12/07/2022

Γ. Σαρακιώτης: “Το ΕΣΥ υποφέρει σήμερα και η απάντηση του κ. Πλεύρη είναι ότι “θα χρησιμοποιήσει ιδιώτες”

Την επικαιρότητα σχολίασε ο Βουλευτής Φθιώτιδας και Αν. Τομεάρχης Ανάπτυξης & Επενδύσεων του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Π.Σ. Γιάννης Σαρακιώτης μέσα από τη ραδιοφωνική συχνότητα «Radio Net 101.9». Παρακάτω ακολουθούν σημεία και ηχητικό των τοποθετήσεων του.

Με απόφαση ΝΔ οι τουρίστες που εντοπίζονται θετικοί στον κορονοϊό, δεν μπαίνουν σε καραντίνα και κυκλοφορούν ελεύθεροι απλά φορώντας μάσκα! Οι εργαζόμενοι στα νοσοκομεία της χώρας κ στο Γ.Ν. Λαμίας, όμως, δεν μπορούν να επιστρέψουν στα καθήκοντά τους και ας παραμένει υποστελεχωμένο το Ε.Σ.Υ….

Τονίζουμε στην Κυβέρνηση ότι το ΕΣΥ υποφέρει σήμερα και η απάντηση του κ. Πλεύρη είναι ότι “θα χρησιμοποιήσει ιδιώτες” και “θα προβεί σε μετακινήσεις”… Μπαλώματα, “μπλοκάκια” και πλήρης αποδιοργάνωση!

Ακόμη και οι “σκληροί” του ΔΝΤ, στην αρχή της πανδημίας έλεγαν “ρίξτε χρήματα στη δημόσια υγεία” και είχαμε μια “χρυσή ευκαιρία” να θωρακίσουμε το ΕΣΥ. Δυστυχώς, η Ν.Δ. δεν είχε αυτή την αντίληψη και οι συνέπειες είναι πασιφανείς στο επίπεδο της απώλειας ανθρώπινων ζωών και της απαξίωσης δημόσιων δομών.

Διαβάστε άλλες συνεντεύξεις μου

Γ. Σαρακιώτης στο ΣΚΑΙ: «Δεν είδε, δεν άκουσε τίποτα για υποκλοπές ο Πρωθυπουργός περιορισμένης ευθύνης»

         Στο ραδιόφωνο και την τηλεόραση του ΣΚΑΙ είχε την ευκαιρία να τοποθετηθεί για το θέμα της παρακολούθησης πολιτικών και δημοσιογράφων από την υπαγόμενη στον Πρωθυπουργό Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών ο Βουλευτής Φθιώτιδας και Αναπληρωτής Τομεάρχης Ανάπτυξης και...

Διαβάστε Περισσότερα

Γ. Σαρακιώτης: “Η Ν.Δ. αντί να στηρίξει τη ΛΑΡΚΟ απολύει τους εργαζομένους, παρέχει ασυλία στον Διαχειριστή και επιδίδεται σε ένα πρωτοφανές πλιάτσικο”

Την επικαιρότητα σχολίασε (28/07) ο Βουλευτής Φθιώτιδας και Αναπληρωτής Τομεάρχης Ανάπτυξης & Επενδύσεων του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Προοδευτική Συμμαχία, Γιάννης Σαρακιώτης στη ραδιοφωνική συχνότητα “Στο Κόκκινο 105.5 FM” και τη δημοσιογράφο Βούλα Κεχαγιά. Παρακάτω...

Διαβάστε Περισσότερα

Ο Γ. Σαρακιώτης στον Λαμιακό Τύπο για τα αποτελέσματα της απογραφής στη Φθιώτιδα

Τα αποτελέσματα της έκθεσης της απογραφής που δημοσιεύθηκαν προσφάτως επιβεβαιώνουν το στρεβλό μοντέλο ανάπτυξης που εμπεδώθηκε στον τόπο μας. Ο συγκεντρωτισμός και ο υδροκεφαλισμός σε συνδυασμό με την υποχωρητικότητα μέρους του πολιτικού προσωπικού οδήγησαν τη...

Διαβάστε Περισσότερα