29/12/2016

Επίσκεψη του Βουλευτή Γιάννη Σαρακιώτη στον Αντιπεριφερειάρχη ΠΕ Φθιώτιδας

Την Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου, ο Βουλευτής  Φθιώτιδας ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Γιάννης Σαρακιώτης είχε συνάντηση στα γραφεία της Περιφερειακής Ενότητας Φθιώτιδας με τον Αντιπεριφερειάρχη  κ. Ευθύμιο Καραΐσκο.

Στη συζήτηση που ακολούθησε ο Αντιπεριφερειάρχης ενημέρωσε τον Βουλευτή για την πορεία υλοποίησης των έργων υποδομής αρμοδιότητας της Περιφέρειας στη Φθιώτιδα όπως : τα αντιπλημμυρικά έργα Σπερχειού και Βίστριζας , το 5ο Γενικό Λύκειο Λαμίας, την επέκταση πορθμείου της Γλύφας κλπ.

Ο Βουλευτής και ο Αντιπεριφερειάρχης συζήτησαν για τον τρόπο με τον οποίο μπορούν να ξεπεραστούν τα προβλήματα που παρουσιάζονται σε ορισμένα έργα αρμοδιότητας της Περιφέρειας όπως :

α) Η κατασκευή ανοίγματος στον λιμενοβραχίονα της Σκάλας Αταλάντης, που παρουσιάζει προβλήματα προσχώσεων και δυσχεραίνει την πρόσβαση των επαγγελματικών σκαφών.

β) Η κατασκευή γλίστρας στην χερσαία ζώνη Λιμένα Σκάλας Αταλάντης, το οποίο δεν έχει περατωθεί ακόμα.

γ) Η επαρχιακή οδός Μαρτίνου-Λάρυμνας, η οποία παρουσιάζει σημαντικές καθυστερήσεις με αποτέλεσμα να δημιουργούνται προβλήματα στους χρήστες του οδικού δικτύου.

Μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης ο κ. Σαρακιώτης δήλωσε:

«Είχα σήμερα μια εποικοδομητική συνάντηση με τον κ. Καραΐσκο όπου ενημερώθηκα για την πορεία υλοποίησης των έργων στην Φθιώτιδα. Είναι απόλυτη η δέσμευσή μου ότι είμαι στη διάθεση των αιρετών εκπροσώπων της αυτοδιοίκησης αλλά και των κατοίκων της Φθιώτιδας για να προωθήσω μέσω του κοινοβουλίου τα θέματα που αφορούν τον Νομό μας.»

Αρχείο δελτίων τύπου

Ο Γιάννης Σαρακιώτης για την Εθνική Επέτειο της 25ης Μαρτίου

Μήνυμα ενότητας και εθνικής ομοψυχίας απηύθυνε ο Βουλευτής Φθιώτιδας και Αναπληρωτής Τομεάρχης Ανάπτυξης & Επενδύσεων του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-Προοδευτική Συμμαχία Γιάννης Σαρακιώτης, με αφορμή τον εορτασμό της Επετείου της Εθνικής Παλιγγενεσίας και του Ευαγγελισμού της...

Διαβάστε Περισσότερα

Γ. Σαρακιώτης στη Βουλή: «Νερό και απορρίμματα το νέο λάφυρο των ιδιωτών με σφραγίδα Ν.Δ.»

Επί του νομοσχεδίου του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας το οποίο, μεταξύ άλλων, προωθεί την ιδιωτικοποίηση του νερού και της διαχείρισης των απορριμμάτων, τοποθετήθηκε από το βήμα της Βουλής ο Βουλευτής Φθιώτιδας και Αναπληρωτής Τομεάρχης Ανάπτυξης και...

Διαβάστε Περισσότερα

Στην Κύπρο για τη διευρυμένη συνεδρίαση της Διακοινοβουλευτικής Συνέλευσης Ορθοδοξίας ο Γιάννης Σαρακιώτης

Στη διευρυμένη συνεδρίαση της Διεθνούς Γραμματείας, των Προέδρων και των Εισηγητών των Επιτροπών της Διακοινοβουλευτικής Συνέλευσης της Ορθοδοξίας (Δ.Σ.Ο.), η οποία πραγματοποιήθηκε στη Λεμεσό της Κύπρου, συμμετείχε ο Βουλευτής Φθιώτιδας και Αναπληρωτής Τομεάρχης...

Διαβάστε Περισσότερα