01/02/2024

Γ. Σαρακιώτης: «Το καλάθι 15 βασικών προϊόντων στην Ελλάδα κοστίζει 71€, ενώ στη Γερμανία, με τους πολύ υψηλότερους μισθούς, 62€!»

Στην εκπομπή “Τριτολογίες” της ERT News και της ERT3 είχε την ευκαιρία να σχολιάσει θέματα της επικαιρότητας ο Βουλευτής Φθιώτιδας και Τομεάρχης Δικαιοσύνης του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Προοδευτική Συμμαχία, Γιάννης Σαρακιώτης. Παρακάτω ακολουθούν σημεία και βίντεο των τοποθετήσεων του.

Επιβλήθηκαν συνολικά πρόστιμα ύψους 13 εκ.€ πανελλαδικά, τη στιγμή που μόνο μία εκ των εταιρειών που παρανομούσε, αύξησε τα κέρδη της από τα 270 στα 340 εκ. ευρώ μέσα σε ένα χρόνο! Είναι αστείο και να το συζητάμε.

Σύμφωνα με την “Καθημερινή”, το «καλάθι» 15 βασικών προϊόντων στην Ελλάδα κοστίζει 71€, ενώ στη Γερμανία, με τους πολύ υψηλότερους μισθούς, 62€!!!Σκεφτείτε η Κυβέρνηση να μην είχε… “δαμάσει” την ακρίβεια..!

Ό,τι συμβαίνει στο λάδι, είναι άκρως ενδεικτικό της “αισχροκέρδειας Μητσοτάκη”. Βλέπουμε τεράστιες αυξήσεις στο λάδι, το οποίο είχε συλλεγεί πέρυσι όταν είχαμε χαμηλότερες τιμές!

Έχουμε προτείνει την επιβολή ορίου ανώτατου κέρδους στην τιμή της ηλεκτρικής ενέργειας. Το παραμύθι της “εισαγόμενης ακρίβειας” πρέπει να τελειώσει, καθώς η μέση τιμή MW στην Ελλάδα είναι 100 ευρώ και στην Πορτογαλία 78, στη Γαλλία 56, στην Αυστρία 73 και στη Γερμανία 52.

Διαβάστε άλλες συνεντεύξεις μου

Γ. Σαρακιώτης στο OPEN: «Ελπιδοφόρο μήνυμα η πρωτιά του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-Προοδευτική Συμμαχία στις ηλικίες 17-35 ετών»

Στην τηλεοπτική εκπομπή «Ώρα Ελλάδος» του OPEN, με τον Παναγιώτη Στάθη και το Γιάννη Κολοκυθά, εμφανίστηκε ο Βουλευτής Φθιώτιδας και Συντονιστής Τομεαρχών του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-Προοδευτική-Συμμαχία Γιάννης Σαρακιώτης, έχοντας την ευκαιρία να τοποθετηθεί επί του αποτελέσματος...

Διαβάστε Περισσότερα

Σαρακιώτης: “Ο κ. Μητσοτάκης υποσχόταν ότι στο λιμάνι του Αγίου Κωνσταντίνου θα έρχονταν κρουαζιερόπλοια – Λίγους μήνες μετά δεν έχουμε ούτε το πλοίο της γραμμής”

Στο κεντρικό Δελτίο του ΕΝΑ Κεντρικής Ελλάδος σχολίασε την επικαιρότητα ο Βουλευτής Φθιώτιδας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Προοδευτική Συμμαχία, Γιάννης Σαρακιώτης. Παρακάτω ακολουθούν σημεία και βίντεο των τοποθετήσεων του. Ο κ. Μητσοτάκης υποσχόταν ότι το λιμάνι του Αγίου...

Διαβάστε Περισσότερα

Σαρακιώτης: “Για την υποβάθμιση του λιμανιού του Αγ. Κωνσταντίνου θα πουν κάτι οι Κυβερνητικοί Βουλευτές;”

Στο Μεσημβρινό Δελτίο του STAR Κεντρικής Ελλάδος σχολίασε την επικαιρότητα ο Βουλευτής Φθιώτιδας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Προοδευτική Συμμαχία, Γιάννης Σαρακιώτης. Παρακάτω ακολουθούν σημεία και βίντεο των τοποθετήσεων του. Το Υπουργείο Ναυτιλίας γνωρίζει τις δεσμεύσεις του...

Διαβάστε Περισσότερα