29/12/2016

Επίσκεψη του Βουλευτή Γιάννη Σαρακιώτη στον Αντιπεριφερειάρχη ΠΕ Φθιώτιδας

Την Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου, ο Βουλευτής  Φθιώτιδας ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Γιάννης Σαρακιώτης είχε συνάντηση στα γραφεία της Περιφερειακής Ενότητας Φθιώτιδας με τον Αντιπεριφερειάρχη  κ. Ευθύμιο Καραΐσκο.

Στη συζήτηση που ακολούθησε ο Αντιπεριφερειάρχης ενημέρωσε τον Βουλευτή για την πορεία υλοποίησης των έργων υποδομής αρμοδιότητας της Περιφέρειας στη Φθιώτιδα όπως : τα αντιπλημμυρικά έργα Σπερχειού και Βίστριζας , το 5ο Γενικό Λύκειο Λαμίας, την επέκταση πορθμείου της Γλύφας κλπ.

Ο Βουλευτής και ο Αντιπεριφερειάρχης συζήτησαν για τον τρόπο με τον οποίο μπορούν να ξεπεραστούν τα προβλήματα που παρουσιάζονται σε ορισμένα έργα αρμοδιότητας της Περιφέρειας όπως :

α) Η κατασκευή ανοίγματος στον λιμενοβραχίονα της Σκάλας Αταλάντης, που παρουσιάζει προβλήματα προσχώσεων και δυσχεραίνει την πρόσβαση των επαγγελματικών σκαφών.

β) Η κατασκευή γλίστρας στην χερσαία ζώνη Λιμένα Σκάλας Αταλάντης, το οποίο δεν έχει περατωθεί ακόμα.

γ) Η επαρχιακή οδός Μαρτίνου-Λάρυμνας, η οποία παρουσιάζει σημαντικές καθυστερήσεις με αποτέλεσμα να δημιουργούνται προβλήματα στους χρήστες του οδικού δικτύου.

Μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης ο κ. Σαρακιώτης δήλωσε:

«Είχα σήμερα μια εποικοδομητική συνάντηση με τον κ. Καραΐσκο όπου ενημερώθηκα για την πορεία υλοποίησης των έργων στην Φθιώτιδα. Είναι απόλυτη η δέσμευσή μου ότι είμαι στη διάθεση των αιρετών εκπροσώπων της αυτοδιοίκησης αλλά και των κατοίκων της Φθιώτιδας για να προωθήσω μέσω του κοινοβουλίου τα θέματα που αφορούν τον Νομό μας.»

Αρχείο δελτίων τύπου

Με ομιλίες του Αλ. Χαρίτση και του Γ. Σαρακιώτη η εκδήλωση του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-Π.Σ. στη Δράμα

Με ομιλίες του Βουλευτή Μεσσηνίας και Τομεάρχη Ανάπτυξης και Επενδύσεων Αλέξη Χαρίτση και του Βουλευτή Φθιώτιδας και Αναπληρωτή Τομεάρχη Ανάπτυξης και Επενδύσεων Γιάννη Σαρακιώτη πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-Προοδευτική Συμμαχία στη Δράμα, με θέμα την...

Διαβάστε Περισσότερα

Γ. Σαρακιώτης: «“Ακρωτηριασμένα” τα Λιμενικά Τμήματα στη Φθιώτιδα με ευθύνη Ν.Δ.»

Το ζήτημα της μη λειτουργίας του Λιμενικού Τμήματος Αρκίτσας καθώς και της έλλειψης επαρκούς αριθμού λειτουργικών σκαφών σε όλη την παράκτια ζώνη του Βόρειου Ευβοϊκού και του Μαλιακού Κόλπου θέτει υπ’ όψιν του Υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Ιωάννη...

Διαβάστε Περισσότερα

Γ. Σαρακιώτης και Γ. Βασιλειάδης ομιλητές σε εκδήλωση στο Αγρίνιο

Η πόλη του Αγρινίου ήταν ο επόμενος σταθμός των εκδηλώσεων του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-Προοδευτική Συμμαχία με θέμα «Δικαιοσύνη Παντού – 6 εθνικές προτεραιότητες». Ομιλητές της εκδήλωσης της Ν.Ε. ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Π.Σ. Αιτωλοακαρνανίας ήταν ο Αναπληρωτής Γραμματέας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Π.Σ....

Διαβάστε Περισσότερα