29/12/2016

Επίσκεψη του Βουλευτή Γιάννη Σαρακιώτη στον Αντιπεριφερειάρχη ΠΕ Φθιώτιδας

Την Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου, ο Βουλευτής  Φθιώτιδας ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Γιάννης Σαρακιώτης είχε συνάντηση στα γραφεία της Περιφερειακής Ενότητας Φθιώτιδας με τον Αντιπεριφερειάρχη  κ. Ευθύμιο Καραΐσκο.

Στη συζήτηση που ακολούθησε ο Αντιπεριφερειάρχης ενημέρωσε τον Βουλευτή για την πορεία υλοποίησης των έργων υποδομής αρμοδιότητας της Περιφέρειας στη Φθιώτιδα όπως : τα αντιπλημμυρικά έργα Σπερχειού και Βίστριζας , το 5ο Γενικό Λύκειο Λαμίας, την επέκταση πορθμείου της Γλύφας κλπ.

Ο Βουλευτής και ο Αντιπεριφερειάρχης συζήτησαν για τον τρόπο με τον οποίο μπορούν να ξεπεραστούν τα προβλήματα που παρουσιάζονται σε ορισμένα έργα αρμοδιότητας της Περιφέρειας όπως :

α) Η κατασκευή ανοίγματος στον λιμενοβραχίονα της Σκάλας Αταλάντης, που παρουσιάζει προβλήματα προσχώσεων και δυσχεραίνει την πρόσβαση των επαγγελματικών σκαφών.

β) Η κατασκευή γλίστρας στην χερσαία ζώνη Λιμένα Σκάλας Αταλάντης, το οποίο δεν έχει περατωθεί ακόμα.

γ) Η επαρχιακή οδός Μαρτίνου-Λάρυμνας, η οποία παρουσιάζει σημαντικές καθυστερήσεις με αποτέλεσμα να δημιουργούνται προβλήματα στους χρήστες του οδικού δικτύου.

Μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης ο κ. Σαρακιώτης δήλωσε:

«Είχα σήμερα μια εποικοδομητική συνάντηση με τον κ. Καραΐσκο όπου ενημερώθηκα για την πορεία υλοποίησης των έργων στην Φθιώτιδα. Είναι απόλυτη η δέσμευσή μου ότι είμαι στη διάθεση των αιρετών εκπροσώπων της αυτοδιοίκησης αλλά και των κατοίκων της Φθιώτιδας για να προωθήσω μέσω του κοινοβουλίου τα θέματα που αφορούν τον Νομό μας.»

Αρχείο δελτίων τύπου

Γ. Σαρακιώτης στη Βουλή: «Μνημείο ανικανότητας και αναλγησίας οι νομοθετικές πρωτοβουλίες της Ν.Δ. για τη ΛΑΡΚΟ»

Με ομιλία στη Βουλή παρενέβη ο Βουλευτής Φθιώτιδας και Συντονιστής Τομεαρχών του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-Προοδευτική-Συμμαχία Γιάννης Σαρακιώτης για την τροπολογία, με την οποία ολοκληρώνεται η εγκληματική μεθόδευση της Κυβέρνησης της Ν.Δ. εις βάρος της ΛΑΡΚΟ. Όπως επεσήμανε ο κ....

Διαβάστε Περισσότερα

Γ. Σαρακιώτης στη Βουλή: «Μέχρι να συνεννοηθούν στη Ν.Δ. αν είναι καλές ή όχι οι ΤΟ.Μ.Υ., ας απαντήσουν πότε θα λειτουργήσει η 2η ΤΟ.Μ.Υ. στη Λαμία»

Στη Βουλή επανέφερε το θέμα της καθυστέρησης λειτουργίας της 2ης ΤΟ.Μ.Υ. στη Λαμία ο Βουλευτής Φθιώτιδας και Συντονιστής Τομεαρχών του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-Προοδευτική-Συμμαχία Γιάννης Σαρακιώτης. Μέσω επίκαιρης ερώτησης προς το Υπουργείο Υγείας, ο κ. Σαρακιώτης ζήτησε οι...

Διαβάστε Περισσότερα

Γ. Σαρακιώτης στον ΑΝΤ1: «Πως νοιάζεται η Ν.Δ. για τους αγρότες όταν για πρώτη φορά ο ΟΠΕΚΕΠΕ ελέγχεται από την Ε.Ε.;»

Στην τηλεοπτική εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» του ΑΝΤ1, με το Γιώργο Παπαδάκη και τη Μαρία Αναστασοπούλου, εμφανίστηκε ο Βουλευτής Φθιώτιδας και Συντονιστής Τομεαρχών του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-Προοδευτική-Συμμαχία Γιάννης Σαρακιώτης, έχοντας την ευκαιρία να τοποθετηθεί επί θεμάτων...

Διαβάστε Περισσότερα