17/05/2018

Επιστολή Σαρακιώτη στην Καραμεσίνη για την ΕΠΑ.Σ. μαθητείας του Ο.Α.Ε.Δ. Λαμίας

Μέσω επιστολής απευθύνθηκε ο Βουλευτής Φθιώτιδας ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Γιάννης Σαρακιώτης προς την Πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου και Διοικήτρια του Οργανισμού Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού (Ο.Α.Ε.Δ.) Μαρία Καραμεσίνη, προκειμένου να αποτραπεί η αναστολή της λειτουργίας της ειδικότητας «Τεχνίτης Υποστήριξης Συστημάτων Υπολογιστών» στην ΕΠΑ.Σ. μαθητείας του Ο.Α.Ε.Δ. Λαμίας. Ακολουθεί το κείμενο της επιστολής:

Αξιότιμη κυρία Διοικήτρια,

Δράττομαι της ευκαιρίας της παρούσας επιστολής, προκειμένου να αναφερθώ στο ζήτημα της λειτουργίας της ειδικότητας «Τεχνίτης Υποστήριξης Συστημάτων Υπολογιστών» στην Επαγγελματική Σχολή (ΕΠΑ.Σ.) μαθητείας του Οργανισμού Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού (Ο.Α.Ε.Δ.) Λαμίας, η οποία δεν εγκρίθηκε από τη Διοίκηση του Οργανισμού για το σχολικό έτος 2018-2019.

Επανειλημμένες είναι οι κρούσεις τόσο εκ μέρους της Διεύθυνσης της Σχολής όσο και ενδιαφερόμενων μαθητών για το εν λόγω θέμα, καθώς η ζήτηση της ειδικότητας από φορείς του στενού και ευρύτερου Δημοσίου Τομέα είναι αξιοσημείωτη. Σημαντικότατοι τέτοιου είδους φορείς απορροφούν τους μαθητευόμενους με τη σχετική ειδίκευση και μεταξύ αυτών είναι το Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας, η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, ο Δήμος Λαμιέων, η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης και Αποχέτευσης Λαμίας (Δ.Ε.Υ.Α.Λ.), ο Διαχειριστής Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας (Δ.Ε.Δ.Δ.Η.Ε.) Λαμίας και ο Οργανισμός Σιδηροδρόμων Ελλάδας (Ο.Σ.Ε.).

Για τους ως άνω λόγους και με σκοπό την αποφυγή διατάραξης της εύρυθμης υλοποίησης του προγράμματος σπουδών, θα σας παρακαλούσα να επανεξετάσετε το θέμα της μη έγκρισης της λειτουργίας της ειδικότητας «Τεχνίτης Υποστήριξης Συστημάτων Υπολογιστών» στην ΕΠΑ.Σ. μαθητείας του Ο.Α.Ε.Δ. Λαμίας.

Αρχείο δελτίων τύπου

Γ. Σαρακιώτης για Νοσοκομείο Λαμίας: «Από τα χειροκροτήματα στις απλήρωτες υπερωρίες»

Την καταγγελία του Σωματείου Εργαζομένων Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας για τη μη καταβολή του ποσού της υπερωριακής απασχόλησης των εργαζομένων της νοσηλευτικής μονάδας, έφερε στη Βουλή, ο Βουλευτής Φθιώτιδας και Αναπληρωτής Τομεάρχης Ανάπτυξης και Επενδύσεων του...

Διαβάστε Περισσότερα

Γ. Σαρακιώτης στο ΣΚΑΙ: «Δεν είδε, δεν άκουσε τίποτα για υποκλοπές ο Πρωθυπουργός περιορισμένης ευθύνης»

         Στο ραδιόφωνο και την τηλεόραση του ΣΚΑΙ είχε την ευκαιρία να τοποθετηθεί για το θέμα της παρακολούθησης πολιτικών και δημοσιογράφων από την υπαγόμενη στον Πρωθυπουργό Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών ο Βουλευτής Φθιώτιδας και Αναπληρωτής Τομεάρχης Ανάπτυξης και...

Διαβάστε Περισσότερα

Ν. Παππάς-Χ. Γιαννούλης-Γ. Σαρακιώτης: «Νέος εκτροχιασμός τρένου, 200 ακόμα επιβάτες βίωσαν την κατάρρευση του σιδηροδρόμου με ευθύνη των Μητσοτάκη – Καραμανλή»

Δήλωση του Τομεάρχη Υποδομών και Μεταφορών της Κ.Ο. του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-Προοδευτική Συμμαχία, Νίκου Παππά, του Αναπληρωτή Τομεάρχη Χρήστου Γιαννούλη και του Αναπληρωτή Τομεάρχη Έρευνας και Τεχνολογίας και Βουλευτή Φθιώτιδας, Γιάννη Σαρακιώτη για τον εκτροχιασμό τρένου στη...

Διαβάστε Περισσότερα