12/07/2022

Γ. Σαρακιώτης: “Το ΕΣΥ υποφέρει σήμερα και η απάντηση του κ. Πλεύρη είναι ότι “θα χρησιμοποιήσει ιδιώτες”

Την επικαιρότητα σχολίασε ο Βουλευτής Φθιώτιδας και Αν. Τομεάρχης Ανάπτυξης & Επενδύσεων του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Π.Σ. Γιάννης Σαρακιώτης μέσα από τη ραδιοφωνική συχνότητα «Radio Net 101.9». Παρακάτω ακολουθούν σημεία και ηχητικό των τοποθετήσεων του.

Με απόφαση ΝΔ οι τουρίστες που εντοπίζονται θετικοί στον κορονοϊό, δεν μπαίνουν σε καραντίνα και κυκλοφορούν ελεύθεροι απλά φορώντας μάσκα! Οι εργαζόμενοι στα νοσοκομεία της χώρας κ στο Γ.Ν. Λαμίας, όμως, δεν μπορούν να επιστρέψουν στα καθήκοντά τους και ας παραμένει υποστελεχωμένο το Ε.Σ.Υ….

Τονίζουμε στην Κυβέρνηση ότι το ΕΣΥ υποφέρει σήμερα και η απάντηση του κ. Πλεύρη είναι ότι “θα χρησιμοποιήσει ιδιώτες” και “θα προβεί σε μετακινήσεις”… Μπαλώματα, “μπλοκάκια” και πλήρης αποδιοργάνωση!

Ακόμη και οι “σκληροί” του ΔΝΤ, στην αρχή της πανδημίας έλεγαν “ρίξτε χρήματα στη δημόσια υγεία” και είχαμε μια “χρυσή ευκαιρία” να θωρακίσουμε το ΕΣΥ. Δυστυχώς, η Ν.Δ. δεν είχε αυτή την αντίληψη και οι συνέπειες είναι πασιφανείς στο επίπεδο της απώλειας ανθρώπινων ζωών και της απαξίωσης δημόσιων δομών.

Διαβάστε άλλες συνεντεύξεις μου

Γ. Σαρακιώτης: “Τα στελέχη της Ν.Δ. είναι κολλημένα με την καρέκλα – Ζητείται λίγη αξιοπρέπεια”

Στη ραδιοφωνική συχνότητα του Καναλιού ΕΝΑ του 90.4 είχε την ευκαιρία να σχολιάσει την επικαιρότητα ο Βουλευτής Φθιώτιδας και Αν. Τομεάρχης Ανάπτυξης και Επενδύσεων του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. - Προοδευτική Συμμαχία, Γιάννης Σαρακιώτης. Παρακάτω ακολουθούν σημεία και βίντεο των...

Διαβάστε Περισσότερα

Γ. Σαρακιώτης: “Το Predator αγοράστηκε με χρήματα του ελληνικού λαού για να παρακολουθούνται οι αντίπαλοι και φίλοι του κ. Μητσοτάκη”

Την επικαιρότητα σχολίασε (14/11) ο Βουλευτής Φθιώτιδας και Αν. Τομεάρχης Ανάπτυξης & Επενδύσεων με αρμοδιότητα την Έρευνα & Τεχνολογία του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Προοδευτικής Συμμαχίας, Γιάννης Σαρακιώτης στο δελτίο Kontra News 9:30 με τον Γιώργο Μελιγγώνη. Παρακάτω...

Διαβάστε Περισσότερα

Γ. Σαρακιώτης στο Κανάλι της Βουλής: «Η Δημοκρατία μας νοσεί και ο ιός έχει ονοματεπώνυμο: Κυριάκος Μητσοτάκης»

«Η Δημοκρατία μας νοσεί. Νοσεί βαριά. Και η αιτία δεν είναι ο κορονοϊός. Ο ιός έχει ονοματεπώνυμο. Ονομάζεται Κυριάκος Μητσοτάκης. Αυτό είναι το δεδομένο, αυτό είναι το μόνο βέβαιο», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Αναπληρωτής Τομεάρχης Ανάπτυξης και Επενδύσεων, με αρμοδιότητα...

Διαβάστε Περισσότερα