15/06/2020

Γ. Σαρακιώτης: «Φέτος είναι μία πρώτης τάξης ευκαιρία να γνωρίσουν οι επισκέπτες τη Φθιώτιδα»

Στο ραδιοφωνικό σταθμό ΘΕΜΑ Radio 104,6 είχε την ευκαιρία να συζητήσει τόσο για τρέχοντα ζητήματα, όσο και για την πρωτοβουλία που ο ίδιος ανέλαβε και εξελίσσεται με σκοπό την ανάδειξη της Φθιώτιδας στο εξωτερικό και στο εσωτερικό, ο Βουλευτής ΣΥ.ΡΙΖ.Α.Προοδευτική Συμμαχία, κ. Γιάννης Σαρακιώτης. Παρακάτω ακολουθούν σημεία και βίντεο με τις τοποθετήσεις του κ. Σαρακιώτη. 
“Αν υπήρχε οτιδήποτε μεμπτό και είχε αναλάβει ο κ. Παπαδημούλης μία θέση Υπουργού και προέκυπταν ζητήματα επί της Υπουργίας του, με διασπάθιση δημοσίου χρήματος ή κάτι παρεμφερές να το συζητούσαμε ευχαρίστως. Όμως όταν δεν έχει υπάρξει κάτι τέτοιο σε όλη την πορεία του κ. Παπαδημούλη, θεωρώ ότι οποιοδήποτε σχόλιο είναι υπερβολικό.”
“Συνεχίζουμε και ασχολούμαστε με τον κ. Παπαδημούλη και δεν ασχολούμαστε με τον Πρωθυπουργό της χώρας, ο οποίος και είναι ο νούμερο ένα Βουλευτής σε ότι αφορά τη λήψη δανείων […] Μας κυβερνά ένα κόμμα, η Νέα Δημοκρατία το οποίο χρωστά πάνω από 300 εκατ. ευρώ και ένας Πρωθυπουργός ο οποίος οφείλει περίπου 1,5 εκατ. ευρώ σε τράπεζες […] Ο Πρωθυπουργός έκανε δηλώσεις το 2016 ό,τι θα νοικοκυρέψει το κόμμα και βλέπουμε χρόνο με το χρόνο να αυξάνεται ο δανεισμός και τα κόκκινα δάνεια του κυβερνώντος κόμματος.”
“Αν ο κ. Παπαδημούλης ήταν Υπουργός Δημόσιας Τάξης, λέω εγώ, και είχε προκύψει κάποιο θέμα σχετικά με το διαγωνισμό των νέων ταυτοτήτων, λέω και πάλι εγώ, τότε να συζητούσαμε. Όμως ο κ. Παπαδημούλης δεν έχει διατελέσει σε κάποια τέτοια θέση. Αν θέλετε όμως να πιάσουμε τα των Ευρωβουλευτών, θα ήταν ένα πολύ ωραίο θέμα για τον κ. Κύρτσο, τον Ευρωβουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, ο οποίος είχε μέσα ενημέρωσης που λάμβαναν εκατ. ευρώ και άφησε ένα σωρό εργαζόμενους απλήρωτους, ενώ χρωστά προς τράπεζες και δε ξέρω αν χρωστά και στο δημόσιο, εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ. Πολύ ωραίο θέμα κι αυτό, αλλά δε βλέπω να ασχολείται κανένας.” 
“Αποτελεί μια πρώτης τάξης ευκαιρία για έναν επισκέπτη από το εξωτερικό να γνωρίσει τη Φθιώτιδα, η οποία είναι μια μικρογραφία της Ελλάδας με ορεινές περιοχές και ένα πολύ μεγάλο παραθαλάσσιο μέτωπο, καθώς και με μεγάλη ιστορία. Αυτά αναφέρω σε άρθρο μου, που δημοσιεύτηκε στο εξωτερικό, προκειμένου να βοηθήσω όσο μπορώ στην επανεκκίνηση της τουριστικής κίνησης στην ιδιαίτερη πατρίδα μου.”
“Η Φθιώτιδα έχει πολλές ιαματικές πηγές, όπως αυτές στα Καμένα Βούρλα, στις Θερμοπύλες, στην Υπάτη, στο Πλατύστομο, στην Παλαιοβράχα. Έχει τις προστατευόμενες περιοχές της Οίτης και του Παρνασσού, διαθέτει τα Αρχαιολογικά Μουσεία Λαμίας και Αταλάντης, όπου πρόσφατα είχαμε τη μεγάλη αρχαιολογική ανακάλυψη των “Κούρων”, ενώ έχει και το παραθαλάσσιο μέτωπο και το μνημείο των Θερμοπυλών.”

Διαβάστε άλλες συνεντεύξεις μου

Γιάννης Σαρακιώτης στην ΕΡΤ: «Πολύχρωμα τιμολόγια ρεύματος: Η νέα εξαπάτηση των πολιτών από τη Ν.Δ.»

Στην τηλεοπτική εκπομπή «Συνδέσεις» της ΕΡΤ, με τον Κώστα Παπαχλιμίντζο και τη Χριστίνα Βίδου, εμφανίστηκε ο Βουλευτής Φθιώτιδας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-Προοδευτική-Συμμαχία και Τομεάρχης Δικαιοσύνης Γιάννης Σαρακιώτης, έχοντας την ευκαιρία να τοποθετηθεί για τις νέες...

Διαβάστε Περισσότερα

Γιάννης Σαρακιώτης στον ΑΝΤ1: «Τα περί “μετάλλαξης του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-Π.Σ.” αποτελούν προφάσεις εν αμαρτίαις»

Στην τηλεοπτική εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» του ΑΝΤ1, με το Γιώργο Παπαδάκη και τη Μαρία Αναστασοπούλου, εμφανίστηκε ο Βουλευτής Φθιώτιδας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-Προοδευτική-Συμμαχία και Τομεάρχης Δικαιοσύνης Γιάννης Σαρακιώτης, έχοντας την ευκαιρία να αναφερθεί στο θέμα της...

Διαβάστε Περισσότερα

Σαρακιώτης στον STAR FM 97.1: «Το νέο φορολογικό νομοσχέδιο συνιστά την απόλυτη εξαπάτηση της Κυβέρνησης προς τους πολίτες»

Τις εσωκομματικές εξελίξεις στον ΣΥ.ΡΙΖ.Α. - Προοδευτική Συμμαχία καθώς και άλλα θέματα της επικαιρότητας σχολίασε σε συνέντευξή του στην εκπομπή Ραδιο ... φόρουμ του STAR FM 97.1 με τη Μαρία Τσατζαλή, ο Βουλευτής Φθιώτιδας και Τομεάρχης Δικαιοσύνης του κόμματος,...

Διαβάστε Περισσότερα