05/08/2020

Γ. Σαρακιώτης: «Τώρα που αυξάνονται τα κρούσματα πετούν την μπάλα στην ατομική ευθύνη»

Στην πρωινή εκπομπή “Κοινωνία Ώρα MEGA” του τηλεοπτικού σταθμού MEGA Channel (5/8) παρέστη ο Βουλευτής ΣΥ.ΡΙΖ.Α.Προοδευτική Συμμαχία στη Φθιώτιδα, κ. Γιάννη Σαρακιώτη, έχοντας την ευκαιρία να τοποθετηθεί για τα ζητήματα της επικαιρότητας. Παρακάτω ακολουθούν σημεία και βίντεο των τοποθετήσεων του κ. Σαρακιώτη. 

“Δεν είναι δυνατόν τις ημέρες, που έχουμε τα περισσότερα κρούσματα, να λαμβάνεται η απόφαση αύξησης του ποσοστού πληρότητας στα πλοία κόντρα σε όσα είχε πει ο ίδιος ο Υπουργός Τουρισμού. Δεν μπορούμε να στέλνουμε αντιφατικά μηνύματα.”

Δεν είναι δυνατόν να ρίχνουμε συνεχώς το μπαλάκι στους πολίτες και στην ατομική ευθύνη. Οι πολίτες συμμορφώνονται με τα μέτρα, τη χρήση μάσκας και τις αποστάσεις, αλλά και η κυβέρνηση πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες της.”

“Εφόσον είναι απόφαση των ειδικών η απαγόρευση των πανηγυριών, συμφωνούμε. Όμως, δεν άκουσα κανέναν να αναφέρεται στον Βουλευτή Βοιωτίας της Ν.Δ., ο οποίος έσερνε πρώτος το χορό σε τοπικό πανηγύρι ή τον κ. Χαρδαλιά, που επισκέφθηκε τα μπουζούκια χωρίς να φορά μάσκα.”

“Ο κόσμος έμεινε 3 μήνες μέσα, έχασε τη δουλειά του, έκλεισαν επιχειρήσεις, στερήθηκε την ελευθερία του και μας έλεγαν ότι “μας έσωσε ο Κ. Μητσοτάκης”. Τώρα, που αυξάνονται κατακόρυφα τα κρούσματα, πετούν την μπάλα στην ατομική ευθύνη. Κάποιοι κυβερνούν και πρέπει να αναλάβουν την ευθύνη των αποφάσεών τους.”

Διαβάστε άλλες συνεντεύξεις μου

Γ. Σαρακιώτης: «Η Ν.Δ. έλεγε προεκλογικά ότι θα στήριζε τον ιδιωτικό τομέα – Σήμερα τον πετάει εκτός»

Στην ερώτηση που κατέθεσαν 49 Βουλευτές του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. - Προοδευτική Συμμαχία για τον αποκλεισμό χιλιάδων παιδιών από τα ΚΔΑΠ και τους Βρεφονηπιακούς Σταθμούς των Δήμων, αναφέρθηκε ο βουλευτής Φθιώτιδας του ΣΥΡΙΖΑ, Ιωάννης Σαρακιώτης μιλώντας στον Flash 99.4 και στην...

Διαβάστε Περισσότερα

Γ. Σαρακιώτης: «Τι να περιμένουμε όταν η Κυβέρνηση δηλώνει ότι ήταν οριακά θετική έκπληξη η ύφεση 15,2% του β’ τριμήνου;»

Στο Κεντρικό Δελτίο του STAR Κεντρικής Ελλάδας (08/09) με τη Λένα Παρασκευά είχε την ευκαιρία να σχολιάσει την πολιτική επικαιρότητα ο Βουλευτής του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. - Προοδευτική Συμμαχία στην Π.Ε. Φθιώτιδας, κ. Γιάννης Σαρακιώτης. Παρακάτω ακολουθούν σημεία και βίντεο των...

Διαβάστε Περισσότερα

Γ. Σαρακιώτης: «Είναι δυνατόν να μην υπάρχει χρηματοδότηση για αντιδραστήρια;»

Στον περιφερειακό ραδιοφωνικό σταθμό ΛΑΜΙΑ FM1, τον Απόστολο Έλληνα και την Παρασκευή Τσιαχρή (04/09) είχε την ευκαιρία να σχολιάσει την επικαιρότητα ο Βουλευτής του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. - Προοδευτική Συμμαχία στη Φθιώτιδα, κ. Γιάννης Σαρακιώτης. Παρακάτω ακολουθούν σημεία και...

Διαβάστε Περισσότερα