30/06/2020

Γ. Σαρακιώτης: «Τότε ήταν ο Γρυλλάκης, σήμερα είναι ο Μιωνής – Όπως απέτυχε ο πατέρας, έτσι θα αποτύχει και υιός»

Για τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις, τις εργασίες της Συνεδρίασης της Κεντρικής Επιτροπής Ανασυγκρότησης του ΣΥ.ΡΙΖ.Α., τοποθετήθηκε στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του ΕΝΑ Κεντρικής Ελλάδας (28/6), ο Βουλευτής ΣΥ.ΡΙΖ.Α.Προοδευτική Συμμαχία Φθιώτιδας, κ. Γιάννης Σαρακιώτης. Παρακάτω ακολουθούν σημεία και βίντεο των τοποθετήσεων του κ. Σαρακιώτη.

“Η οικονομία περνά δύσκολες στιγμές και η κοινωνία, το επόμενο χρονικό διάστημα, θα βρεθεί αντιμέτωπη με αδιέξοδα προβλήματα και την αβεβαιότητα, μέσα στην οποία ήδη ζει το μεγαλύτερο μέρος των εργαζομένων και των επιχειρηματιών.”

“Ο Αλέξης Τσίπρας παρουσίασε το νέο κοινωνικό συμβόλαιο για τα επόμενα χρόνια και στόχευσε σε συγκεκριμένου τομείς. Ο τουρισμός και η παροχή υπηρεσιών έχει γίνει “μονοκαλλιέργεια” στη χώρα μας και πρέπει να στρέψουμε το βλέμμα μας και την ενέργειά μας σε νέες παραγωγικές τάξεις.”

Ζούμε ένα “remake” του 1989. Επαναλαμβάνεται η ιστορία μετά από 30 χρόνια. Και τότε από τον πατέρα του σημερινού Πρωθυπουργού ήταν η ηθική απαξίωση του ηγέτη της προοδευτικής παράταξης. Σήμερα και πάλι είναι η ηθική απαξίωση του ηγέτη της προοδευτικής παράταξης Αλέξη Τσίπρα. Όπως απέτυχε ο πατέρας, έτσι θα αποτύχει και υιός. Τότε ήταν ο Γρυλλάκης, σήμερα είναι ο Μιωνής.”

“Η πραγματικότητα είναι μία και όσο και αν θέλουν κάποιοι να τη διαστρεβλώσουν, θα πέσουν σε τοίχο. Η Novartis ήρθε σε συμβιβασμό με την αμερικανική κυβέρνηση και θα καταβάλλει 345 εκατ., εκ των οποίων τα 310 αφορούν την Ελλάδα. Από αυτό γίνεται αντιληπτό το μέγεθος της διαφθοράς και της διαπλοκής μεταξύ της Novartis και των ελληνικών κυβερνήσεων μεταξύ 2012-14. Είναι ντροπή, ενώ στις ΗΠΑ εισπράττουν χρήματα για αδικήματα της εταιρείας στην Ελλάδα, εδώ οι αξιωματούχοι να μιλούν για “σκευωρία”.”

Διαβάστε άλλες συνεντεύξεις μου

Γ. Σαρακιώτης: «Στην Κεντρική Επιτροπή Ανασυγκρότησης, ο Αλέξης Τσίπρας περιέγραψε ένα νέο κοινωνικό συμβόλαιο»

Για τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις και τις εργασίες της Συνεδρίασης της Κεντρικής Επιτροπής Ανασυγκρότησης του ΣΥ.ΡΙΖ.Α., τοποθετήθηκε στο ραδιοφωνικό σταθμό "ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ" (29/6), ο Βουλευτής ΣΥ.ΡΙΖ.Α. - Προοδευτική Συμμαχία Φθιώτιδας, κ. Γιάννης Σαρακιώτης....

Διαβάστε Περισσότερα

Γ. Σαρακιώτης: «Όποιος έχει διαβάσει ελάχιστα τη σύγχρονη πολιτική ιστορία της χώρας μας, μπορεί να δει ποιος δόμησε “παρακράτος”»

Για τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις, τις πρόσφατες κοινοβουλευτικές παρεμβάσεις του για το θέμα της ΛΑΡΚΟ (εδώ και εδώ) και την αξιοποίηση του συνολικού αριθμού των κλινών Μ.Ε.Θ. στο Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας (εδώ), τοποθετήθηκε στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του ΕΝΑ...

Διαβάστε Περισσότερα

Γ. Σαρακιώτης: «Είναι πολιτική επιλογή της Κυβέρνησης της Ν.Δ. η απαξίωση της ΛΑΡΚΟ»

Στο ραδιοφωνικό σταθμό "SIRIOS FM 95,8" είχε την ευκαιρία να σχολιάσει τα όσα συνέβησαν κατά τη συζήτηση (εδώ) στη Βουλή των Ελλήνων για το θέμα της ΛΑΡΚΟ, μετά από Επίκαιρη Επερώτηση που κατέθεσε ο ίδιος και έξι Βουλευτές του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. - Προοδευτική Συμμαχία καθώς...

Διαβάστε Περισσότερα