04/07/2018

Κάποιοι στη Ν.Δ. έχουν χάσει τον ύπνο τους…

Συζήτηση με τους δημοσιογράφους Κώστα Λασκαράτο και Νίκο Μερτζάνη στην τηλεοπτική εκπομπή «Απευθείας» της Ε.Ρ.Τ. είχε ο Βουλευτής Φθιώτιδας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Γιάννης Σαρακιώτης, έχοντας την ευκαιρία να σχολιάσει τα ζητήματα της επικαιρότητας. Με αφορμή δημοσιογραφικό σχόλιο για την κυβερνητική σταθερότητα, ο κ. Σαρακιώτης σχολίασε:

«Η κυβέρνηση είναι πολύ σταθερή, καθώς επιτυγχάνει τους στόχους για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια και δε δημιουργεί ελλείμματα. Όσο και αν θέλουμε να κοιτάξουμε το παρόν και να ξεχάσουμε το παρελθόν, έρχονται αυτοί οι «παλιοευρωπαίοι» και μας το θυμίζουν. Ήρθε ο κ. Μοσκοβισί και ανέφερε για το 15% έλλειμμα του 2009, το οποίο έχει ονοματεπώνυμο: «Νέα Δημοκρατία». Αυτοί που χρεοκόπησαν τη χώρα και δημιούργησαν το πρόβλημα, έρχονται και μας λένε ότι τώρα θα λειτουργήσουν διαφορετικά».

Ακολούθως, αναφορικά με τη συνεργασία του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. με τους ΑΝ.ΕΛ., αλλά και την παρουσία του Επιτρόπου κ. Μοσκοβισί στη χώρα μας, ο Βουλευτής Φθιώτιδας τόνισε:

«Ο κ. Καμμένος έχει δηλώσει ξεκάθαρα ότι στηρίζει τη σημερινή κυβέρνηση και έχει άριστη σχέση με τον Πρωθυπουργό. Αυτή τη στιγμή, η χώρα βρίσκεται σε ένα κρίσιμο σταυροδρόμι, έρχονται καλύτερες μέρες και όλα τα μηνύματα είναι θετικά. Ο κόπος του ελληνικού λαού επιτέλους πιάνει τόπο και αυτό τόνισε και ο κ. Μοσκοβισί στη Βουλή».

Κληθείς να σχολιάσει την κριτική του αρχηγού και στελεχών της Νέας Δημοκρατίας προς τον Ευρωπαίο Επίτροπο, ο κ. Σαρακιώτης υπογράμμισε:

«Η εικόνα της αξιωματικής αντιπολίτευσης ήταν θλιβερή. Έρχεται ένας κορυφαίος Ευρωπαίος αξιωματούχος και επαινεί τη χώρα μας και τους Έλληνες ότι, μετά από οκτώ χρόνια, πιάνουν τόπο οι θυσίες και καταφέρνουμε και αλλάζουμε σελίδα. Ανέφερε, μάλιστα, ότι είναι ιστορικές ημέρες για τη χώρα μας επαινώντας πρώτα απ’ όλους τους Έλληνες πολίτες και όχι απλά τον Τσίπρα και τον Τσακαλώτο. Ποια ήταν η αντίδραση της Νέας Δημοκρατίας; Θλιμμένα πρόσωπα και επιπλήξεις προς τον κ. Μοσκοβισί. Αυτή είναι πραγματικά μια θλιβερή εικόνα».

Στη συνέχεια, ο Βουλευτής Φθιώτιδας ανέφερε σε σκωπτικό ύφος:

«Αν κάποιοι στη Νέα Δημοκρατία έχουν χάσει τον ύπνο τους και μόνο στην προοπτική ότι δε θα περικοπούν οι συντάξεις από 1/1/2019, ας τους κρίνει ο ελληνικός λαός».

Αρχείο δελτίων τύπου

Παρέμβαση Γ. Σαρακιώτη για την εξυγίανση του Ασωπού και το Επιχειρηματικό Πάρκο Οινοφύτων

Στο 1ο STAR Forum 2023, που διοργανώνει το STAR Κεντρικής Ελλάδας στην πόλη της Λαμίας και στη θεματική συζήτηση με τίτλο: «30 χρόνια μετά το SOS του Ασωπού», τοποθετήθηκε ο Βουλευτής της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης στη Φθιώτιδα και Αναπληρωτής Τομεάρχης Ανάπτυξης και...

Διαβάστε Περισσότερα

Γ. Σαρακιώτης για την επίσκεψη Μητσοτάκη στην Λαμία: «Πρωταγωνιστής στην τελευταία του κακοπαιγμένη παράσταση»

Την επίσκεψη του Πρωθυπουργού, κ. Κυριάκου Μητσοτάκη στην Λαμία σχολίασε ο Βουλευτής του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Προοδευτική Συμμαχία στη Φθιώτιδα και Αναπληρωτής Τομεάρχης Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Γιάννης Σαρακιώτης. Στη δήλωσή του αναφέρει: «Μία από τις τελευταίες...

Διαβάστε Περισσότερα

Ο Γιάννης Σαρακιώτης για την Εθνική Επέτειο της 25ης Μαρτίου

Μήνυμα ενότητας και εθνικής ομοψυχίας απηύθυνε ο Βουλευτής Φθιώτιδας και Αναπληρωτής Τομεάρχης Ανάπτυξης & Επενδύσεων του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-Προοδευτική Συμμαχία Γιάννης Σαρακιώτης, με αφορμή τον εορτασμό της Επετείου της Εθνικής Παλιγγενεσίας και του Ευαγγελισμού της...

Διαβάστε Περισσότερα