16/02/2021

Γ. Σαρακιώτης: “Τραγικά τα όσα συμβαίνουν στη ΛΑΡΚΟ”

Στη ραδιοφωνική συχνότητα “Στο Κόκκινο 105.5” είχε την ευκαιρία να σχολιάσει την επικαιρότητα (16/02) ο Βουλευτής Φθιώτιδας και Αναπληρωτής Τομεάρχης Ανάπτυξης & Επενδύσεων, με αρμοδιότητα την Έρευνα & Τεχνολογία του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Προοδευτική Συμμαχία, Γιάννης Σαρακιώτης. Παρακάτω ακολουθούν σημεία και βίντεο των τοποθετήσεων του.

“Το εργοστάσιο της ΛΑΡΚΟ εδώ και ένα μεγάλο χρονικό διάστημα υπολειτουργεί εν όψει της ιδιωτικοποίησης από την Κυβέρνηση της Ν.Δ. και αυτό έχει ως αποτέλεσμα τα καμίνια να μη θερμαίνονται, να συγκεντρώνεται μεγάλη ποσότητα χιονιού και προχθές ένα εξ αυτών κατέρρευσε. Ευτυχώς δεν υπήρχε κάποιος εργαζόμενος και δε θρηνούμε απώλεια ανθρώπινων ζωών, όπως έχει συμβεί πολλές φορές στο παρελθόν.”

“Έχουμε επισημάνει εδώ και πολλούς μήνες προς το αρμόδιο Υπουργείο και τη Διοίκηση τους κινδύνους από την ελλιπή συντήρηση στην κεντρική καμινάδα, αλλά δυστυχώς κωφεύουν.”

“Για πρώτη φορά είχαμε χιονόπτωση και αποκλείστηκε η ΛΑΡΚΟ, ενώ ο παρακείμενος οικισμός εργαζομένων της εταιρείας παρέμεινε επί δύο ημέρες χωρίς ρεύμα. Την ίδια στιγμή έχουμε πολλά θετικά τεστ κορονοϊού μεταξύ των εργαζόμενων. Ό,τι λαμβάνει χώρα στη ΛΑΡΚΟ αυτή τη στιγμή είναι συγκλονιστικό και δραματικό από υγειονομικής απόψεως, από συνθήκες διαβίωσης, από εργασιακό μέλλον.”

Διαβάστε άλλες συνεντεύξεις μου

Γιάννης Σαρακιώτης στον ΑΝΤ1: «Τα περί “μετάλλαξης του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-Π.Σ.” αποτελούν προφάσεις εν αμαρτίαις»

Στην τηλεοπτική εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» του ΑΝΤ1, με το Γιώργο Παπαδάκη και τη Μαρία Αναστασοπούλου, εμφανίστηκε ο Βουλευτής Φθιώτιδας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-Προοδευτική-Συμμαχία και Τομεάρχης Δικαιοσύνης Γιάννης Σαρακιώτης, έχοντας την ευκαιρία να αναφερθεί στο θέμα της...

Διαβάστε Περισσότερα

Σαρακιώτης στον STAR FM 97.1: «Το νέο φορολογικό νομοσχέδιο συνιστά την απόλυτη εξαπάτηση της Κυβέρνησης προς τους πολίτες»

Τις εσωκομματικές εξελίξεις στον ΣΥ.ΡΙΖ.Α. - Προοδευτική Συμμαχία καθώς και άλλα θέματα της επικαιρότητας σχολίασε σε συνέντευξή του στην εκπομπή Ραδιο ... φόρουμ του STAR FM 97.1 με τη Μαρία Τσατζαλή, ο Βουλευτής Φθιώτιδας και Τομεάρχης Δικαιοσύνης του κόμματος,...

Διαβάστε Περισσότερα

Σαρακιώτης στην ΕΝ ΔΕΛΦΟΙΣ: “Ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-Π.Σ. θα ξαναβρεί τα βήματά του όντας ο βασικός πυλώνας του προοδευτικού χώρου”

Με συνέντευξή του στην εφημερίδα ΕΝ ΔΕΛΦΟΙΣ σχολιάζει τις εξελίξεις στον ΣΥ.ΡΙΖ.Α. - Προοδευτική Συμμαχία και τις αποχωρήσεις σειράς στελεχών ο Βουλευτής Φθιώτιδας και Τομεάρχης Δικαιοσύνης, Γιάννης Σαρακιώτης. Παρακάτω ακολουθεί η συνέντευξή του.  Σε ποιους λόγους...

Διαβάστε Περισσότερα