05/08/2020

Γ. Σαρακιώτης: «Τώρα που αυξάνονται τα κρούσματα πετούν την μπάλα στην ατομική ευθύνη»

Στην πρωινή εκπομπή “Κοινωνία Ώρα MEGA” του τηλεοπτικού σταθμού MEGA Channel (5/8) παρέστη ο Βουλευτής ΣΥ.ΡΙΖ.Α.Προοδευτική Συμμαχία στη Φθιώτιδα, κ. Γιάννη Σαρακιώτη, έχοντας την ευκαιρία να τοποθετηθεί για τα ζητήματα της επικαιρότητας. Παρακάτω ακολουθούν σημεία και βίντεο των τοποθετήσεων του κ. Σαρακιώτη. 

“Δεν είναι δυνατόν τις ημέρες, που έχουμε τα περισσότερα κρούσματα, να λαμβάνεται η απόφαση αύξησης του ποσοστού πληρότητας στα πλοία κόντρα σε όσα είχε πει ο ίδιος ο Υπουργός Τουρισμού. Δεν μπορούμε να στέλνουμε αντιφατικά μηνύματα.”

Δεν είναι δυνατόν να ρίχνουμε συνεχώς το μπαλάκι στους πολίτες και στην ατομική ευθύνη. Οι πολίτες συμμορφώνονται με τα μέτρα, τη χρήση μάσκας και τις αποστάσεις, αλλά και η κυβέρνηση πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες της.”

“Εφόσον είναι απόφαση των ειδικών η απαγόρευση των πανηγυριών, συμφωνούμε. Όμως, δεν άκουσα κανέναν να αναφέρεται στον Βουλευτή Βοιωτίας της Ν.Δ., ο οποίος έσερνε πρώτος το χορό σε τοπικό πανηγύρι ή τον κ. Χαρδαλιά, που επισκέφθηκε τα μπουζούκια χωρίς να φορά μάσκα.”

“Ο κόσμος έμεινε 3 μήνες μέσα, έχασε τη δουλειά του, έκλεισαν επιχειρήσεις, στερήθηκε την ελευθερία του και μας έλεγαν ότι “μας έσωσε ο Κ. Μητσοτάκης”. Τώρα, που αυξάνονται κατακόρυφα τα κρούσματα, πετούν την μπάλα στην ατομική ευθύνη. Κάποιοι κυβερνούν και πρέπει να αναλάβουν την ευθύνη των αποφάσεών τους.”

Διαβάστε άλλες συνεντεύξεις μου

Γιάννης Σαρακιώτης στον ΑΝΤ1: «Τα περί “μετάλλαξης του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-Π.Σ.” αποτελούν προφάσεις εν αμαρτίαις»

Στην τηλεοπτική εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» του ΑΝΤ1, με το Γιώργο Παπαδάκη και τη Μαρία Αναστασοπούλου, εμφανίστηκε ο Βουλευτής Φθιώτιδας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-Προοδευτική-Συμμαχία και Τομεάρχης Δικαιοσύνης Γιάννης Σαρακιώτης, έχοντας την ευκαιρία να αναφερθεί στο θέμα της...

Διαβάστε Περισσότερα

Σαρακιώτης στον STAR FM 97.1: «Το νέο φορολογικό νομοσχέδιο συνιστά την απόλυτη εξαπάτηση της Κυβέρνησης προς τους πολίτες»

Τις εσωκομματικές εξελίξεις στον ΣΥ.ΡΙΖ.Α. - Προοδευτική Συμμαχία καθώς και άλλα θέματα της επικαιρότητας σχολίασε σε συνέντευξή του στην εκπομπή Ραδιο ... φόρουμ του STAR FM 97.1 με τη Μαρία Τσατζαλή, ο Βουλευτής Φθιώτιδας και Τομεάρχης Δικαιοσύνης του κόμματος,...

Διαβάστε Περισσότερα

Σαρακιώτης στην ΕΝ ΔΕΛΦΟΙΣ: “Ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-Π.Σ. θα ξαναβρεί τα βήματά του όντας ο βασικός πυλώνας του προοδευτικού χώρου”

Με συνέντευξή του στην εφημερίδα ΕΝ ΔΕΛΦΟΙΣ σχολιάζει τις εξελίξεις στον ΣΥ.ΡΙΖ.Α. - Προοδευτική Συμμαχία και τις αποχωρήσεις σειράς στελεχών ο Βουλευτής Φθιώτιδας και Τομεάρχης Δικαιοσύνης, Γιάννης Σαρακιώτης. Παρακάτω ακολουθεί η συνέντευξή του.  Σε ποιους λόγους...

Διαβάστε Περισσότερα