλογος ο κ. Μητσοτάκης για όσα περιλαμβάνει η “δικογραφία Θεοδωρικάκου”»

Στην τηλεοπτική εκπομπή «Newsroom» του ERTNEWS, με τη Σταυρούλα Χριστοφιλέα και το Μάκη Προβατά, εμφανίστηκε ο Βουλευτής Φθιώτιδας και Συντονιστής Τομεαρχών του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-Προοδευτική-Συμμαχία Γιάννης Σαρακιώτης, έχοντας την ευκαιρία να τοποθετηθεί επί μείζονων θεμάτων...

Διαβάστε Περισσότερα