11/02/2021

Επιστολή Γιάννη Σαρακιώτη στην Τράπεζα Πειραιώς για το ΑΤΜ στο Νέο Μοναστήρι

Επιστολή προς το Μη Εκτελεστικό Πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου της Τράπεζας Πειραιώς και Πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου στην Ελληνική Ένωση Τραπεζών (Ε.Ε.Τ.) κ. Γεώργιο Χατζηνικολάου απέστειλε ο Βουλευτής Φθιώτιδας και Αναπληρωτής Τομεάρχης Ανάπτυξης και Επενδύσεων του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Προοδευτική Συμμαχία Γιάννης Σαρακιώτης, αναφορικά με την ανάγκη αντικατάστασης του μηχανήματος αυτόματων συναλλαγών (ΑΤΜ) της Τράπεζας Πειραιώς στο Νέο Μοναστήρι. Ακολουθεί το κείμενο της επιστολής του κ. Σαρακιώτη:

Αξιότιμε κύριε Πρόεδρε,

Διά της παρούσας επιστολής, θα ήθελα σας μεταφέρω το δίκαιο αίτημα των κατοίκων του Νέου Μοναστηρίου του Δήμου Δομοκού για την άμεση αντικατάσταση του μηχανήματος αυτόματων συναλλαγών (ΑΤΜ), το οποίο διατηρεί η Τράπεζα σας στον κεντρικό δρόμο του Νέου Μοναστηρίου.

Αναφορικά με το συγκεκριμένο θέμα έχει απευθύνει έκκληση και ο Δήμος Δομοκού, καθότι το εν λόγω μηχάνημα εμφανίζει συχνά δυσλειτουργίες, με αποτέλεσμα την ταλαιπωρία εκατοντάδων κατοίκων της περιοχής, η οποία είναι ούτως ή άλλως απομακρυσμένη και οι κάτοικοί της δε διαθέτουν εναλλακτικές επιλογές πρόσβασης σε τραπεζικές υπηρεσίες.

Κατά τα τελευταία χρόνια, η ευρύτερη περιοχή του Δομοκού έχει απογυμνωθεί από μια σειρά τραπεζικών και ταχυδρομικών υπηρεσιών και γι’ αυτό το λόγο, είναι εξαιρετικά κρίσιμο να διατηρηθούν και να συντηρούνται επαρκώς τουλάχιστον οι εναπομείνασες υποδομές. Προς αυτή την κατεύθυνση, η δημοτική αρχή συμβάλλει στο μέτρο των δυνατοτήτων της έχοντας παραχωρήσει δωρεάν το χώρο για τη λειτουργία του ΑΤΜ και παρέχοντας επίσης δωρεάν το αναγκαίο ηλεκτρικό ρεύμα.

Για τους ως άνω λόγους, επιτρέψτε μου να ζητήσω την άμεση λήψη πρωτοβουλιών για την αντικατάσταση του ΑΤΜ της Τράπεζας Πειραιώς με ένα νεότερο μηχάνημα, προκειμένου να εξασφαλιστεί η ομαλή εξυπηρέτηση των κατοίκων της περιοχής του Δομοκού.

                                                                                                                 Με εκτίμηση,

Ιωάννης Αθ. Σαρακιώτης

Βουλευτής ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Φθιώτιδας

Αρχείο δελτίων τύπου

Γιάννης Σαρακιώτης στον ΑΝΤ1: «Τα περί “μετάλλαξης του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-Π.Σ.” αποτελούν προφάσεις εν αμαρτίαις»

Στην τηλεοπτική εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» του ΑΝΤ1, με το Γιώργο Παπαδάκη και τη Μαρία Αναστασοπούλου, εμφανίστηκε ο Βουλευτής Φθιώτιδας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-Προοδευτική-Συμμαχία και Τομεάρχης Δικαιοσύνης Γιάννης Σαρακιώτης, έχοντας την ευκαιρία να αναφερθεί στο θέμα της...

Διαβάστε Περισσότερα

Ομιλία Γ. Σαρακιώτη στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο με θέμα τα ανθρώπινα δικαιώματα

Στη Διακοινοβουλευτική Συνεδρίαση της Υποεπιτροπής Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων (DROI) του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου παρευρέθηκε ο Βουλευτής Φθιώτιδας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-Προοδευτική-Συμμαχία και Τομεάρχης Δικαιοσύνης Γιάννης Σαρακιώτης, όπου είχε την ευκαιρία να τοποθετηθεί για...

Διαβάστε Περισσότερα

Τα προβλήματα του Δικαστικού Μεγάρου Λαμίας φέρνει στη Βουλή ο Γ. Σαρακιώτης

Τα μεγάλα προβλήματα που σημειώνονται στην καθημερινή λειτουργία του Δικαστικού Μεγάρου Λαμίας και τις ανησυχίες του προσωπικού των υπηρεσιών του, καθώς και του συνόλου των εμπλεκομένων στις διαδικασίες απονομής δικαιοσύνης, μετέφερε προς τους Υπουργούς Δικαιοσύνης...

Διαβάστε Περισσότερα