04/07/2018

Κάποιοι στη Ν.Δ. έχουν χάσει τον ύπνο τους…

Συζήτηση με τους δημοσιογράφους Κώστα Λασκαράτο και Νίκο Μερτζάνη στην τηλεοπτική εκπομπή «Απευθείας» της Ε.Ρ.Τ. είχε ο Βουλευτής Φθιώτιδας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Γιάννης Σαρακιώτης, έχοντας την ευκαιρία να σχολιάσει τα ζητήματα της επικαιρότητας. Με αφορμή δημοσιογραφικό σχόλιο για την κυβερνητική σταθερότητα, ο κ. Σαρακιώτης σχολίασε:

«Η κυβέρνηση είναι πολύ σταθερή, καθώς επιτυγχάνει τους στόχους για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια και δε δημιουργεί ελλείμματα. Όσο και αν θέλουμε να κοιτάξουμε το παρόν και να ξεχάσουμε το παρελθόν, έρχονται αυτοί οι «παλιοευρωπαίοι» και μας το θυμίζουν. Ήρθε ο κ. Μοσκοβισί και ανέφερε για το 15% έλλειμμα του 2009, το οποίο έχει ονοματεπώνυμο: «Νέα Δημοκρατία». Αυτοί που χρεοκόπησαν τη χώρα και δημιούργησαν το πρόβλημα, έρχονται και μας λένε ότι τώρα θα λειτουργήσουν διαφορετικά».

Ακολούθως, αναφορικά με τη συνεργασία του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. με τους ΑΝ.ΕΛ., αλλά και την παρουσία του Επιτρόπου κ. Μοσκοβισί στη χώρα μας, ο Βουλευτής Φθιώτιδας τόνισε:

«Ο κ. Καμμένος έχει δηλώσει ξεκάθαρα ότι στηρίζει τη σημερινή κυβέρνηση και έχει άριστη σχέση με τον Πρωθυπουργό. Αυτή τη στιγμή, η χώρα βρίσκεται σε ένα κρίσιμο σταυροδρόμι, έρχονται καλύτερες μέρες και όλα τα μηνύματα είναι θετικά. Ο κόπος του ελληνικού λαού επιτέλους πιάνει τόπο και αυτό τόνισε και ο κ. Μοσκοβισί στη Βουλή».

Κληθείς να σχολιάσει την κριτική του αρχηγού και στελεχών της Νέας Δημοκρατίας προς τον Ευρωπαίο Επίτροπο, ο κ. Σαρακιώτης υπογράμμισε:

«Η εικόνα της αξιωματικής αντιπολίτευσης ήταν θλιβερή. Έρχεται ένας κορυφαίος Ευρωπαίος αξιωματούχος και επαινεί τη χώρα μας και τους Έλληνες ότι, μετά από οκτώ χρόνια, πιάνουν τόπο οι θυσίες και καταφέρνουμε και αλλάζουμε σελίδα. Ανέφερε, μάλιστα, ότι είναι ιστορικές ημέρες για τη χώρα μας επαινώντας πρώτα απ’ όλους τους Έλληνες πολίτες και όχι απλά τον Τσίπρα και τον Τσακαλώτο. Ποια ήταν η αντίδραση της Νέας Δημοκρατίας; Θλιμμένα πρόσωπα και επιπλήξεις προς τον κ. Μοσκοβισί. Αυτή είναι πραγματικά μια θλιβερή εικόνα».

Στη συνέχεια, ο Βουλευτής Φθιώτιδας ανέφερε σε σκωπτικό ύφος:

«Αν κάποιοι στη Νέα Δημοκρατία έχουν χάσει τον ύπνο τους και μόνο στην προοπτική ότι δε θα περικοπούν οι συντάξεις από 1/1/2019, ας τους κρίνει ο ελληνικός λαός».

Αρχείο δελτίων τύπου

Ν. Παππάς-Χ. Γιαννούλης-Γ. Σαρακιώτης: «Νέος εκτροχιασμός τρένου, 200 ακόμα επιβάτες βίωσαν την κατάρρευση του σιδηροδρόμου με ευθύνη των Μητσοτάκη – Καραμανλή»

Δήλωση του Τομεάρχη Υποδομών και Μεταφορών της Κ.Ο. του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-Προοδευτική Συμμαχία, Νίκου Παππά, του Αναπληρωτή Τομεάρχη Χρήστου Γιαννούλη και του Αναπληρωτή Τομεάρχη Έρευνας και Τεχνολογίας και Βουλευτή Φθιώτιδας, Γιάννη Σαρακιώτη για τον εκτροχιασμό τρένου στη...

Διαβάστε Περισσότερα

Γ. Σαρακιώτης στη Βουλή: «Απολύσεις για τους εργαζόμενους στη ΛΑΡΚΟ, ασυλία στον Διαχειριστή της εκκαθάρισης»

Στην κοινοβουλευτική συζήτηση για το πολυνομοσχέδιο του Υπουργείου Ενέργειας, το οποίο περιλαμβάνει διάταξη για τη χορήγηση ασυλίας στον Ειδικό Διαχειριστή και στα μέλη του Δ.Σ. της ΛΑΡΚΟ, παρενέβη (28/07) με ομιλία του ο Βουλευτής Φθιώτιδας και Αναπληρωτής Τομεάρχης...

Διαβάστε Περισσότερα

Γ. Σαρακιώτης στην Επιτροπή Έρευνας & Τεχνολογίας: «Βιώσιμη τουριστική ανάπτυξη με ισότιμη πρόσβαση στις νέες τεχνολογίες»

«Η καινοτομία στην τουριστική βιομηχανία είτε θα δημιουργήσει νέες ευκαιρίες ανάπτυξης της επιχειρηματικότητας, είτε η αδυναμία πρόσβασης των επιχειρήσεων στις νέες τεχνολογίες θα οξύνει τις ήδη υπάρχουσες ανισότητες» τόνισε μεταξύ άλλων στο πλαίσιο της τοποθέτησής...

Διαβάστε Περισσότερα