30/06/2020

Γ. Σαρακιώτης: «Τότε ήταν ο Γρυλλάκης, σήμερα είναι ο Μιωνής – Όπως απέτυχε ο πατέρας, έτσι θα αποτύχει και υιός»

Για τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις, τις εργασίες της Συνεδρίασης της Κεντρικής Επιτροπής Ανασυγκρότησης του ΣΥ.ΡΙΖ.Α., τοποθετήθηκε στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του ΕΝΑ Κεντρικής Ελλάδας (28/6), ο Βουλευτής ΣΥ.ΡΙΖ.Α.Προοδευτική Συμμαχία Φθιώτιδας, κ. Γιάννης Σαρακιώτης. Παρακάτω ακολουθούν σημεία και βίντεο των τοποθετήσεων του κ. Σαρακιώτη.

“Η οικονομία περνά δύσκολες στιγμές και η κοινωνία, το επόμενο χρονικό διάστημα, θα βρεθεί αντιμέτωπη με αδιέξοδα προβλήματα και την αβεβαιότητα, μέσα στην οποία ήδη ζει το μεγαλύτερο μέρος των εργαζομένων και των επιχειρηματιών.”

“Ο Αλέξης Τσίπρας παρουσίασε το νέο κοινωνικό συμβόλαιο για τα επόμενα χρόνια και στόχευσε σε συγκεκριμένου τομείς. Ο τουρισμός και η παροχή υπηρεσιών έχει γίνει “μονοκαλλιέργεια” στη χώρα μας και πρέπει να στρέψουμε το βλέμμα μας και την ενέργειά μας σε νέες παραγωγικές τάξεις.”

Ζούμε ένα “remake” του 1989. Επαναλαμβάνεται η ιστορία μετά από 30 χρόνια. Και τότε από τον πατέρα του σημερινού Πρωθυπουργού ήταν η ηθική απαξίωση του ηγέτη της προοδευτικής παράταξης. Σήμερα και πάλι είναι η ηθική απαξίωση του ηγέτη της προοδευτικής παράταξης Αλέξη Τσίπρα. Όπως απέτυχε ο πατέρας, έτσι θα αποτύχει και υιός. Τότε ήταν ο Γρυλλάκης, σήμερα είναι ο Μιωνής.”

“Η πραγματικότητα είναι μία και όσο και αν θέλουν κάποιοι να τη διαστρεβλώσουν, θα πέσουν σε τοίχο. Η Novartis ήρθε σε συμβιβασμό με την αμερικανική κυβέρνηση και θα καταβάλλει 345 εκατ., εκ των οποίων τα 310 αφορούν την Ελλάδα. Από αυτό γίνεται αντιληπτό το μέγεθος της διαφθοράς και της διαπλοκής μεταξύ της Novartis και των ελληνικών κυβερνήσεων μεταξύ 2012-14. Είναι ντροπή, ενώ στις ΗΠΑ εισπράττουν χρήματα για αδικήματα της εταιρείας στην Ελλάδα, εδώ οι αξιωματούχοι να μιλούν για “σκευωρία”.”

Διαβάστε άλλες συνεντεύξεις μου

Γ. Σαρακιώτης: «Το δόγμα της Ν.Δ. αποτυπώθηκε στη φράση του κ. Πέτσα: “Όποιος δεν προσαρμόζεται, πεθαίνει”.

Στην εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού της Βουλής των Ελλήνων, Βουλής Βήμα είχε την ευκαιρία να σχολιάσει την επικαιρότητα ο Βουλευτής Φθιώτιδας και Αναπληρωτής Τομεάρχης Ανάπτυξης και Επενδύσεων του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. - Προοδευτική Συμμαχία, Γιάννης Σαρακιώτης. Παρακάτω...

Διαβάστε Περισσότερα

Γ. Σαρακιώτης: «Food pass, Fuel pass, Energy pass…Με pass δεν πας πουθενά!»

Την επικαιρότητα σχολίασε ο Βουλευτής Φθιώτιδας και Αναπληρωτής Τομεάρχης Ανάπτυξης & Επενδύσεων του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Προοδευτική Συμμαχία, Γιάννης Σαρακιώτης στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του STAR Κεντρικής Ελλάδας με τη δημοσιογράφο Λένα Παρασκευά. Παρακάτω ακολουθούν...

Διαβάστε Περισσότερα

Γ. Σαρακιώτης: “Οι τιμές του ηλεκτρικού ρεύματος έχουν αυξηθεί κατά 1.400% – Ο κ. Χατζηδάκης έλεγε ότι “δεν υπάρχει ούτε 1 περίπτωση στο τρισεκατομμύριο να υπάρξουν αυξήσεις στο ηλεκτρικό ρεύμα”

Στη ραδιοφωνική συχνότητα Κανάλι 1, 90.4 FM σχολίασε πρόσφατα την επικαιρότητα ο Βουλευτής Φθιώτιδας και Αναπληρωτής Τομεάρχης Ανάπτυξης & Επενδύσεων του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Γιάννης Σαρακιώτης. Παρακάτω ακολουθούν σημεία και βίντεο των τοποθετήσεων του....

Διαβάστε Περισσότερα