19/12/2022

Γ. Σαρακιώτης: “Το “Τurkaegean” κατοχυρώθηκε από την Τουρκία επί Ν.Δ. – Είναι δυνατόν αυτοί οι άνθρωποι να πουλούν εθνικοφροσύνη;”

Τις τρέχουσες εξελίξεις στην επικαιρότητα σχολίασε στη ραδιοφωνική συχνότητα του North 98.0 ο Βουλευτής Φθιώτιδας και Αναπληρωτής Τομεάρχης Ανάπτυξης & Επενδύσεων του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Προοδευτική Συμμαχία. Παρακάτω ακολουθεί το βίντεο των τοποθετήσεων του.

Γιατί παρακολουθούσε τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ ο κ. Μητσοτάκης; Είναι “κίνδυνος για την εθνική ασφάλεια” ή ο Πρωθυπουργός ήθελε να παρακολουθεί τι συμβαίνει με τις εξοπλιστικές δαπάνες; Σε αυτό το καθεστώς αδιαφάνειας, ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α. δεν μπορεί να δώσει “λευκή επιταγή” στην Κυβέρνηση.

Πώς θα μπορέσει να σταθεί σε μια Σύνοδο Υπουργών Εξωτερικών ο κ. Δένδιας, όταν οι ομόλογοί του γνωρίζουν ότι παρακολουθούταν από τον Πρωθυπουργό και “δεν έβγαλε άχνα”; Πώς θα σταθεί αντίστοιχα ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ; Η αξιοπιστία της χώρας μας τίθεται εν αμφιβόλω.

Το “Τurkaegean” κατοχυρώθηκε από την Τουρκία επί Ν.Δ. και ο κ. Γεωργιάδης, ο περιπλανώμενος Υπουργός Αναπτύξεως, το φωτομοντέλο των χαρτιών υγείας, δεν είπε κουβέντα. Είναι δυνατόν αυτοί οι άνθρωποι να πουλούν “εθνικοφροσύνη”;

Επί ΣΥ.ΡΙΖ.Α. “δεν επικρατούσε ο νόμος και η τάξη” επειδή ο Ρουβίκωνας πετούσε χαρτιά και μπογιές στα Υπουργεία. Σήμερα, δολοφονούνται άνθρωποι σε κεντρικά σημεία, σε καφετέριες με οικογένειες αλλά, σύμφωνα με τη Ν.Δ., “τώρα επικρατεί ο νόμος και η τάξη”. Να τη χαίρονται αυτήν την “τάξη”.

Τα στελέχη της Ν.Δ., αφού πανηγυρίζουν για την κατάσταση της οικονομίας, μπορούν να βγουν βόλτα στους εμπορικούς δρόμους της χώρας για να εισπράξουν τα “συγχαρητήρια” ή να συζητήσουν με αυτοαπασχολούμενους ή αγρότες. Επιχειρήσεις κλείνουν με πρώτη αιτία την εκτόξευση του κόστους της ηλεκτρικής ενέργειας και η Ν.Δ. δηλώνει “ευχαριστημένη”;

Για σειρά κρίσιμων θεμάτων της εξωτερικής πολιτικής και της άμυνας ενημερωνόμαστε από άλλους. Από τον Γερμανό Καγκελάριο ότι θα διώξουμε άρματα από τα νησιά και θα λάβουμε άλλα γερμανικά για να τα στείλουμε… στον Έβρο. Από ξένους ηγέτες ότι αποστέλλουμε εκ νέου όπλα στην Ουκρανία. Ευτυχώς που υπάρχουν οι ξένοι δημοσιογράφοι και αξιωματούχοι για να μαθαίνουμε τί γίνεται στη χώρα μας!

Διαβάστε άλλες συνεντεύξεις μου

Γ. Σαρακιώτης στη “Φθιωτική”: “Η Φθιώτιδα θα συμβάλει καθοριστικά στη διαμόρφωση πλειοψηφίας με στόχο την προοδευτική διακυβέρνηση της χώρας”

Συνέντευξη παρέθεσε ο Βουλευτής Φθιώτιδας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-Προοδευτική Συμμαχία και Αναπληρωτής Τομεάρχης Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Γιάννης Σαρακιώτης στην εφημερίδα ΦΘΙΩΤΙΚΗ. Παρακάτω ακολουθεί ολόκληρη η συνέντευξη την οποία μπορείτε να κατεβάσετε εδώ.  1. Μπαίνουμε...

Διαβάστε Περισσότερα

Γ. Σαρακιώτης: “Δεν είναι δυνατόν η χώρα, που γέννησε τη Δημοκρατία, να γίνει “μπανανία” επειδή το θέλει ο κ. Μητσοτάκης”

Στη ραδιοφωνική συχνότητα του ΛΑΜΙΑ FM1 96.2 και το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του σταθμού είχε την ευκαιρία να σχολιάσει την επικαιρότητα ο Βουλευτής Φθιώτιδας και Αν. Τομεάρχης Ανάπτυξης & Επενδύσεων του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Προοδευτική Συμμαχία, Γιάννης Σαρακιώτης....

Διαβάστε Περισσότερα

Γ. Σαρακιώτης: “Η Κυβέρνηση μας έλεγε ότι δεν υπάρχουν παρακολουθήσεις – Σήμερα κατατίθενται ονόματα με αποδείξεις της ΑΑΔΕ”

Σε ενημερωτική εκπομπή του Naftemporiki TV είχε την ευκαιρία να συζητήσει για τα θέματα της επικαιρότητας ο Βουλευτής Φθιώτιδας και Αναπληρωτής Τομεάρχης Ανάπτυξης και Επενδύσεων της Κ.Ο. του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Προοδευτική Συμμαχία, Γιάννης Σαρακιώτης. Παρακάτω ακολουθούν...

Διαβάστε Περισσότερα