04/07/2018

Κάποιοι στη Ν.Δ. έχουν χάσει τον ύπνο τους…

Συζήτηση με τους δημοσιογράφους Κώστα Λασκαράτο και Νίκο Μερτζάνη στην τηλεοπτική εκπομπή «Απευθείας» της Ε.Ρ.Τ. είχε ο Βουλευτής Φθιώτιδας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Γιάννης Σαρακιώτης, έχοντας την ευκαιρία να σχολιάσει τα ζητήματα της επικαιρότητας. Με αφορμή δημοσιογραφικό σχόλιο για την κυβερνητική σταθερότητα, ο κ. Σαρακιώτης σχολίασε:

«Η κυβέρνηση είναι πολύ σταθερή, καθώς επιτυγχάνει τους στόχους για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια και δε δημιουργεί ελλείμματα. Όσο και αν θέλουμε να κοιτάξουμε το παρόν και να ξεχάσουμε το παρελθόν, έρχονται αυτοί οι «παλιοευρωπαίοι» και μας το θυμίζουν. Ήρθε ο κ. Μοσκοβισί και ανέφερε για το 15% έλλειμμα του 2009, το οποίο έχει ονοματεπώνυμο: «Νέα Δημοκρατία». Αυτοί που χρεοκόπησαν τη χώρα και δημιούργησαν το πρόβλημα, έρχονται και μας λένε ότι τώρα θα λειτουργήσουν διαφορετικά».

Ακολούθως, αναφορικά με τη συνεργασία του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. με τους ΑΝ.ΕΛ., αλλά και την παρουσία του Επιτρόπου κ. Μοσκοβισί στη χώρα μας, ο Βουλευτής Φθιώτιδας τόνισε:

«Ο κ. Καμμένος έχει δηλώσει ξεκάθαρα ότι στηρίζει τη σημερινή κυβέρνηση και έχει άριστη σχέση με τον Πρωθυπουργό. Αυτή τη στιγμή, η χώρα βρίσκεται σε ένα κρίσιμο σταυροδρόμι, έρχονται καλύτερες μέρες και όλα τα μηνύματα είναι θετικά. Ο κόπος του ελληνικού λαού επιτέλους πιάνει τόπο και αυτό τόνισε και ο κ. Μοσκοβισί στη Βουλή».

Κληθείς να σχολιάσει την κριτική του αρχηγού και στελεχών της Νέας Δημοκρατίας προς τον Ευρωπαίο Επίτροπο, ο κ. Σαρακιώτης υπογράμμισε:

«Η εικόνα της αξιωματικής αντιπολίτευσης ήταν θλιβερή. Έρχεται ένας κορυφαίος Ευρωπαίος αξιωματούχος και επαινεί τη χώρα μας και τους Έλληνες ότι, μετά από οκτώ χρόνια, πιάνουν τόπο οι θυσίες και καταφέρνουμε και αλλάζουμε σελίδα. Ανέφερε, μάλιστα, ότι είναι ιστορικές ημέρες για τη χώρα μας επαινώντας πρώτα απ’ όλους τους Έλληνες πολίτες και όχι απλά τον Τσίπρα και τον Τσακαλώτο. Ποια ήταν η αντίδραση της Νέας Δημοκρατίας; Θλιμμένα πρόσωπα και επιπλήξεις προς τον κ. Μοσκοβισί. Αυτή είναι πραγματικά μια θλιβερή εικόνα».

Στη συνέχεια, ο Βουλευτής Φθιώτιδας ανέφερε σε σκωπτικό ύφος:

«Αν κάποιοι στη Νέα Δημοκρατία έχουν χάσει τον ύπνο τους και μόνο στην προοπτική ότι δε θα περικοπούν οι συντάξεις από 1/1/2019, ας τους κρίνει ο ελληνικός λαός».

Αρχείο δελτίων τύπου

Σαρακιώτης στη Βουλή: «Όσο οι μεγαλοτραπεζίτες κάνουν business με τις πλάτες της Κυβέρνησης, οι μικρομεσαίοι δεν μπορούν να περάσουν ούτε απ’ έξω από τις τράπεζες»

Επί της σύμβασης συγχώνευσης της Τράπεζα Αττικής με την Παγκρήτια, η οποία «έρχεται υπό το μανδύα της ανάγκης θεμελίωσης ενός 5ου τραπεζικού πυλώνα, αλλά την ίδια στιγμή προκαλεί πολλά εύλογα ερωτηματικά», τοποθετήθηκε στη Βουλή ο Βουλευτής Φθιώτιδας και Συντονιστής...

Διαβάστε Περισσότερα

Ερώτηση Σαρακιώτη προς Τσιάρα: «Γιατί δεν εντάξατε τη Φθιώτιδα στους δικαιούχους αποζημιώσεων για “Daniel” και “Elias”;»

Για ποιο λόγο δεν εντάχθηκε η Φθιώτιδα στους άμεσους δικαιούχους αποζημιώσεων για “Daniel” και “Elias” και πότε θα λάβει χώρα η πίστωση των οικονομικών ενισχύσεων στους λογαριασμούς των δικαιούχων αγροτών ολόκληρης της περιοχής, ρωτά τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης...

Διαβάστε Περισσότερα

Επίκαιρη ερώτηση Σαρακιώτη στη Βουλή: «Δεν είναι δυνατόν η εύρυθμη λειτουργία της Δ.ΥΠ.Α. Καρπενησίου να αποκαθίσταται μόνο μετά από ερωτήσεις Βουλευτών»

Το θέμα της δυσλειτουργίας του Κέντρου Προώθησης της Απασχόλησης Δ.ΥΠ.Α. Καρπενησίου έφερε στη Βουλή μέσω επίκαιρης ερώτησης προς το Υπουργείο Εργασίας, ο Βουλευτής Φθιώτιδας και Συντονιστής Τομεαρχών του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-Προοδευτική-Συμμαχία Γιάννης Σαρακιώτης. Όπως...

Διαβάστε Περισσότερα