Στη ραδιοφωνική συχνότητα του ΛΑΜΙΑ FM1 και στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων με τον Απ. Έλληνα και την Παρ. Τσιαχρή είχε την ευκαιρία να σχολιάσει (17/06) τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις ο Βουλευτής Φθιώτιδας και Αναπληρωτής Τομεάρχης Ανάπτυξης & Επενδύσεων, με αρμοδιότητα την Έρευνα & Τεχνολογία, Γιάννης Σαρακιώτης. Παρακάτω ακολουθούν σημεία και βίντεο των τοποθετήσεων του.
“Ο επικοινωνιακός χειρισμός του εργασιακού νομοσχεδίου από πλευράς Ν.Δ. εντάσσεται στο πλαίσιο της εξαπάτησης των πολιτών. Θυμηθείτε που αρχικά μας έλεγαν ότι ο εργαζόμενος του ιδιωτικού τομέα “θα έχει πλέον χρόνο να μαζεύει ελιές”…”
“Είναι δυνατόν να έρχονται οι Ένοπλες Δυνάμεις της Βόρειας Μακεδονίας και να εκπαιδεύονται από Έλληνες εκπαιδευτές και να μην έχουμε προχωρήσει στην κύρωση της συμφωνίας, προκειμένου ο εναέριος χώρος τους να προστατεύεται και να επιτηρείται από την Ελληνική Αεροπορία;”
“Μειώνοντας σημαντικά το κόστος των υπερωριών δε θα δημιουργηθούν νέες θέσεις εργασίας. Δεν είναι δυνατόν η χώρα με την υψηλότερη ανεργία στην Ε.Ε. να νομοθετεί τέτοιου είδους διατάξεις. Άραγε με αυτές τις διατάξεις της Ν.Δ., ποιος Έλληνας θα επιστρέψει στη χώρα μας για να εργαστεί εδώ;”
“Ο κ. Μητσοτάκης έκανε μια υποκριτική συνάντηση με τον εκπρόσωπο μιας start-up εταιρείας, οι ιδιοκτήτες της οποίας την πώλησαν και αποκόμισαν 300 εκ. ευρώ, αλλά ουδείς ρώτησε: Για ποιο λόγο η έδρα της εταιρείας ήταν στο Ντουμπάι;”
“Το Γραφείο Προϋπολογισμού της Βουλής αναφέρει στην έκθεσή του ότι “ναρκοθετείται το μέλλον των επιχειρήσεων λόγω του Πτωχευτικού”. Είναι σε αντίθεση με την εικόνα που καλλιεργείται ότι “βαίνουν καλώς” και αυτό έχει τονιστεί και από πολλούς φορείς της επιχειρηματικότητας.”
“Η Κυβέρνηση ΣΥ.ΡΙΖ.Α. αντιμετώπιζε επικοινωνιακό πρόβλημα, γιατί δεν έκανε αυτό που έκαναν όλες οι Κυβερνήσεις επί 30 χρόνια, οι οποίες τα “έβρισκαν” κάτω από το τραπέζι και πίσω από τις πλάτες του ελληνικού λαού με τους ιδιοκτήτες των Μ.Μ.Ε..”