13/04/2022

Γ. Σαρακιώτης: «Τόση ανασφάλεια και φόβο δε ζήσαμε ούτε τα πιο σκληρά μνημονιακά χρόνια»

Την επικαιρότητα σχολίασε στη ραδιοφωνική συχνότητα του Flash 99.4 ο Βουλευτής Φθιώτιδας και Αν. Τομεάρχης Ανάπτυξης και Επενδύσεων, με αρμοδιότητα την Έρευνα και Τεχνολογία του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Προοδευτική Συμμαχία, Γιάννης Σαρακιώτης. Παρακάτω ακολουθούν σημεία των τοποθετήσεων του.

Ζητάμε εκλογές από το Δεκέμβρη, για να μπει ένα τέλος σε αυτό που βιώνει η ελληνική κοινωνία εδώ και μήνες. Τόση ανασφάλεια, τόσο φόβο, τόση αβεβαιότητα δεν βιώσαμε ούτε τα σκληρά μνημονιακά χρόνια του 2013-14.

Από το Σεπτέμβριο, ο Αλέξης Τσίπρας πρότεινε τη μείωση του ΕΦΚ στα καύσιμα στα κατώτατα επίπεδα, που ορίζει η ΕΕ. Τότε η συγκεκριμένη πρόταση λοιδορήθηκε, αλλά είδαμε στη συνέχεια να εφαρμόζεται σε 18 κράτη-μέλη της ΕΕ.

Δεν είναι δυνατόν ο Πρωθυπουργός να λέει ψέματα ανερυθρίαστα από το Βήμα της Βουλής ότι “ΑΝ υπάρξουν ουρανοκατέβατα κέρδη των εταιρειών παραγωγής ενέργειας, θα τα φορολογήσω”. Η “Καθημερινή” τον έχει εκθέσει γράφοντας ότι υπάρχει πρόταση της ΡΑΕ ήδη εδώ και μήνες για την αισχροκέρδεια κ την αγνοεί η ΝΔ.

Σε αυτή τη χώρα, κάποια στιγμή πρέπει να λειτουργήσουν οι ελεγκτικοί μηχανισμοί. Αυτή τη στιγμή, η Κυβέρνηση ενισχύει και επιδοτεί την αισχροκέρδεια, αποφεύγοντας να πατάξει το πρόβλημα στην πηγή του.

Διαβάστε άλλες συνεντεύξεις μου

Γ. Σαρακιώτης: “Η Ν.Δ. υποσχόταν μόνο φοροελαφρύνσεις και σήμερα ετοιμάζεται για φοροεπιδρομή”

Στο Κεντρικό Δελτίο του STAR Κεντρικής Ελλάδος με τη δημοσιογράφο Λένα Παράσκευα σχολίασε την επικαιρότητα ο Βουλευτής Φθιώτιδας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Προοδευτική Συμμαχία, Γιάννης Σαρακιώτης. Παρακάτω ακολουθούν σημεία και βίντεο των τοποθετήσεων του.  Ο Αλέξης Τσίπρας...

Διαβάστε Περισσότερα

Γιάννης Σαρακιώτης στην ΕΡΤ: «Πολύχρωμα τιμολόγια ρεύματος: Η νέα εξαπάτηση των πολιτών από τη Ν.Δ.»

Στην τηλεοπτική εκπομπή «Συνδέσεις» της ΕΡΤ, με τον Κώστα Παπαχλιμίντζο και τη Χριστίνα Βίδου, εμφανίστηκε ο Βουλευτής Φθιώτιδας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-Προοδευτική-Συμμαχία και Τομεάρχης Δικαιοσύνης Γιάννης Σαρακιώτης, έχοντας την ευκαιρία να τοποθετηθεί για τις νέες...

Διαβάστε Περισσότερα

Γιάννης Σαρακιώτης στον ΑΝΤ1: «Τα περί “μετάλλαξης του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-Π.Σ.” αποτελούν προφάσεις εν αμαρτίαις»

Στην τηλεοπτική εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» του ΑΝΤ1, με το Γιώργο Παπαδάκη και τη Μαρία Αναστασοπούλου, εμφανίστηκε ο Βουλευτής Φθιώτιδας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-Προοδευτική-Συμμαχία και Τομεάρχης Δικαιοσύνης Γιάννης Σαρακιώτης, έχοντας την ευκαιρία να αναφερθεί στο θέμα της...

Διαβάστε Περισσότερα