04/07/2018

Κάποιοι στη Ν.Δ. έχουν χάσει τον ύπνο τους…

Συζήτηση με τους δημοσιογράφους Κώστα Λασκαράτο και Νίκο Μερτζάνη στην τηλεοπτική εκπομπή «Απευθείας» της Ε.Ρ.Τ. είχε ο Βουλευτής Φθιώτιδας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Γιάννης Σαρακιώτης, έχοντας την ευκαιρία να σχολιάσει τα ζητήματα της επικαιρότητας. Με αφορμή δημοσιογραφικό σχόλιο για την κυβερνητική σταθερότητα, ο κ. Σαρακιώτης σχολίασε:

«Η κυβέρνηση είναι πολύ σταθερή, καθώς επιτυγχάνει τους στόχους για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια και δε δημιουργεί ελλείμματα. Όσο και αν θέλουμε να κοιτάξουμε το παρόν και να ξεχάσουμε το παρελθόν, έρχονται αυτοί οι «παλιοευρωπαίοι» και μας το θυμίζουν. Ήρθε ο κ. Μοσκοβισί και ανέφερε για το 15% έλλειμμα του 2009, το οποίο έχει ονοματεπώνυμο: «Νέα Δημοκρατία». Αυτοί που χρεοκόπησαν τη χώρα και δημιούργησαν το πρόβλημα, έρχονται και μας λένε ότι τώρα θα λειτουργήσουν διαφορετικά».

Ακολούθως, αναφορικά με τη συνεργασία του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. με τους ΑΝ.ΕΛ., αλλά και την παρουσία του Επιτρόπου κ. Μοσκοβισί στη χώρα μας, ο Βουλευτής Φθιώτιδας τόνισε:

«Ο κ. Καμμένος έχει δηλώσει ξεκάθαρα ότι στηρίζει τη σημερινή κυβέρνηση και έχει άριστη σχέση με τον Πρωθυπουργό. Αυτή τη στιγμή, η χώρα βρίσκεται σε ένα κρίσιμο σταυροδρόμι, έρχονται καλύτερες μέρες και όλα τα μηνύματα είναι θετικά. Ο κόπος του ελληνικού λαού επιτέλους πιάνει τόπο και αυτό τόνισε και ο κ. Μοσκοβισί στη Βουλή».

Κληθείς να σχολιάσει την κριτική του αρχηγού και στελεχών της Νέας Δημοκρατίας προς τον Ευρωπαίο Επίτροπο, ο κ. Σαρακιώτης υπογράμμισε:

«Η εικόνα της αξιωματικής αντιπολίτευσης ήταν θλιβερή. Έρχεται ένας κορυφαίος Ευρωπαίος αξιωματούχος και επαινεί τη χώρα μας και τους Έλληνες ότι, μετά από οκτώ χρόνια, πιάνουν τόπο οι θυσίες και καταφέρνουμε και αλλάζουμε σελίδα. Ανέφερε, μάλιστα, ότι είναι ιστορικές ημέρες για τη χώρα μας επαινώντας πρώτα απ’ όλους τους Έλληνες πολίτες και όχι απλά τον Τσίπρα και τον Τσακαλώτο. Ποια ήταν η αντίδραση της Νέας Δημοκρατίας; Θλιμμένα πρόσωπα και επιπλήξεις προς τον κ. Μοσκοβισί. Αυτή είναι πραγματικά μια θλιβερή εικόνα».

Στη συνέχεια, ο Βουλευτής Φθιώτιδας ανέφερε σε σκωπτικό ύφος:

«Αν κάποιοι στη Νέα Δημοκρατία έχουν χάσει τον ύπνο τους και μόνο στην προοπτική ότι δε θα περικοπούν οι συντάξεις από 1/1/2019, ας τους κρίνει ο ελληνικός λαός».

Αρχείο δελτίων τύπου

Σαρακιώτης προς Αυγενάκη: «Διορθώστε την αδικία του αποκλεισμού της Φθιώτιδας από το πρόγραμμα απονιτροποίησης»

Τη συμπερίληψη όλης της Φθιώτιδας στη νέα πρόσκληση διετούς διάρκειας για τη δράση που στοχεύει στη μείωση της ρύπανσης νερού από γεωργική δραστηριότητα (απονιτροποίηση) ζητά με κοινοβουλευτική παρέμβασή του από τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, ο...

Διαβάστε Περισσότερα

Απάντηση Γιάννη Σαρακιώτη στις αθλιότητες Παύλου Μαρινάκη

Στις αθλιότητες και στις ύβρεις του Κυβερνητικού Εκπροσώπου κ. Μαρινάκη απάντησε ο Βουλευτής Φθιώτιδας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-Προοδευτική Συμμαχία και Τομεάρχης Δικαιοσύνης Γιάννης Σαρακιώτης. Ο κ. Μαρινάκης, στο πλαίσιο συνέντευξής του στην ΕΡΤ, ανέφερε ότι «ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α....

Διαβάστε Περισσότερα

Γ. Σαρακιώτης: «Η “Κυβέρνηση των αρίστων” προτάσσει τον ποινικό λαϊκισμό αντί της επιστήμης»

Ως εισηγητής του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-Προοδευτική-Συμμαχία τοποθετήθηκε ο Βουλευτής Φθιώτιδας του κόμματος και Τομεάρχης Δικαιοσύνης Γιάννης Σαρακιώτης στο πλαίσιο της κοινοβουλευτικής συζήτησης για τις αλλαγές στον Ποινικό Κώδικα και στον Κώδικα Ποινικής Δικονομίας. Αρχικά, ο...

Διαβάστε Περισσότερα