30/06/2020

Γ. Σαρακιώτης: «Τότε ήταν ο Γρυλλάκης, σήμερα είναι ο Μιωνής – Όπως απέτυχε ο πατέρας, έτσι θα αποτύχει και υιός»

Για τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις, τις εργασίες της Συνεδρίασης της Κεντρικής Επιτροπής Ανασυγκρότησης του ΣΥ.ΡΙΖ.Α., τοποθετήθηκε στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του ΕΝΑ Κεντρικής Ελλάδας (28/6), ο Βουλευτής ΣΥ.ΡΙΖ.Α.Προοδευτική Συμμαχία Φθιώτιδας, κ. Γιάννης Σαρακιώτης. Παρακάτω ακολουθούν σημεία και βίντεο των τοποθετήσεων του κ. Σαρακιώτη.

“Η οικονομία περνά δύσκολες στιγμές και η κοινωνία, το επόμενο χρονικό διάστημα, θα βρεθεί αντιμέτωπη με αδιέξοδα προβλήματα και την αβεβαιότητα, μέσα στην οποία ήδη ζει το μεγαλύτερο μέρος των εργαζομένων και των επιχειρηματιών.”

“Ο Αλέξης Τσίπρας παρουσίασε το νέο κοινωνικό συμβόλαιο για τα επόμενα χρόνια και στόχευσε σε συγκεκριμένου τομείς. Ο τουρισμός και η παροχή υπηρεσιών έχει γίνει “μονοκαλλιέργεια” στη χώρα μας και πρέπει να στρέψουμε το βλέμμα μας και την ενέργειά μας σε νέες παραγωγικές τάξεις.”

Ζούμε ένα “remake” του 1989. Επαναλαμβάνεται η ιστορία μετά από 30 χρόνια. Και τότε από τον πατέρα του σημερινού Πρωθυπουργού ήταν η ηθική απαξίωση του ηγέτη της προοδευτικής παράταξης. Σήμερα και πάλι είναι η ηθική απαξίωση του ηγέτη της προοδευτικής παράταξης Αλέξη Τσίπρα. Όπως απέτυχε ο πατέρας, έτσι θα αποτύχει και υιός. Τότε ήταν ο Γρυλλάκης, σήμερα είναι ο Μιωνής.”

“Η πραγματικότητα είναι μία και όσο και αν θέλουν κάποιοι να τη διαστρεβλώσουν, θα πέσουν σε τοίχο. Η Novartis ήρθε σε συμβιβασμό με την αμερικανική κυβέρνηση και θα καταβάλλει 345 εκατ., εκ των οποίων τα 310 αφορούν την Ελλάδα. Από αυτό γίνεται αντιληπτό το μέγεθος της διαφθοράς και της διαπλοκής μεταξύ της Novartis και των ελληνικών κυβερνήσεων μεταξύ 2012-14. Είναι ντροπή, ενώ στις ΗΠΑ εισπράττουν χρήματα για αδικήματα της εταιρείας στην Ελλάδα, εδώ οι αξιωματούχοι να μιλούν για “σκευωρία”.”

Διαβάστε άλλες συνεντεύξεις μου

Γ. Σαρακιώτης: «Ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α. πρότεινε κάλυψη δώρου πληττόμενων επιχειρήσεων και εισόδημα έκτακτης ανάγκης – Η Κυβέρνηση τα απέρριψε»

Στο ραδιοφωνικό σταθμό "Στο Κόκκινο" και την εκπομπή "Κόκκινο Τραπέζι" ο Βουλευτής Φθιώτιδας και Αναπληρωτής Τομεάρχης Ανάπτυξης & Επενδύσεων, με αρμοδιότητα την Έρευνα & Τεχνολογία, Γιάννης Σαρακιώτης συζήτησε με τη δημοσιογράφο Βούλα Κεχαγιά για θέματα της...

Διαβάστε Περισσότερα

Γ. Σαρακιώτης στον ANT1: «Το πως στηρίζει η Κυβέρνηση το Ε.Σ.Υ. το βλέπουμε με το Νοσοκομείο Λαμίας»

«Από την πρώτη στιγμή της πανδημίας ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α. αλλά και τα υπόλοιπα κόμματα της Αντιπολίτευσης εστίασαν στην ανάγκη στήριξης του Εθνικού Συστήματος Υγείας είτε με τη δημιουργία νέων κλινών Μ.Ε.Θ., είτε με προσλήψεις γιατρών και νοσηλευτών. Λυπάμαι που το λέω αλλά η...

Διαβάστε Περισσότερα

Γ. Σαρακιώτης: “Ακόμη και το ΔΝΤ συστήνει να ξοδέψουμε στην υγεία – Η Κυβέρνηση ωστόσο παραμένει ουραγός”

Στην εκπομπή "Επί του Πιεστηρίου" και τον τηλεοπτικό σταθμό Kontra Channel είχε την ευκαιρία να τοποθετηθεί (25/11) για ζητήματα της επικαιρότητας, ο Βουλευτής Φθιώτιδας και Αναπληρωτής Τομεάρχης Ανάπτυξης & Επενδύσεων, με αρμοδιότητα την Έρευνα & Τεχνολογία,...

Διαβάστε Περισσότερα