15/01/2020

Γ. Σαρακιώτης: «Το αχρείαστο έγινε ξαφνικά χρήσιμο»

Στο Μεσημβρινό Δελτίο Ειδήσεων του περιφερειακού τηλεοπτικού σταθμού STAR Κεντρικής Ελλάδας με την Όλγα Λαθύρη είχε την ευκαιρία να σχολιάσει το θέμα της επανασύστασης του Υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής και της τοποθέτησης του κ. Νότη Μηταράκη ως αρμόδιου Υπουργού ο Βουλευτής ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Φθιώτιδας, κ. Γιάννης Σαρακιώτης. Παρακάτω ακολουθούν σημεία των τοποθετήσεων του κ. Γ. Σαρακιώτη, καθώς και σχετικό οπτικοακουστικό υλικό.

❝Το μεταναστευτικό μας απασχολεί ως πρόβλημα εδώ και περισσότερα από 5 χρόνια. Η Ν.Δ., παρά του ότι είχε την εμπειρία διαχείρισής του το 2014, επιχείρησε να φορτώσει το πρόβλημα στην κυβέρνηση του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. προκειμένου να είναι αρεστή στο ακροδεξιό ακροατήριό της❞.

❝Οι χειρισμοί της κυβέρνησης είναι ερασιτεχνικοί, κάτι που διαφάνηκε και μέσω της κατάργησης του “αχρείαστου” Υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής. Τώρα, όμως, το “αχρείαστο” έγινε ξαφνικά “χρήσιμο”, μετά και τη διαπίστωση ότι δεν αρκούν τα επικοινωνιακά κόλπα❞.
❝Οι πρωτοβουλίες της κυβέρνησης του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. για την αντιμετώπιση του προβλήματος ήταν πολυεπίπεδες, με τις συστηματικές προσπάθειες διεθνοποίησής του. Ωστόσο, η Ν.Δ. φρόντιζε σε κάθε ευκαιρία να πλήττει την αξιοπιστία της χώρας με επιχειρήματα ότι “φταίει ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α.” αντί να συμβάλλει εποικοδομητικά στην επίλυση του προβλήματος. Με σόου το προσφυγικό δε θα λυθεί. Χρειάζεται σοβαρότητα και συναίνεση❞.

Διαβάστε άλλες συνεντεύξεις μου

Γ. Σαρακιώτης: “Τα στελέχη της Ν.Δ. είναι κολλημένα με την καρέκλα – Ζητείται λίγη αξιοπρέπεια”

Στη ραδιοφωνική συχνότητα του Καναλιού ΕΝΑ του 90.4 είχε την ευκαιρία να σχολιάσει την επικαιρότητα ο Βουλευτής Φθιώτιδας και Αν. Τομεάρχης Ανάπτυξης και Επενδύσεων του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. - Προοδευτική Συμμαχία, Γιάννης Σαρακιώτης. Παρακάτω ακολουθούν σημεία και βίντεο των...

Διαβάστε Περισσότερα

Γ. Σαρακιώτης: “Το Predator αγοράστηκε με χρήματα του ελληνικού λαού για να παρακολουθούνται οι αντίπαλοι και φίλοι του κ. Μητσοτάκη”

Την επικαιρότητα σχολίασε (14/11) ο Βουλευτής Φθιώτιδας και Αν. Τομεάρχης Ανάπτυξης & Επενδύσεων με αρμοδιότητα την Έρευνα & Τεχνολογία του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Προοδευτικής Συμμαχίας, Γιάννης Σαρακιώτης στο δελτίο Kontra News 9:30 με τον Γιώργο Μελιγγώνη. Παρακάτω...

Διαβάστε Περισσότερα

Γ. Σαρακιώτης στο Κανάλι της Βουλής: «Η Δημοκρατία μας νοσεί και ο ιός έχει ονοματεπώνυμο: Κυριάκος Μητσοτάκης»

«Η Δημοκρατία μας νοσεί. Νοσεί βαριά. Και η αιτία δεν είναι ο κορονοϊός. Ο ιός έχει ονοματεπώνυμο. Ονομάζεται Κυριάκος Μητσοτάκης. Αυτό είναι το δεδομένο, αυτό είναι το μόνο βέβαιο», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Αναπληρωτής Τομεάρχης Ανάπτυξης και Επενδύσεων, με αρμοδιότητα...

Διαβάστε Περισσότερα