04/07/2018

Κάποιοι στη Ν.Δ. έχουν χάσει τον ύπνο τους…

Συζήτηση με τους δημοσιογράφους Κώστα Λασκαράτο και Νίκο Μερτζάνη στην τηλεοπτική εκπομπή «Απευθείας» της Ε.Ρ.Τ. είχε ο Βουλευτής Φθιώτιδας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Γιάννης Σαρακιώτης, έχοντας την ευκαιρία να σχολιάσει τα ζητήματα της επικαιρότητας. Με αφορμή δημοσιογραφικό σχόλιο για την κυβερνητική σταθερότητα, ο κ. Σαρακιώτης σχολίασε:

«Η κυβέρνηση είναι πολύ σταθερή, καθώς επιτυγχάνει τους στόχους για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια και δε δημιουργεί ελλείμματα. Όσο και αν θέλουμε να κοιτάξουμε το παρόν και να ξεχάσουμε το παρελθόν, έρχονται αυτοί οι «παλιοευρωπαίοι» και μας το θυμίζουν. Ήρθε ο κ. Μοσκοβισί και ανέφερε για το 15% έλλειμμα του 2009, το οποίο έχει ονοματεπώνυμο: «Νέα Δημοκρατία». Αυτοί που χρεοκόπησαν τη χώρα και δημιούργησαν το πρόβλημα, έρχονται και μας λένε ότι τώρα θα λειτουργήσουν διαφορετικά».

Ακολούθως, αναφορικά με τη συνεργασία του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. με τους ΑΝ.ΕΛ., αλλά και την παρουσία του Επιτρόπου κ. Μοσκοβισί στη χώρα μας, ο Βουλευτής Φθιώτιδας τόνισε:

«Ο κ. Καμμένος έχει δηλώσει ξεκάθαρα ότι στηρίζει τη σημερινή κυβέρνηση και έχει άριστη σχέση με τον Πρωθυπουργό. Αυτή τη στιγμή, η χώρα βρίσκεται σε ένα κρίσιμο σταυροδρόμι, έρχονται καλύτερες μέρες και όλα τα μηνύματα είναι θετικά. Ο κόπος του ελληνικού λαού επιτέλους πιάνει τόπο και αυτό τόνισε και ο κ. Μοσκοβισί στη Βουλή».

Κληθείς να σχολιάσει την κριτική του αρχηγού και στελεχών της Νέας Δημοκρατίας προς τον Ευρωπαίο Επίτροπο, ο κ. Σαρακιώτης υπογράμμισε:

«Η εικόνα της αξιωματικής αντιπολίτευσης ήταν θλιβερή. Έρχεται ένας κορυφαίος Ευρωπαίος αξιωματούχος και επαινεί τη χώρα μας και τους Έλληνες ότι, μετά από οκτώ χρόνια, πιάνουν τόπο οι θυσίες και καταφέρνουμε και αλλάζουμε σελίδα. Ανέφερε, μάλιστα, ότι είναι ιστορικές ημέρες για τη χώρα μας επαινώντας πρώτα απ’ όλους τους Έλληνες πολίτες και όχι απλά τον Τσίπρα και τον Τσακαλώτο. Ποια ήταν η αντίδραση της Νέας Δημοκρατίας; Θλιμμένα πρόσωπα και επιπλήξεις προς τον κ. Μοσκοβισί. Αυτή είναι πραγματικά μια θλιβερή εικόνα».

Στη συνέχεια, ο Βουλευτής Φθιώτιδας ανέφερε σε σκωπτικό ύφος:

«Αν κάποιοι στη Νέα Δημοκρατία έχουν χάσει τον ύπνο τους και μόνο στην προοπτική ότι δε θα περικοπούν οι συντάξεις από 1/1/2019, ας τους κρίνει ο ελληνικός λαός».

Αρχείο δελτίων τύπου

Τον ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Π.Σ. εκπροσώπησε ο Γ. Σαρακιώτης στην Επέτειο του Γοργοποτάμου

Την Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης εκπροσώπησε ο Αναπληρωτής Τομεάρχης Ανάπτυξης και Επενδύσεων, με αρμοδιότητα την Έρευνα και Τεχνολογία και Βουλευτής Φθιώτιδας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Προοδευτική Συμμαχία, Γιάννης Σαρακιώτης στην Επέτειο...

Διαβάστε Περισσότερα

Στο 6ο Τακτικό Συνέδριο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων Ερευνητικών Κέντρων ο Γιάννης Σαρακιώτης

Στο 6ο Τακτικό Συνέδριο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων Ερευνητικών Κέντρων-Ιδρυμάτων παρευρέθηκε ο Βουλευτής Φθιώτιδας ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-Προοδευτική Συμμαχία και Αναπληρωτής Τομεάρχης Ανάπτυξης, αρμόδιος για θέματα Έρευνας και Τεχνολογίας, Γιάννης Σαρακιώτης. Στο...

Διαβάστε Περισσότερα

Κοινοβουλευτική παρέμβαση Χαρίτση-Σαρακιώτη-Μαμουλάκη για αδικαιολόγητους αποκλεισμούς μικρομεσαίων επιχειρήσεων από το ΕΣΠΑ

Κοινοβουλευτική ερώτηση για αδικαιολόγητους αποκλεισμούς από το πρόγραμμα του ΕΣΠΑ για τον ψηφιακό μετασχηματισμό των μικρομεσαίων επιχειρήσεων κατέθεσαν ο Βουλευτής Μεσσηνίας ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-Προοδευτική Συμμαχία και Τομεάρχης Ανάπτυξης και Επενδύσεων Αλέξης Χαρίτσης, ο...

Διαβάστε Περισσότερα