14/01/2023

Κάλεσμα ανατροπής Πέτρου Κόκκαλη και Γιάννη Σαρακιώτη από την Αταλάντη

Με ομιλίες του Ευρωβουλευτή του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-Προοδευτική Συμμαχία Πέτρου Κόκκαλη και του Βουλευτή Φθιώτιδας της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης και Αναπληρωτή Τομεάρχη Ανάπτυξης και Επενδύσεων Γιάννη Σαρακιώτη πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η πολιτική εκδήλωση, την οποία διοργάνωσε η τοπική οργάνωση του κόμματος στην Αταλάντη με αφορμή την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας.

Οι κύριοι Κόκκαλης και Σαρακιώτης παρουσίασαν τις προγραμματικές θέσεις του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-Προοδευτική Συμμαχία, ενώ είχαν την ευκαιρία να ακούσουν τους προβληματισμούς και τις σκέψεις των πολιτών, οι οποίοι παρευρέθηκαν στην εκδήλωση. Βασικά θέματα συζήτησης ήταν η ακρίβεια, η οποία δυσχεραίνει την καθημερινότητα των πολιτών, καθώς και η ενεργειακή κρίση, που έχει εκτοξεύσει τους λογαριασμούς του ηλεκτρικού ρεύματος στα ύψη. Παράλληλα, τονίστηκε ότι η ελληνική κοινωνία είναι αδύνατο να ανταπεξέλθει στο εκρηκτικό μείγμα αυξήσεων και ουσιαστικής μείωσης των εισοδημάτων των πολιτών, η οποία συνοδεύεται μάλιστα από την αποσάθρωση των εργασιακών σχέσεων και τη γενικευμένη αβεβαιότητα.

Τα δύο στελέχη του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-Προοδευτική Συμμαχία αναφέρθηκαν, επίσης, στα προβλήματα που αντιμετωπίζει η ελληνική ύπαιθρος δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην δυσχερή κατάσταση, που επικρατεί στη Λοκρίδα και ευρύτερα στη Φθιώτιδα. Όπως σημείωσαν, η εγκατάλειψη του πρωτογενούς τομέα και η αύξηση των περιφερειακών ανισοτήτων δυστυχώς συνιστούν κυβερνητικές επιλογές, καθώς η Ν.Δ. δεν έχει πράξει τίποτα ώστε να δοθούν λύσεις στα προβλήματα των αγροτών, των κτηνοτρόφων, αλλά και της νέας γενιάς η οποία αναζητά πλέον ευκαιρίες εκτός της Φθιώτιδας.

Ο κ. Κόκκαλης ανέφερε χαρακτηριστικά ότι “βρισκόμαστε αντιμέτωποι με μια κρίση της Δημοκρατίας, με μια κρίση εμπιστοσύνης προς το πολιτικό σύστημα και χρειάζεται να χτίσουμε πιο ανθεκτικές κοινωνίες, πολιτικές και τοπικές αυτοδιοικήσεις”, ενώ σύμφωνα με τον κ. Σαρακιώτη: “Από τον Σεπτέμβρη και μετά έχει ξεκινήσει μια προσπάθεια, με περιοδείες των στελεχών του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-Προοδευτική Συμμαχία ανά την περιφέρεια, προκειμένου να επικοινωνήσουμε το πρόγραμμά μας για την επόμενη ημέρα, το οποίο δίνει απαντήσεις στο μείζον υγειονομικό ζήτημα με το “Ε.Σ.Υ. της επόμενης ημέρας”. Πρόγραμμα το οποίο απαντά στα προβλήματα των αγροτών, των κτηνοτρόφων και της μικρομεσαίας επιχειρηματικότητας, τρεις τομείς που πλήττονται σε μεγάλο βαθμό κατά τα τελευταία τρία έτη”.

Τέλος, ο Βουλευτής Φθιώτιδας καλωσόρισε τον κ. Κόκκαλη στην πόλη της Αταλάντης και τον ευχαρίστησε για την παρουσίασή του επί ζητημάτων, όπως η προστασία του περιβάλλοντος και η κλιματική αλλαγή, θέματα που είναι εξίσου σημαντικά με εκείνα της καθημερινότητας των πολιτών.

Αρχείο δελτίων τύπου

Γιάννης Σαρακιώτης στο Mega: «Δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο – Ξεκινάμε δυναμικά για τη νέα εκλογική αναμέτρηση»

Στην τηλεοπτική εκπομπή «Mega Σαββατοκύριακο», με τον Ντίνο Σιωμόπουλο και τη Στέλλα Γκαντώνα, εμφανίστηκε ο Βουλευτής Φθιώτιδας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-Προοδευτική Συμμαχία Γιάννης Σαρακιώτης, εκθέτοντας τις απόψεις του αναφορικά με το αποτέλεσμα των πρόσφατων εκλογών αλλά και...

Διαβάστε Περισσότερα

Γιάννης Σαρακιώτης στο ΣΚΑΪ: «Ένα εκλογικό αποτέλεσμα δεν μπορεί να αμνηστεύσει τα λάθη της Κυβέρνησης της Ν.Δ.»

Στην τηλεοπτική εκπομπή του ΣΚΑΪ «Αταίριαστοι», με τον Γιάννη Ντσούνο και τον Χρήστο Κούτρα, εμφανίστηκε ο επανεκλεγείς Βουλευτής Φθιώτιδας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-Προοδευτική Συμμαχία Γιάννης Σαρακιώτης. Όπως αρχικά τόνισε ο κ. Σαρακιώτης: «Στις εκλογές της 25ης Ιουνίου, ο...

Διαβάστε Περισσότερα

Γιάννης Σαρακιώτης στο OPEN: «Σηκώνουμε κεφάλι και ετοιμαζόμαστε για τη νέα αναμέτρηση»

Στην εκπομπή του OPEN «Ώρα Ελλάδος» με τον Δημήτρη Καμπουράκη και τον Παναγιώτη Στάθη εμφανίστηκε ο Βουλευτής Φθιώτιδας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-Προοδευτική Συμμαχία Γιάννης Σαρακιώτης, σχολιάζοντας το εκλογικό αποτέλεσμα και εκφράζοντας τη θέση του εν όψει της νέας εκλογικής...

Διαβάστε Περισσότερα