23/10/2020

Γ. Σαρακιώτης: “H Κυβέρνηση υποχρεώνει τους πολίτες να μένουν στα σπίτια τους πληρώνοντας ενοίκιο!”

Στην εκπομπή “Επί του Πιεστηρίου” του τηλεοπτικού σταθμού “Kontra” εμφανίστηκε ο Βουλευτής Φθιώτιδας ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Προοδευτική Συμμαχία Γιάννης Σαρακιώτης, όπου είχε την ευκαιρία να αναφερθεί σε ζητήματα της επικαιρότητας. Μεταξύ άλλων σημείωσε:

“Όταν όλος ο κόσμος αγωνιά για την υγεία τη δική του και των οικείων του, όταν καθημερινά έχουμε νέο ρεκόρ κρουσμάτων, όταν κλείνουν επιχειρήσεις και έχουμε αύξηση της ανεργίας, όταν η αβεβαιότητα κυριαρχεί στην αγορά, όταν το Oruc Reis κάνει βόλτες στο Αιγαίο και ο κ. Γεραπετρίτης μας λέει ότι η “κόκκινη γραμμή” είναι τα 6 ν.μ., αυτή είναι η κατάλληλη χρονική περίοδος για να φέρει η κυβέρνηση ένα νέο πτωχευτικό κώδικα, τον οποίο θα ντρέπονταν ακόμη και οι τροϊκανοί να φέρουν.”
“Οι Περιφέρειες “έβαλαν τα γυαλιά” στους Υπουργούς, οι οποίες υιοθέτησαν το πρόγραμμα του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. για μη επιστρεπτέα επιχορήγηση. Την καταθέσαμε τον Απρίλιο και τώρα, όλες οι Περιφέρειες “τρέχουν” τέτοια προγράμματα. Τότε μας έλεγαν “ότι δεν υπάρχουν λεφτόδεντρα” και μας λοιδορούσαν, αλλά τώρα οι Περιφέρειες εφαρμόζουν αυτό, που εμείς προτείναμε.”
“Συμπολίτες μας έχτισαν τα σπίτια τους με τον κόπο και τον ιδρώτα τους και τώρα θα γίνουν ενοικιαστές και μάλιστα, αυτό η Κυβέρνηση της Ν.Δ. το παρουσιάζει ως καινοτομία. Μας λένε ότι θα δημιουργηθεί ένας ιδιωτικός φορέας επαναμίσθωσης ακινήτων, ο οποίος θα επιτρέπει στον πολίτη να μένει στο σπίτι του καταβάλλοντας ενοίκιο!”
“Αυτή τη στιγμή διαχειριζόμαστε μια πανδημία με 5.000 υγειονομικούς λιγότερους και συνεπώς, το βάρος προς τους ανθρώπους, τους οποίους κατά τα άλλα η Κυβέρνηση “χειροκροτεί”, είναι δυσβάστακτο. Πριν 1,5 μήνα υπήρξε μια επιστολή απόγνωσης από τα ερευνητικά κέντρα της χώρας, τα οποία είχαν ευχαριστήσει ο κ. Τσιόδρας και ο κ. Μητσοτάκης. Οι εν λόγω επιστήμονες αναρωτήθηκαν αν “η Κυβέρνηση τους χρειάζεται σε αυτή τη μάχη” και αυτό γιατί έως τώρα τους έχει παραγκωνίσει για να κατευθυνθούν τα τεστ ανίχνευσης του κορονοϊού στου ιδιώτες.”

Διαβάστε άλλες συνεντεύξεις μου

Γ. Σαρακιώτης: “Η Ν.Δ. υποσχόταν μόνο φοροελαφρύνσεις και σήμερα ετοιμάζεται για φοροεπιδρομή”

Στο Κεντρικό Δελτίο του STAR Κεντρικής Ελλάδος με τη δημοσιογράφο Λένα Παράσκευα σχολίασε την επικαιρότητα ο Βουλευτής Φθιώτιδας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Προοδευτική Συμμαχία, Γιάννης Σαρακιώτης. Παρακάτω ακολουθούν σημεία και βίντεο των τοποθετήσεων του.  Ο Αλέξης Τσίπρας...

Διαβάστε Περισσότερα

Γιάννης Σαρακιώτης στην ΕΡΤ: «Πολύχρωμα τιμολόγια ρεύματος: Η νέα εξαπάτηση των πολιτών από τη Ν.Δ.»

Στην τηλεοπτική εκπομπή «Συνδέσεις» της ΕΡΤ, με τον Κώστα Παπαχλιμίντζο και τη Χριστίνα Βίδου, εμφανίστηκε ο Βουλευτής Φθιώτιδας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-Προοδευτική-Συμμαχία και Τομεάρχης Δικαιοσύνης Γιάννης Σαρακιώτης, έχοντας την ευκαιρία να τοποθετηθεί για τις νέες...

Διαβάστε Περισσότερα

Γιάννης Σαρακιώτης στον ΑΝΤ1: «Τα περί “μετάλλαξης του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-Π.Σ.” αποτελούν προφάσεις εν αμαρτίαις»

Στην τηλεοπτική εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» του ΑΝΤ1, με το Γιώργο Παπαδάκη και τη Μαρία Αναστασοπούλου, εμφανίστηκε ο Βουλευτής Φθιώτιδας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-Προοδευτική-Συμμαχία και Τομεάρχης Δικαιοσύνης Γιάννης Σαρακιώτης, έχοντας την ευκαιρία να αναφερθεί στο θέμα της...

Διαβάστε Περισσότερα